Attachment 3183καλό αγώνα !
Printable View
Attachment 3183καλό αγώνα !
Μισό μισό...
:ice:
'ντάξ, έτοιμος είμαι!
Καλησπερα.Καλο αγωνα σε ολους κ απο εμενα κ προπαντων καλη διασκεδαση.
Άντε βρε! Καλό αγώνα. Τις καλύτερες ευχές μου. Σας είπα πριν από πολλά χρόνια πως είχα γνωρίσει τον "επίτιμο"? Ναι, ναι, μου είχε δώσει και αυτόγραφο...
Αυτάαααα... Καλή τύχη και πάλι.
http://cdn.caradvice.com.au/wp-conte...a-Romeo-8C.jpg
Λοιπόν, εμένα μου αρέσει το Oro.
Είναι μπεζ αρκετά σκούρο για να ξεχωρίζει άνετα από το λευκό αλλά και πάλι δεν έχει καμία σχέση με κίτρινο (που μάλλον είναι αρκετά σκούρο-μουσταρδί αν κρίνω από την ονομασία του) από το οποίο ξεχωρίζει επίσης από μίλια μακριά.
Το βρίσκουμε στην αντιπροσωπεία της Alfa Romeo στο δεύτερο αυτοκίνητο από αριστερά που είναι πολύ φθηνό και μπορούμε να το έχουμε σε αφθονία.
Για το όνομα επίσης από εμένα υπάρχει επιβεβαίωση. Αν ο πρώτος οδηγός (MajereMP44) θέλει κάτι διαφορετικό τότε ας το αναφέρει και είναι ήδη δεκτό και από εμένα. Αν επίσης το χρώμα δεν γίνετε δεκτό από την διοργάνωση (αν και όπως έγραψα δεν νομίζω ότι μοιάζει μα κανένα από τα άλλα) τότε πείτε μου να διαλέξω στα γρήγορα κανένα ασημί ή γαλάζιο. Αυτά από εμένα.
Οχι μια χαρα κλεισαμε σε ολα!Συμφωνω με εσενα και ερχεται και εμβλημα για την ομαδα μας τις προσεχεις μερες.firefighters ερχονται να ριξουν νερο (και σαπουναδα) στις πιστες!
Καλησπερα αυτο με τα αλογα συμβαινει λογο γλωσσας. ολοι με τα ιδια αλογα τρεχουμε απλως τα δειχνει διαφορετικα επειδη αλλος εχει αγγλικα και αλλος ελληνικα για γλωσσα μεσα στο παιχνιδι...
Παιδια τι ωρα τρεχουμε ???
Φανταζομαι θα ειναι ως μη γενομενος ο αγωνας.Πολλα προβληματα σημερα.Εγω φοβομουν οτι θα με πετουσε και τελικα αλλους πεταξε.χαχα
Αναμενουμε την τελικη αποφαση παντως
Καλημέρα σε όλους!
Δεν μας έκατσε καλά η αρχή...
Δε θέλω να σχολιάσω τι και πώς.. τουλάχιστον μέχρι να μιλήσει ο διοργανωτής...
Θα πω όμως, για τα μόνα δύο -κατά τη γνώμη μου- ευχάριστα...
1. Είναι ωραίο συναίσθημα "η γεμάτη λίστα" στην αίθουσα...
2. Μέσα από τις αναποδιές, δίνεται μια ευκαιρία (και καλό θα είναι να εκμεταλλευόμαστε τέτοιες ευκαιρίες) να γίνουμε και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, σε θέματα διοργάνωσης και εκτέλεσης πρωταθλημάτων...
Αυτά.
Την καλημέρα μου!
Καλημέρα κύριε:a068:!
Μα τι απαράδεκτη εκκίνηση ήταν αυτή!!! Έγινε το έλα να δεις (μισή ώρα κοιτούσα την εκκίνηση στο replay)!
Ήσουν από τους λίγους που έδειξαν σεβασμό στην πρώτη στροφή και γι΄αυτό και σε τιμώρησε το σύστημα με αποβολή, από τη δεύτερη κι΄όλας!:doh:
Τελικά, όντως είναι μεγάλο πρόβλημα να μην υπάρχει επιτηρητής μη αγωνιζόμενος ώστε να προλαβαίνουμε παρόμοιες καταστάσεις. Ο Νίκος είναι φανερό πως εκνευρίστηκε και απόλυτα δικαιολογημένα και σίγουρα το ίδιο ισχύει σε μικρότερο ή μεγαλυτερο βαθμό και με τα άλλα παιδιά.
Παρόλο που το θέμα συζητήθηκε αρκετά εκτενώς χθες το βράδυ πιστεύω πως πρέπει να σχηματίσουμε γραπτώς έναν κανόνα που θα ακολουθούμε χωρίς παρεκλίσεις για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που προκύπτουν από τις κακές συνδέσεις και να βρύμε και έναν τρόπο να επιβλέψουμε την τήρησή του.
Άποψή μου είναι να θεωρηθεί ο συγκεκριμένος αγώνας ως μη γενόμενος και είτε να επαναληφθεί (μπλιαχ) ή να μηδενιστεί και να πάμε στον επόμενο. Αυτό είναι καλύτερα να το αποφασίσει η "FIA" ...
