εχω λιωσει με το βιντεο του αβρααμ,παει και το βαζει επειδη το επαιξε οβερ(αν το επαιξε)
Printable View
εχω λιωσει με το βιντεο του αβρααμ,παει και το βαζει επειδη το επαιξε οβερ(αν το επαιξε)
σαχαχα ελιωσα και εγω αλλες φορες σκυλιαζει και βγαζει τα απιθανα με νυχια και με δοντια
Αν αποδειχθεί ότι στο C.L. υπάρχουν στημένα παιχνίδια, τότε θα το κόψω και αυτό. Τι σημαίνει δλδ "βλέπω μπάλα"?
Όταν ένα παιχνίδι είναι στημένο δεν υπάρχει νόημα να το δείς ακόμα και αν λήξει 6-6 ή 10-10 ή 18-19 με 10 ανατροπές.
Αν ηταν έτσι τότε να στήναμε όλα τα παιχνίδια και να βάζαμε του παίχτες να κάνουν ζογκλερικά, να σουτάρουν από τη σέντρα, και άλλα τέτοια για να είμαστε ευχαριστημένοι και να λέμε "Δεν πειράζει που ήταν σικέ το παιχνίδι, αρκει που μπήκανε γκολάκια και είδαμε θέαμα!"
Δεν είναι αυτό το πνεύμα του αθλητισμού.
Έτσι θα μπορούσαμε να ντοπάρουμε και παίχτες στον στίβο να πηδάνε 3 μέτρα στο άλμα εις ύψος, να θέωρουν οι κριτές έγκυρα τα άλματα που είναι μεγάλα στο άλμα εις μήκος (άσχετα αν δεν είναι), και να βάλουμε συστήματα προώθησης σε σφαίρα και ακόντιο για να πηγαίνουν πιο μακριά.
Και μετά να λέμε: "τουλάχιστον είδαμε ρεκόρ και θέαμα"
Δεν συμφωνώ καθόλου με αυτό και δεν νομίζω ότι θα ασχολιόταν κανείς αν ήταν έτσι τα πράγματα..
Είδαμε το Ιταλικό ποδόσφαιρο τι κάθετη πτώση έχει.
Και σε συλλόγους και στην εθνική τους.
ο διαλογος μαρινακη-μπεου για τον οποιο ολοι προσπαθουν να κρεμασουν τον μαρινακη και να μας ...ριξουν στη β'(γελαω μονο που το γραφω)δεν λεει απολυτως τπτ που να ειναι καταδικαστεο,ο μπεος του λεει να προστατεψει τους διαιτητες και την αλλη μερα οπαδοι του παναθηναικου τους σακατεψαν στο ξυλο,στα παπακια του μαρινακη ουτε που ανακατευτηκε,ισως το ιδιο να ισχυει και για τους διαλογους πατερα-ψωμιαδη που οντως δεν βγαινει κατι ουσιαστικο,ο μπουρουσης για μενα ηταν σιγουρα ντοπε και πρεπει να φυγει απο τον ολυμπιακο αλλα ας ψαξουν και τους παικτες του παο ολο και καποιο λαβρακι θα βρουν σιγουρα,για τον αβρααμ δεν ξερω τι τιμωρια ισχυει σε αυτες τις περιπτωσεις.
Μας κακομάθανε και θέλω κι άλλους ακόμα.Κανάς δημοσιοκάφρος από καλλιθέα μεριά δεν θα καλεστεί?Το καλόπαιδο ο Δημητράκης (που ήθελε να μας κάνει και πόλεμο, τρομάρα του!)?Τα αμυντικά καμάρια μας στην Ξάνθη? Μη μας το κόβετε πάνω στο καλύτερο και μας τραβάτε όλο το καλοκαίρι!
το αυτονόητο είναι ότι θα πρέπει να πέσουν όσοι εμπλέκονται. Αν δεν γίνει, γιατί στην Ελλάδα είμαστε, τότε είμαστε για κλάματα. Κι εμείς και το δικαστικό μας σύστημα γενικότερα (γνωστό).
Και όταν βγήκαν οι κασσέτες και ο Μπέος γελούσε με αυτές και το έλεγε. όχι ότι δεν ήταν μπλεγμένος αλλά ήξερε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να του κάνουν κάτι.
Πάντως αντί να αθωώνεις τον Μπουρούση και να κρεμάς τους υπόλοιπους, εσύ κάνεις το αντίθετο. Γιατί αυτό?
Στον διαλογο του μπουρούση όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι ντόπα το φάρμακο, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποδειχθεί.
