Χαχα. Κατάλαβα. Οπότε εν αναμονή ακόμα για συνδρομή.
Ευχαριστώ!
Printable View
Χαχα. Κατάλαβα. Οπότε εν αναμονή ακόμα για συνδρομή.
Ευχαριστώ!
Θα περιμένεις πολυ ακομα, θεωρώ.
Καταβασα την εφαρμογη και επελεξα το standard πακετο HD(με τη δυνατοτητα να ακυρωσω την συνδρομη φυσικα αφου ο πρωτος μηνας ειναι δωρεαν) αλλα η ποιοτητα της εικονας ειναι αθλια, χειροτερη και απο το τελευταιο βιντεακι στο youtube.Ειναι ετσι επειδη ειμαι στον πρωτο δωρεαν μηνα ή πρεπει να κανω κατι για να βελτιωθει η εικονα?
EDIT Μηπως φταει το ιντερνετ μου?Τωρα δειχνει 1080p ή 720p ενω σε καποια επεισοδια 480p.Ισως πρεπει να συνδεσω το PS4 με καλωδιο ethernet
Ελληνικους υποτιτλους εχουν βαλει σε ταινιες?αν θυμάμαι καλα μονο 2 σειρές ειχαν κ οχι ολα τα επισοδεια
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Α, εγώ έλεγα απο το PS4. Γιατί εκεί δε βρίσκω κατι.
Μόνο από υπολογιστή γίνεται αυτό
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για όλες τις συσκευές από όσο ξέρω
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
The Blacklist με ελληνικους υποτιτλους στο Netflix. Με μια γρηγορη ματια εχει σε ολες τις σεζον.
Και μεταγλώττιση Gotham
μπλιαχ!
LOOOOOOOOL
Δεν το πίστευα μέχρι που το άκουσα. Τι φάση, ποιος πλήρωσε για μεταγλώττιση;
Αυτό το διάστημα έβαλα και εγώ το trial να δω τι παίζει. Ξεκίνησα το Orange is the New Black και χτες το βράδυ είδα ότι έχει μόνο τις πρώτες δυο seasons για κάποιο λόγο.
Παλιά μου τέχνη κόσκινο, σήμερα ξεκίνησα την 3η.
Με τους υπότιτλους τι γίνεται ρε παιδιά (πέρα του ότι δεν είναι καλοί απο ότι καταλαβαίνω). Έχει προχωρήσεις καθόλου η κατάσταση ώστε να βάλουν σε περισσότερες σειρές ή κινούνται με αργούς ρυθμούς ακόμα?
Οι υποτιτλοι ειναι μια χαρα , που ειδες οτι δεν ειναι καλοι?
Ελληνικοι απο οσο ξερω εντος του ετους δεν προκειται να γινει κατι.
Παντως τα εχουμε ξαναπει , οποιος ξερει αγγλικα δεν εχει κανενα λογο να ψαχνει για ελληνικους υποτιτλους. Η αποδοση ειναι καλυτερη και το υλικο του netflix ειναι ικανοποιητικο για το χρονο λειτουργιας που εχει στην Ελλαδα. Εγω το εχω λιωσει πραγματικα.
Οποιος δεν ξερει καλα Αγγλικα , δεν εχει λογο να το βαλει και να ταλαιπωρειται παντως.
Από αυτά που αναφέρονται λίγο πιο πάνω απο τους tonybsg, Lunds500 κατάλαβα ότι δεν είναι καλή η μετάφραση.
Χρόνο για σειρές έχω μόνο όταν κοιμάται ο μικρός άρα και ο ήχος είναι πολύ χαμηλά. Οι υπότιτλοι σε αυτή την περίπτωση είναι αναγκαίοι έστω και στα Αγγλικά. Απλά θα προτιμούσα τα Ελληνικά.