Ρε συ εγώ στεναχωριέμαι...
Printable View
Καλώστονα!
Θα ήθελες να μας πεις από που αντέγραψε η MS το Share button; :D
https://www.eurogamer.net/articles/x...20new%20system.
Νταξ μωρέ, 7 χρονάκια τους πήρε να καταλάβουν το αυτονόητο (όσο δηλαδή το PS4 πήγαινε τρένο χτίζοντας network effect στα social media)... ότι δηλαδή χωρίς dedicated Share button είναι άχρηστο/πολύπλοκο το PVR function.
Όσο για την νέου τύπου δόνηση, την είχε το Switch πριν το PS5 και πριν το Switch την είχε η Apple.
Το ξέρουμε ότι δεν υπάρχει παρθενογένεση στην βιομηχανία, όλοι αντιγράφουν κάποιον και μάλιστα βλέπουμε και αντιδάνεια (δεν αντιγράφει μόνο η Sony τους άλλους, αλλά και οι άλλοι την Sony).
And while you're at it, θα ήθελα να μας απαντήσεις και στα εξής:
1) Από που αντέγραψε το BD-ROM/Blu-Ray drive η MS στο Xbone, ενώ το χλευάζατε στην 360 εποχή;
2) Από που αντέγραψε το GPGPU compute η MS στο Xbone, ενώ χλευάζατε το compute raw power του Cell στην 360 εποχή;
3) Από που αντέγραψε την unified GDDR5 μνήμη η MS στο XB1X, ενώ το 2013 μας τα είχατε κάνει μπαλόνια με την δήθεν ανώτερη low-latency DDR3 και χλευάζατε το PS4 (τζι-ντι-ντι-αρ-πέντε) ότι θα έχει πρόβλημα με latency η CPU; Προφανώς δεν σας μάθανε ότι οι caches μπαίνουν για κάποιον λόγο, συν διάφορα άλλα (out-of-order processing) στις σύγχρονες μικροαρχιτεκτονικές.
4) Πού πήγε το τρελό «ινοβέησο» του Kinect; Που χλευάζατε το PS4 ότι είναι σαν 8-core NES, δηλαδή μια συμβατική κονσολίτσα του σωρού.
Βλέπεις κάποιοι έχουμε ιστορική μνήμη, δεν ξεχνάμε μέχρι και τι φαγητό φάγαμε προχθές.
Γιατί δεν ανασταίνετε βρε παιδιά το myxbox.gr forum να τα λέτε μεταξύ σας, όπως είπε και ο Nek; Όλα τα «ορφανά» εδώ μέσα μαζεύτηκαν;
Συγνώμη κιόλας για την φρασεολογία μου, αλλά τέτοιο φορτσάτο μπουκάρισμα πρασινοφρουρίλας είχαμε καιρό να δούμε εδώ μέσα...
Το καταλάβαμε, είσαι ο κλασικός swing voter που πάει με την mainstream κονσόλα της κάθε γενιάς (PS2 -> 360 -> PS4 -> ???).
ΠΑΝΑΚΥΡΗ σύγκριση! Να μου σύγκρινες Uncharted με Gears of War, να πω ΟΚ, μιας και ανήκουν στο ίδιο genre (προφανώς και το gameplay δεν είναι 100% ίδιο, αλλά μοιάζει αρκετά).
God of War με Gears of War; Καμία επαφή/σύγκριση, πλην του (confusing) GoW ακρωνυμίου.
Να μου έλεγες το Forza Horizon, να σου πω μάλιστα, η Sony δεν έχει κάτι ανάλογο πλέον (arcade/pure fun racing). Το Motorsport βρήκες ρε συ; Και όχι, για να σε προλάβω, δεν είμαι fan του GT (προτιμώ arcade racing), αλλά ανήκει στην sim κατηγορία, ακριβώς όπως και το Motorsport.
Πηγούλα έχουμε; Και δεν εννοώ out of our ass.
