Μπράβο στο Στράτο για την νίκη του και στον Μανώλη για την εξαίρετη επίδοση του.
Συγχαρητήρια σε όλους για τον αγώνα.
Printable View
Μπράβο στο Στράτο για την νίκη του και στον Μανώλη για την εξαίρετη επίδοση του.
Συγχαρητήρια σε όλους για τον αγώνα.
Μάλιστα...
Μπήκαμε εγώ με τον Σταύρο να δούμε τι παίζει και δώστου πάνω κάτω στην πίστα καταφέραμε και στρώσαμε λάστιχο.
Μπαίνει λεπόν ένας γνωστός Κύριος, όνομα και μη χωριό, βρίσκει την πίστα στρωμένη και την στιγμή που έχω πράσινα
στον χρόνο μας κάνει ένα ξερό... 1.44.441
Ε, τι να πεις τώρα...;
1.04.3χχ εκανε λιγο μετα που βγηκες. Λοιπον, μια ειναι η λυση
http://www.youtube.com/watch?v=Xa5ezhLoHdo
Οι φυσιολογικοί άνθρωποι τι χρόνο κάνατε;
Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα στη σύνδεση ξανά. Τι σημαίνει "ασυμβατότητα δικτύου" δηλαδή; Αφού έχουμε ξαναπαίξει παρέα.
1.05.103 εγω.Δεν ξερω αν καταφερω να πεσω παρακατω.Θα το παλεψω.
Με τη συνδεση ρε Σπυρο τι να πω ξενερωσα και γω.Δεν ειναι σπανιο το φαινομενο.Τοχω συναντησει ουκ ολιγες φορες.Δεν ξερω πως λυνεται.Αν καταφερεις να κανεις το ΝΑΤ σου 1 ισως να μην το ξαναδεις ποτε.Υπαρχουν πολλοι οδηγοι στο youtube να δεις πως θα το κανεις ΝΑΤ1.ΑΛλα και παλι αν ο αλλος που θελετε να παιξετε μαζι ειναι ΝΑΤ2 ή ΝΑΤ3 παλι το ιδιο προβλημα θα εχεις....ΕΙλικρινα μονο στο GT υπαρχει αυτο το θεμα με την ασυμβατοτητα ισως και στο uncharted που πηγα να παιξω μενα παιδι.
Και στο φιφα υπαρχει και μαλλον παντου. Οποιος μπορεσει και αλλαξει το nat type του σε 1 δεν θα εχει προβλημα ποτε. Αξιζει μια προσπαθεια.
kai egw apo tote pou to ekana NAT 1 den exw kolisi pote!!!
Ελα ρε παιδια killzone 2,3, CoD2, motorstorm, assassin's creed brotherhood, little big planet 1,2, Pro evolution soccer δλδ να κατσω να τα γραψω ολα τα παιχνιδια που δεν εχω ποτε προβλημα?:PΜονο το Gran Turismo ειναι προβληματικο στις συνδεσεις.
Και για αυτό, μάλλον φταίει ο γνωστός κύριος...!:a088:
Πότε θα κάνουμε προπονησούλα..;
- - - Updated - - -
Και για αυτό, μάλλον φταίει ο γνωστός κύριος...!:a088:
Πότε θα κάνουμε προπονησούλα..;
Παιδιά τα αυτοκίνητα πως θα πάνε τελικά στον επόμενο αγώνα? Θα διαλέξουμε ανά ομάδα? Ηλία διαφώτισε με!
Ty Στράτο, απλά φαντάστηκα οτι θα πάρουμε το ίδιο στην ομάδα, Ηλία αν θες να προτείνεις τι να κάνουμε πες μου!
Κωνσταντίνε, τείνω προς το Ford.
Θα το αποφασίσω απόψε.
Αν έχεις άλλη άποψη, το βλέπουμε.
Προσπάθησα να το κάνω ΝΑΤ 1 χθες με βιντεάκι από youtube αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πήρα και ΟΤΕ να ρωτήσω τα PPPoE user/password αλλά και πάλι δεν δούλευε. Ευτυχώς χθες δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα και βγάλαμε ένα μεροκάματο στο τιμόνι. Η οδήγηση όταν χιονίζει είναι εμπειρία.
User βαζεις το μειλ σου που εχεις στον οτε δηλαδη ονομα@otenet.gr και κωδικο αυτον που εχεις παλι για να μπαινεις στο μειλ σου. Απλα το αναφερω γιατι πολλοι μπερδευονται και βαζουν τα στοιχεια που εχουν για να μπουν στη σελιδα του μοντεμ! Εσυ εβαλες κανονικα τα πρωτα και δεν εκανε τιποτα;;
Ναι Αλέξανδρε, τα στοιχεία του mail έβαλα. Και επειδή δεν το χρησιμοποιώ το mail του ΟΤΕ το έφτιαξα σήμερα στο Outlook express και απέκτησα 270 εισερχόμενα. πφφφφφφφ
Θα το ξαναδοκιμάσω αύριο
Καλησπερα παιδια.
Εχω να κανω μια ερωτηση γιατι μαλλον πρεπει να κανω λαθος και δεν εχω καταλαβει καλα τους κανονισμους.
Η πιστα που θα τρεξουμε ειναι με αλλαγη καιρου?και αν ναι τοτε πως κανετε προπονηση και αναφερετε χρονους αφου δεν ξερουμε καν με τι καιρο θα τρεξουμε.
Αν ειναι με καιρο που ετσι γραφει δεν πρεπει να μας πει ο Αλεξ με τι πιθανοτητες θα φτιαξει την πιστα ωστε να προπονηθουμε?Εχει 3 εκδοχες...1)αλλαγη καιρου σε κλιμακα.2)αλλαγη καιρου με πιθανοτητες.και 3)υγρο οδοστρωμα.Τι αναλογιες θα βαλουμε σε ολα αυτα για την προπονηση?Εκτος αν κανω λαθος και ειναι μεσα στους κανονισμους να το μαθενουμε την ημερα του αγωνα.Τοτε ζητω συγνωμη.
Οσο για τα αυτοκινητα ολα εχουν διαφορετικους ιππους.Πιο θα ειναι το οριο στον αγωνα?
Ευχαριστω
Νικος