Στους υπόλοιπους διαλόγους όλα λέγονται καθαρά.
Δεν ξερω τι γραφουν στα γαυροsites,αλλα εσυ θες και κατι παραπανω απο το bold?
Προσωπικη αποψη:
Eγω δεν θα ειμαι ικανοποιημενος αν πεσετε β.
Θα πω οκ μπραβο τους,αν σας ριξουν τοπικο με αφαιρεση βαθμων και αφαιρεση 12 πρωταθληματων.
Φυσικα εφοσον μπουν και στους φακελους ''παραγκα του Μπαρμπαθωμα'' που ειδαμε πολυ χειροτερα πραγματα απο την νεα εποχη Μαρινακη.
αντε παλι να αποδειχθει κ να αποδειχθει.....που ζειτε παιδια??να ερθω και γω...χαχαχα
Φιλε Vicarious (που ακους κ ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα) το ξετεντωσες..το απλωσες πολύ...κοινως το γ@μησες χαχαχα
Τι θες να δεις δλδ για να πιστεψεις?Μπορω να σου πω πολλα παραδειγματα αν και βαριεμαι, που οι διαιτητες σφαξανε ομαδες κ ομαδες σε C.L. Γιατι δεν βγηκες να πεις "μετα το ταδε χτεσινο ματς κοβω το C.L"?Ενα το κρατουμενο.
Δευτερον, εσυ με την ακροτητα που περιγραφεις παραπανω απο ποδοσφαιρο πηγες σε άλλο αθλημα (γελασα δεν μπορω να πω χαχαχα).Υπαρχει κ η χρυση τομή.Αυτη που ακολουθουν ΟΛΑ τα μεγαλα πρωταθληματα στα οποια παιζονται τεραστια παιχνιδια εντος των γηπεδων αλλα με τη διαιτησια δεν ασχολουνται.Οχι γτ τη θεωρουν μονο ανθρωπινο λάθος αλλα γιατι εχουν αγωνιστική δράση να σχολιάσουν!Πως να το κανουμε δλδ?Ετσι ειναι.Βλεπουν μπαλα οποτε δεν ασχολουνται (συνηθως) με τη διαιτησια.Αυτό εννοω.Ειναι παρα πολυ απλό.
Εισαι κ εσυ λοιπον αλλος ενας που πιστευει οτι το πνευμα του αθλητισμού κυριαρχει στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο οπως ειπες. Η μήπως θες να πεις οτι "θα επρεπε να κυριαρχει το πνευμα του αθλητισμού"??Αν ισχυει το δευτερο τοτε μαζι σου κ γω.
Φυσικά και θα έπρεπε να κυριαρχεί το πνέυμα του αθλητισμου.
Και ναι έχεις δίκιο, το τέντωσα υπερβολικά, it's just me.
Και επίσης έχουν αδικηθεί ομάδες στο C.L., και έχουν ευνοηθεί άλλες, όμως δεν γίνονται συνέχεια τα ίδια λάθη, στις ίδιες ομάδες, τόσο μονόπλευρα, και τόσο εξώφθαλμα. Τι να πω, ίσως να θέλω να είμαι εγώ ρομαντικός και να θέλω να βλέπω ότι το Ch.L. είναι καθαρό, αλλά δεν μου έχει αποδειχθεί επί συνεχόμενα χρόνια το αντίθετο.
Πλακα εκανα για την πρωτη σ παραγραφο οτι το τεντωσες κλπ ετσι?
Μωρε γινονται οχι απλα μονόπλευρα.Εχει καταντησει αηδια οι ιδιες ομαδες καθε χρονο στους 4.Βαζουν κ μια ρωσικη που κ που, καμια πορτογαλικη, κανα Παναθηναϊκο LOL
Ετσι δεν ειναι?Λεω ψεμματα ρε φίλε? Ασχετα αν το αξιζαν αυτες οι ομαδες να βρεθούν με βαση την μπάλα που παιξανε.Αλλά οταν χρειαστηκε τις σπρωξανε.
oso pio polla ta lefta toso megalyterh h bromia eite ayto legetai athlitismos, politikh , business ktl..............apodedeigmena apo thn shmerinh katastash sthn xora mexri toys athanatoys ths olympiakhs epitrophs ......