Με την ίδια λογική που πληρώνεις τον χαλκό στον πΟΤΕ αν είσαι σε εναλλακτικό; Και; Ποιό είναι το πρόβλημα; Αυτή την στιγμή η Sony είναι πελάτης της Amazon (AWS) και θα κάνει migrate σε Azure κάποια στιγμή (δεν έδωσαν ακριβές χρονοδιάγραμμα).
Επίσης, θες να μας πεις ΠΡΙΝ έρθει το Azure (2014) τι σόι online MP είχατε στο XBOX; Το ξέρεις ότι στο 360 πληρώνατε συνδρομή για κοπανιστό αέρα (p2p netcode);
Το ξέρεις ότι τα Halo/Gears δεν είχαν καν dedicated servers (τότε που μεσουρανούσαν); Και που απέκτησαν σήμερα χάρις στο Azure, τι έγινε; Απέκτησαν πίσω την παλιά τους αίγλη; Ή τους έχει φάει το ψωμάκι το Fortnite και η Epic;
Γιατί;
Άσε, όλα τα φρούτα «συστημένα» έρχονται εδώ μέσα!
ΥΓ: Έχεις ορεξούλες για system wars πρωινιάτικα (μα 6 το πρωί βρε αθεόφοβε?!) ρε fits79/Paragontas-X (fanboy/follower του misterXmedia?).
Πραγματικά ασχολείστε με τον fits ρε παιδιά; Γνωστός χρόνια και απλά μπαίνει για να προκαλεί είτε με flame posts είτε με συνεχόμενες ερωτήσεις που έχουν σκοπό να εκνευρίσουν όποιον έχει προσπαθήσει να τον βοηθήσει....
Τουλάχιστον δεν θα κρυώνει τον χειμώνα. :P
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ.....
ηταν στο 360-gr
Δεν γλυτωνουμε ούτε εδω;;;
ΟΧΙΙΙΙΙ...
:-(
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Τρολαρισμα νομιζα πως ηταν στην αρχη, μετα καταλαβα πως επιχειρηματολογουσε σοβαρα.:a038-1:
Νταξει ουτε καν. Και η αληθεια ειναι πως κι εγω συμφωνω πως η Σονυ με το νεο χειριστηριο τεινει προς αυτο του xbox. Εδωσαν καποιο ογκο, πιθανον παιρνοντας το feedback πως αυτο της Microsoft ειναι πιο εργονομικο.
So what?
Πραγματικα, θυμήθηκα την εποχη που πηγαινα τριτη δημοτικου, πριν καμια 25ρια χρονια, που τσακωνοντουσαν οι φιλοι μου για το αν ειναι καλυτερος ο Super Mario ή ο Sonic.
Και η συζητηση κατεληξε καποια στιγμη πως ο Sonic ειναι πιο γρηγορος.
Αλλα τελικα ηρθε την αλλη μερα ο νιτεντακιας και εδωσε πληρωμενη απαντηση: "Ναι, αλλα αν ο Μαριο φαει μανιταρι, μπορει να πεταξει".
Δεν υπηρχε και αντι-ντοπινγκ κοντρολ τοτε, οποτε καταλαβαινετε... Κατι τετοιες συζητησεις κατεστρεψαν την Σεγκα.
Παντως σε ξενα κινεζικα σαιτ εχουν ηδη ξεκινησει και πουλανε θηκες σιλικονης, αυτοκολλητα, βασεις, καπακια προεκτασεις για το DualSense
Αντε να δουμε και τα πρωτα Face plates, εχει να γινει της customιας το...
Επειδή πέρα από τον fits το διάβασα Κ από άλλους. Που ακριβώς, πέρα από το χρώμα (που κ αυτό στις φωτο πάλι δεν πολύ μοιάζει. Το ένα φέρνει σε ζαχαρι κ το άλλο πιο καθαρό λευκο), μοιάζουν τα 2 χειριστήρια? Κ μιλάω σοβαρά χωρίς πλάκα κ ειρωνείες. Στις ποιο καμπυλοτες άκρες? Εγώ βλέπω ένα ds4 με φαινομενικά καλύτερο πιάσιμο.