Όσον αφορά την επίβλεψη (αχ, πού 'σαι ρε Λιάκο!!!) επειδή θεωρώ ότι οι "πρώτοι" οδηγοί θα είναι πολύ προσηλωμένοι στο να παρακολουθούν ποιους πέταξε η σύνδεση, θα πρότεινα να αναλάβει αυτόν τον ρόλο κάποιος από τους "αργούς" οδηγούς ο οποίος θα έχει την ευθύνη σε ανάλογο περιστατικό να θέσει εαυτόν εκτός αγώνα και να διακόψει και τους υπόλοιπους είτε μέσω μυνημάτων ή μέσω άλλου τρόπου
(αν υπάρχει).
Η αλήθεια είναι πως χθές αντιλήφθηκα τα "πετάγματα" αλλά επειδή ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΟΥΝ τον κανόνα "Διακοπή αγώνα: Αν μετά την εκκίνηση πετάξει κάποιον. Όταν κάποιος δεν βλέπει τους υπόλοιπους μέσα στην πίστα." δεν είπα τίποτα και συνέχισα. Επίσης δεν θυμόμουν ότι Νίκος και Μανώλης ανήκουν στην ίδια ομάδα, αλλά αυτό είναι διακιολογημένο πιστεύω, δεν έχω μάθει ακόμα τους συνδυασμούς απ΄ έξω.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, μήπως και ο Μανώλης/Νίκος έπρεπε να αρχίσουν να χτυπάνε text επίμονα με αίτημα την επανεκκίνηση? Δεν νομίζω να τους αδικούσε κανείς εφόσον υπάρχει κανόνας καταγεγραμμένος...
Για το θέμα της επίβλεψης, εγώ μπορώ να αναλάβω, αν συμφωνούν οι υπόλοιποι, μιας και που δεν παίζω ποτέ στις μπροστινές θέσεις και φαίνεται πως η πίστα που τρέχω εγώ έχει περισσότερες ευθείες από αυτές που τρέχουν κάποιοι άλλοι (ναι, ναι, σπόντα ήταν αυτή :c055gfe:) αλλά όπωσδήποτε χρειάζεται και αναπληρωτής.
Για να προλάβω καταστάσεις, χθες ήμουν φυσικά καλωδιωμένος, laptop και κινητό κλειστά και το καλώδιο δεν το πήρε παραμάσχαλα καμμία από τις γυναίκες του σπιτιού οπότε την μαλακία την έκανε η WIND.
Καλημερα παιδια, απαραδεκτο το play station network, ΓΑΜ****. Εχθες ημουν ενα βημα πριν βαλω το ευζωνικο μου ποδι, ΜΕΣΑ στο PLay...:very_evil:
Καλημέρα και από εμένα.
Τον αγώνα εχθές τον καταευχαριστήθηκα, ειδικά αφού ήταν ο πρώτος μου.
Το μόνο άσχημο είναι ότι αντιλήφθηκα κάποια στιγμή στις αρχές την ένδειξη πάνω αριστερά που έγραφε 7/10 και κατάλαβα ότι μάλλον αυτό σημαίνει ότι έχουμε μείνει πλέον μόνο 10 συμμετοχές μέσα στην πίστα.
Από εμένα πάντως (αν και με το όλο σκηνικό ευνοήθηκα γιατί δεν θα ανέβαινα αλλιώς τόσο ψηλά), δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να μην μετρήσει ο αγώνας. Απλά το μόνο που θα προτείνα να είναι κάπως ποιό σαφές το πότε πρέπει να διακοπεί. Εφόσον είναι γνωστό δηλαδή ότι αν πετάξει έστω και έναν, έστω και τον τελευταίο, ο αγώνας δεν μετράει, τότε γιατί κανείς δεν το αντιλήφθηκε αυτό και δεν σταματήσαμε εχθές τον αγώνα;
Πάντως δεν ξέρω βέβαια πόσο συχνά πετάει κόσμο έξω αλλά αν κρίνω από το χθεσινό τότε με κανονισμό που να μην μετράει ο αγώνας αν πετάξει έστω και έναν τότε αμφιβάλω αν θα καταφέρουμε να κάνουμε έστω και έναν αγώνα που να μετράει. Μήπως θα ήτανε ποιό φρόνιμο να υπήρχε ένα όριο π.χ. το 25% των αρχικών συμμετοχών; Έτσι όλοι θα ξέρουν ότι αν ξεκινήσουν π.χ. 16 όπως εχθές τότε μέχρι και 12 ο αγώνας συνεχίζεται. Μόλις δούμε 11 (που σημαίνει ότι λείπει πλέον πάνω από το 25%) αυτομάτως ξέρουμε όλοι ότι δεν μετράει πλέον ο αγώνας.
Τέλος πάντων απλά μια γνώμη είναι η παραπάνω. Καταλαβαίνω όμως ότι αν αρχίσουμε να λέμε ο ένας το μακρύ του και ο άλλος το κοντό του δεν θα βρεθεί άκρη. Οπότε εγώ είπα μεν έτσι μια γνώμα αλλά θα συμμορφωθώ με ότι αποφασίσει ο διοργανωτής και θα το ακολουθήσω.