Πάντως κρατήστε μικρό καλάθι για τον Μαρινάκη γιατί από την συνομιλία του δεν βγαίνει κάτι που να αποδεικνύει στήσιμο,πιο πολύ κινήσεις εντυπωσιασμού και αποπροσανατολισμού φαίνονται να είναι και αυτό θα το δούμε μέσα στον προσεχές διάστημα,από την άλλη αν υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις και όχι παπαροσυνομιλίες χωρίς νόημα τότε ας πάμε και β εθνική,αλλά ας μας πουν ποιος είναι αυτός που αναμιγνύεται σε ύποπτες συνομιλίες και ξαφνικά δεν είναι στην λίστα,συν του ότι την έχει κάνει για εξωτερικό και μάλλον έχει πάρει αμνηστία γιατί κάρφωσε τους άλλους..... επίσης ας μας πουν πως κατάφερε και έστησε το Ξάνθη-Πάο ο γιός μεγαλοπαράγοντα του Πάο στο μπάσκετ (βλέπε δημητράκης) βγάζοντας 13 εκ και ούτε αυτός βγήκε στην δημοσιότητα μιας και είναι ποιο σοβαρό αφού υπάρχουν αποδείξεις ότι ο Πάο έκατσε και έχασε άρα το έστησε,όποτε φίλοι Παναθηναικοί μην λέτε μεγάλα λόγια γιατί αν είναι να πάει κάποιος σφαίρα στην Β΄αυτός είναι ο Πάο....
Παντα αντικειμενικοτατος ο Τακης.:p
Εγω λεω oτι εγινε συρραφη στις κασσετες οπως ελεγες...
Ειπα και στο αλλο thread οτι προσωπικα δεν θα ειμαι ικανοποιημενος με τπτ λιγοτερο απο αφαιρεση 12 πρωταθληματων σας και τοπικο πρωταθλημα για OΣΦΠ.
Απο κει και περα δεν υπαρχουν αν πλεον,αλλα συγκεκριμενες κατηγοριες.Δεν μπορουν να φυγουν απο την χωρα κτλ.
Ειναι πολυ πιο σοβαρα τα πραγματα.
Αν καταφερει και την γλυτωσει οπως και ο Κοκκαλης,θα ειναι μεγαλος μαγκας..
sostos o gtakis......ta leei alloste k o ''gayros''
Μα όντως το τέντωσα, το κάνω γενικά σε παραδείγματα.
εγώ ξέρω ότι στο CL τα τελευταία 10 χρόνια είχαμε 8 διαφορετικές ομάδες που το πήραν.
Γενικά σε όλα τα πρωταθλήματα 3-4 ομάδες πρωταγωνιστούν. Είτε σε Αγγλία, Είτε σε Ιταλία, Είτε σε Ισπανία, είτε πορτογαλλία.. Μόνο στη Γερμανία που και που σπάει αυτό με τις διάφορες εκπλήξεις.
Βέβαια το να συγκρίνουμε CL με ελλάδα είναι λίγο άκυρο. Είμαστε έτη φωτός πίσω. (όχι σε χρόνο, σε απόσταση)
Εγω να δεις τι κανω με τα παραδειγματα....
Δεν συγκριναμε κανενα ελληνικο πρωταθλημα παντως με C.L. Δεν ειμαστε καθυστερημενοι !!!!
Ποιες ειναι οι 3-4 ομάδες που πρωταγωνιστουν???Αγγλία το παιρνει η Μαντσεστερ ή Τσελσι.Ισπανια Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ.Ιταλία Ιντερ ή something. Πορτογαλια Πορτο ή τπτ (δεν εχουν άλλη ομαδα).Ελλάδα Ολυμπιακός η Αιγαλεω ή (οι ) άλλοι να πανε να γ@μ%*(. χαχαχα ΑΝ εννοειες οτι υπάρχει ξερω γω και η Ατλεντικο-Βαλενθια κλπ κλπ ενταξει κ εδω εχουμε την Παοκαρα, την ΑΕΚ το Θρσαυβουλο και τον Παναθηναϊκό μααααααααααας.
40 πρωταθλήματα να μας βγάλουν, όχι 12. :p
Εγώ προσωπικά είμαι ο Ολυμπιακός, ο Μαρινάκης έρχεται και φεύγει, ο Ολυμπιακός είναι από το 1925. Δεν με νοιάζει αν φάει 50 χρόνια φυλακή ο Μαρινάκης... Απλά μην νομίζεις ότι παράγοντες εμπλεκόμενοι με τον Παναθηναικό είναι καθαροί. Εδώ μέχρι και πρώην παράγοντας της ΑΕΚ είναι στην λίστα.
ΥΣ. Αυτό το "είναι στη λίστα" μου θυμίζει ένα παιχνίδι του Φερεντίνου.