Εγώ λέω ότι μοιάζουν κ τα δύο σαν χειριστήρια [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Edit
Τώρα που βλέπω, έχει κατεβάσει δεξιά κ αριστερά τα πλαστικά κ μοιάζει σαν χειριστήριο xbox, αυτό βέβαια που κάνει το xbox ιδιαίτερο είναι ο μοχλός που είναι ο ένας ποιος πάνω,οπότε δεν μπορεί κάποιος να πει ότι είναι αντιγραφή του xbox χειριστήριου.
Το χειριστήριο του PS5 μοιάζει πάρα πολύ με το raiju που είχε βγει για το ps4.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να λεμε οτι μοιάζουν 2 χειριστήρια θα πρεπει να μοιάζει ο τρόπος λειτουργίας τους. Όχι η εμφάνιση τους ή το κόψιμο τους. Αν ήταν έτσι, τα περισσότερα θα τα λέμε παρόμοια. Τα 2 χειριστήρια τώρα, ουδεμία σχέση έχουν. Από τον τρόπο διάταξης τον κουμπιων-joysticks μέχρι τις λειτουργιες που προσφέρει.
Και για μένα τα χειριστήρια δεν μοιάζουν μεταξύ τους. Μοιάζει παρά πολύ με το dual shock 4 αλλά όχι με του Xbox.
Δεν θα με πείραζε να έμοιαζε με του Xbox, εξάλλου προτιμώ την διάταξη των μοχλών στο Xbox.
Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@ilias78 Ενοοειται ότι μιλάμε εξωτερικα, δεν τα έχουμε δει ακόμα τα χειριστήρια στα χέρια μας.
Από εκεί κ πέρα θα δούμε σε ένα μήνα το ps5 χειριστήριο, πιστεύω να έχει βελτιωθεί γιατί στο ps4 δεν ήταν άσχημο αλλά πολύ ψεύτικο για μένα προσωπικά, όχι ότι το απλό χειριστήριο του xbox ήταν κάτι φοβερό, αλλά ήταν ποιο βολικό κ γενικά καλύτερο από του ps4.
Στο xbox υπήρχε κ το elite κάτι που μου άρεσε αρκετά πλήρωνες ένα χειριστήριο αλλά ήταν πολύ καλό κ σου έδινε άλλη αίσθηση στο χέρι κάτι που θέλω να βγάλει κ το PlayStation.
Προσωπικά δεν ξέρω αν θα με βόλευε η κατανομή των joysticks του xbox. Κρίνοντας απ το switch που είναι στο ίδιο στυλ, μάλλον όχι. Το ds4 για τα δικά μου χέρια ήταν που καλό. Μόνο μείον τα ελαστικά άνω μέρη των joysticks που ειδικά το καλοκαίρι με τον ιδρώτα γλιστραγανε κάπως.
Όντως πολύ χάλια τα πάνω πλήκτρα , εγώ έχω παίξει πάρα πολύ ps4 τουλάχιστον 5000 ώρες κ εχω πάρει 5 χειριστήρια οπότε μπορώ να πω ότι τα έχω κάνει τα τεστ μου, χαλάνε για χαβαλέ κ τα πάνω πλήκτρα σε κάποια φάση κολλάνε , αυτό που με χάλασε όμως ποιο πολύ είναι ότι στα 4 χειριστήρια μου έχει χαλάσει το R3 στο τρέξιμο κ έχω μείνει με το ένα, δεν είναι δυνατόν να χαλάει έτσι εύκολα κ μιλάμε για κουμπί που το χρειάζομαι στα περισσότερα παιχνίδια εκεί είναι το τρέξιμο.
Η εγώ είμαι τόσο σκληρός με το συγκεκριμένο κ το χαλάω δεν ξέρω τι να πω.