Από τα καλύτερα lagata με κόκκινη γραμμή.Εύχομα να μας απαλλάξει εντελώς από αυτό στο 2009 να τα απολαμβάνουμε πλήρως.Καλή συνέχεια φονιά
Printable View
Από τα καλύτερα lagata με κόκκινη γραμμή.Εύχομα να μας απαλλάξει εντελώς από αυτό στο 2009 να τα απολαμβάνουμε πλήρως.Καλή συνέχεια φονιά
makari file mou,apo to stoma sou kai stou theou(konami) t auti.kali sinexeia!!!!
plakas vs quervo 3-1
quervo vs plakas 1-3
φιλε καλη συνεχεια μακαρι να υπηρχε τετοια κατανοηση απο ολους στο φορουμ
πιστευω να συνφωνεις
Υ.Γ ολοι οσοι συμετασχουν στο πρωταθλημα και ητε βαριουνται ητε πουλησαν το παιχνιδι να το δηλωσουν παρακαλω και ολα οσα παιχνιδια υπολιπονται να ειναι 3-0 κατα τους και να μπουν σε αυτουσ που ασχολουνται με το πρωταθλημα [φιλικα παντα]
Η βαθμολογία θα ανανεωθεί αύριο.
Πρώτος είναι ο manos_ps3 με 58 βαθμούς σε 18 παιχνίδια και ακολουθούν οι kosmios και touristas με 42 βαθμούς σε 14 παιχνίδια.
Ο manos_ps3 δεν έχει παίξει με τον Psychaos_
ο kosmios με bouzk77, Psychaos_, Quervo,
και ο touristas με alfie32, bojomojo και Quervo.
Αναφέρθηκα στους τρεις γιατί στην ουσία είναι οι μόνοι διεκδικιτές του τίτλου
bojomojo( 3 ) - touristas( 1 )
touristas( 1 ) - bojomojo( 4 )
καλα ματς αλλα δυστυχως αρκετο lag.
PES2009 :prayer: NOOOOO LAG
mou liose to kormi o bojomojo.sinxaritiria!!!!!
poli kalos
έτσι, έτσι κάντε ΄εμφύλιο΄ οι βάζελοι να πάρει Γαύρος το πρωτάθλημα!!!
Γιατί... αυτό είναι σωστό! Πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό!
Η βαθμολογία ανανεώθηκε
παιδια καλισπερα οποιος θελει για να το τελειωνουμε το πρωταθλημα pm απο τις 10 ωρα και μετα.
Κάποια παιδιά έχουν δηλώσει συμμετοχή και μην είδατε τον παναή...............ειδικά ο τελευταίος.Και βρέθηκε ένα παιδί μετά που ζητούσε να μπει και δεν μπήκε.Είναι άδικο για το πρωτάθλημα και για το παιδί.
Τουλάχιστον θα μπορούσε να μπει και να πει ότι εγώ δεν μπορώ να παίξω διαγράψτε με........
Δεν παίζουμε για τον τίτλο αλλά για διασκέδαση (εγώ προσωπικά)
Και έχω παρατηρήσει πολλά παιδιά να τα καλώ για φιλικό και να το αποκλείουν όταν διαπιστώνουν ότι έχουμε παίξει για το πρωτάθλημα λες και είναι υποχρέωση και θα κουραστούν,από τη στιγμή που εκείνη την ώρα δεν είναι άλλος διαθέσιμος για ματς
Τι να πω!!!!!!!:confused::confused::confused:
φιλε σε εχω δει πολες φορες ονλινε και αν μου στειλεις πμ σιγουρα θα μπω αν μπορω κατα 95% θα μπορω απλα στελνε πμ και περιμενε απαντηση να σε καλα και καλα τα λες αλλα μερικη τουπε και μας δουλευουν αλλα μπορει να το κανουμε και εμεις αυτο καποτε και μακαρι να διαμαρτυριθουν τα ιδια ατομα για να δουν πως ειναι
Εγώ πάντως σε όσους μου στέλνουν και δεν απαντάω εκείνη τη στιγμή να ξέρουν ότι δεν τους γράφω σίγουρα (είτε το έχω ανοιχτό και κατεβάζει κανά demo είτε παίζω με άλλον ήδη pro και δεν μπορώ να απαντήσω τότε-αφήστε που πρόσφατα ανακάλυψα ότι μπορείς να βγεις προσωρινά από το παιχνίδι και να απαντήσεις δίχως να κάνεις quit....)
bouzk77?psychaos? το βραδυ θα ειμαι μεσα οποιος πιστος προσελθει για να τελειωνουμε.
]
φιλε μου ο psychaos τα παρατησε λογο lag μην τον περιμενετε αδικα και επειδη αν υπαρχει μεγαλη καθυστεριση στο πρωταθλημα και αυτο λογο ακυρον συμετοχων προτεινω να το ληξουμε δεν υπαρχει λογος να συνεχισουμε τσαμπα τρωμε τον χρονο μας σε αυτο το thread
φιλικα παντα
φιλε buzk εκανες πολι καλη δουλεια + ρεπ απο εμενα`
thanks plakas αρα εμενα μου εμεινε ο bouzk77 μονο και ο quervo .μαλλον εχεις δικιο ας το παρατησουμε και ευχομαι το pro 2009 να ειναι καλυτερο