Ααααααα ενταξει. Είχα την εντύπωση οτι στο ranked σε βάζει με παίκτες που ειναι στα δικά σου κυβικά!
Ετσι εξηγείται γιατι σε γενικές γραμμες, παιζω στο medium και εχω 75% Νίκες. Ειπα κ γω, τοσο χάλια ρε γαμωτο :)
Printable View
Ααααααα ενταξει. Είχα την εντύπωση οτι στο ranked σε βάζει με παίκτες που ειναι στα δικά σου κυβικά!
Ετσι εξηγείται γιατι σε γενικές γραμμες, παιζω στο medium και εχω 75% Νίκες. Ειπα κ γω, τοσο χάλια ρε γαμωτο :)
Δεν περίμενα ότι θα έλιωνα τόσο με το MK!
Πραγματικά εξέπληξα τον εαυτό μου!
Που να μου άρεσαν και τα fighting games :P
Μια απο τα ιδια, νομιζω οτι ειναι πολυ προσεγμένο και ιδιαίτερα το online κομμάτι σε τραβάει με τα features που εχει. Ειδικά τα faction wars ειναι μεγάλο θέμα λεμε :)
Ρε παιδιά... Όποιος είναι για boostarisma ας με κάνει add μπας και το παρουμε το τρόπαιο!!!
Όντως σε κολλάει το παιχνίδι παντωςλ πίστευα ότι δεν θα το ακουμπαγα συμφωνα με το 9.
Φίλε sorry που δεν απάντησα χθες στο PSN. By the way το έχω πάρει το εν λογω trophy!
Ναι ρε συ δεν πειράζει. Το είδα αργότερα ότι έχεις ήδη.
https://www.youtube.com/watch?v=eSkZC_5cUVQ 3o unboxing μου με coarse edition !!!!!
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ
νομιζω οτι το kombat pack δεν στο δινει δωρο αλλα εχεις ενα -25% εκπτωση.τσεκαρε το..
Εχω και γω την kollectors (οχι coarse) αλλα δεν νομιζω οτι εχει το πακετακι... μεσα ειχε 2 κωδικούς, Goro + Scorpion skin.
το αλλο χαρτάκι δεν εχει κωδικό αλλα λεει για kombat pack κλπ.. Μαλλον ειναι μονο στη συγκεκριμένη εκδοση ε?
Δυστυχως μονο οι US collectors editions εχουν τον Goro και το kombat pack.
O nikoladim κατεβασε το kombat pack μια και παρηγγειλε εκδοση απο το αμερικανικο amazon.
Στο αγγλικο amazon γινεται της Ποπης με παραπονα και ακυρωσεις παραγγελιων.
Οι διαφορες εκδοσεις που υπαρχουν εδω
Αφιερωμενο :k020:
https://www.youtube.com/watch?v=pcn3E6rdCr4
Χτες τελιωσα το story και το καταευχαριστηθηκα, μακαρι να ηταν λιγο μεγαλυτερο.
όποιος ενδιαφέρεται για boostarisma στο 1000 respect points trophy ας με κάνει add. Πρέπει να βρεθούμε 3 άτομα τουλάχιστον και περισότερο όμως γιατί με 2 άτομα μόνο δεν μπορείς να πάρεις respect points.
psn id mastr0s99
Καλημερα παιδια, οποιος θελει να δοκιμασει τον Jason μπορει να παιξει την premier tower. Εγω το δοκιμασα και τυπος ειναι τελειος, αλλα προσωπική μου αποψη ειναι πως δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα.
Παιδιά καλησπέρα. έχει glitchάρει σε κανέναν άλλο το τρόπαιο για τα 50 modifiers? έχω ήδη 67 (τα πήρα όλα απο την κρύπτη) και πάλι τίποτα. Ιδέες ?
Σε έκανα εγώ γιατί κι εμένα μου λείπουν κανα 600άρι πόντοι.Quote:
όποιος ενδιαφέρεται για boostarisma στο 1000 respect points trophy ας με κάνει add.
Μέτρησε τα μία πάλι. Ξέρω οτι 15 απο αυτά δεν μετράνε καθώς ξεκινάς με αυτά το παιχνίδι. Οπότε θες 65 at least.
Αν έχεις όντως 67 προτείνω να παίξεις ένα hourly tower που δεν έχεις ξαναπαίξει μπας και ξεκλειδώσει τότε.
Προσωπικά μου ξεκλείδωσε ακριβώς στα 65 (είχα καμμιά 10αριά απο το Krypt, τα άλλα απο towers)