Χα χα χα, καλό Στράτο! Πολύ καλό!
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Χα χα χα, καλό Στράτο! Πολύ καλό!
Στρατο δεν ξερω αν σε επιρεαζω αλλα εκανα 1.00.780 στο silverstone... Νομιζω εχω αφησει το γκαζι καπου!! :a0141:
Ωχ! Ελπίζω να κάνεις πλάκα Πάνο, αλλιώς θα πάω για ούζα....
Καλημερα.
Μπραβο σε ολους για τα χθεσινα time trials και για την σχεδον ολικη συμμετοχη.Θα περιμενουμε τον Αλεξανδρο να τρεξει και αυτος και μετα θα αναρτηθει ο πινακας.
Υ.Γ. Χουλιγκανια θα τα πουμε μεσα στις πιστες.χαχαχα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρες!! :)
Όλα καλά χθές λοιπόν...
Η συμπεριφορά όλων στο θέμα είσοδος στα pits αλλά όχι στην πίστα ήταν υποδειγματική, μπράβο!!!
Αυτή η διαδικασία θα ακολουθηθεί και στους αγώνες!!
Θα κανονίσουμε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας των time trials με τον Άλεξ, και αμέσως μετά θα ανέβει ο πίνακας με τα σχετικά αποτελέσματα, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία επιλογής αυτοκινήτων και χρωμάτων...
Τα ονόματα των ομάδων σας παίδες... προχωρήστε το...
ΥΓ.: 2Bros σας περιμένουμε... :boxing:
Καλημέρα σας ....ένα σχόλιο για την χθεσινή διαδικασία. .... νέα στα πρωταθλήματα μας πρωτοποριακή και πλήρες , φανερώνει τον κόπο,το μεράκι και την σοβαρότητα με την οποία οργανώθηκε αυτό το πρωτάθλημα ...μου άρεσε πολύ και ήθελα να πω ένα μπράβο στους διοργανωτές :a023:
Σιγά να μη τους πούμε και μπράβο από τώρα!
Είμαστε "οχτροί" μέχρι να τελειώσει ο πρωτάθλημας...!
Cheeeeeeeeeeers Στράτο! :P
http://youtu.be/vdg9gkmWsEA
- - - Updated - - -
Καλησπέρα. Μαγκούστα Team
:a050:
Την τσάκισε την κομπρίτσα... :a045:
Και πώς το γράφουν αυτό τώρα ρε παλικάρι;; Mongoosta Team...??? Mangusta Team??
Mongoose Team
Καλησπερα...ενα προσωρινο προβλημα στο ανεβασμα φωτο μας καθυστερει να βγαλουμε τον πινακα με τα τα time trials.
Σας λεω τη σειρα επιλογης των αυτοκινητων οπως αυτη βγηκε μεσα απο τους χρονους και ποια εχουν επιλεξει καποιες απο τις ομαδες.1η ομαδα..agapoulas-STR-GTR35..(GTR-08) 2η ομαδα...toumpasn-toumpas__(Lexus)
3η ομαδα...redweed-AWD (Nissan Z) και 4η ομαδα...AlexandrosQV-LeParanoic.(Supra)...Οι αλλες 4 ομαδες του δευτερου γκρουπ ειναι:1η ομαδα...sonic-kostashas (1η επιλογη)..2η ομαδα..kokorakis-otacon (2η επιλογη)...3η ομαδα..Kostas-B--tubeg (3η επιλογη) και 4η ομαδα...giorgos71-geopan (4η επιλογη)
Υ.Γ H ομαδα των hooligan επελεξαν για χρωμα το πορτοκαλι.
Η ομαδα των 2mpas Brothers επελεξαν το χρωμα πρασινο.
Οσο πιο γρηγορα τελειωσουμε τη διαδικασια τοσο πιο γρηγορα θα ξεκινησουμε το πρωταθλημα....Θα παρακαλουσα να μην σας κυνηγαμε για να μας πειτε αυτοκινητα-χρωματα-και ονοματα ομαδων.ΕΛΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΟΘΟΥΜΕ...:yes::a023:
Υ.Γ 2 Ανεβηκε ο πινακας με τους χρονους...
Y.Γ.3 Ανανεωθηκε ο πινακας ανακοινωσεων.
Double Trouble Dads. Χρώμα θα επιλέξει ο Γιώργος μόλις τελειώσουν οι υπόλοιποι με τις επιλογές τους.
η ομαδα του Πανου Κ. διαλεξε αυτοκινητο η ακομα?επειδη ειμαστε εμεις σευτεροι γι'αυτο..
Για πάμε στο ρυθμό γνωστού λαϊκού άσματος...
Κάνε στην άκρη να περάσωω
απόψε θα σε ξεπεράσωωωωωω......
:d030tr::d030tr::d030tr:
Spoiler!
:a038::a038::a038:
Μετα απο επικοινωνια μου με τον Teammate μου Κωστα αποφασισαμε να χρησιμοποιησουμε το GTR 08' χρωματος Πρασινου (κωδ. Vert Lenz).
H <<PREDATORS RACING TEAM>> ανακοινωσε τις επιλογες της και απο εδω και περα θα ομιλει μονο στην πιστα!! :a098::a098:
Το χρωμα ειναι εσκεμενα πρασινο μιας και η αντιπαλη ομαδα του Κωστα_Β θα ονομαστει ALIENS. Οποτε και τα GTR της ομαδας θα ειναι λουσμενα στο πρασινο αιμα των ΑΛΙΕΝ μιας και θα περναμε απο μεσα τους!!
Κωστα_Β θα σας πετσοκοψουμε!
Υ.Γ
Ολα τα παραπανω ειναι γραμενα με χιουμοριστικη διαθεση.