-
Ηρθε χθες... Καθως ξυπνησα ουτε το περιμενα... μου λενε οι δικοι μου εχεις κατι απο το ταχυδρομο... ουτε που το περιμενα!Απο Zavvi το πηρα, εκανε 1 βδομαδα ακριβως να ερθει!Μπραβο τους!Ξεκινησα χρονολογικα, με το Snake Eater.. και ειμαι στο Ponizovje!!Πραγματικα τα παιχνιδια MGS ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει...!
-
Καλημερουδια!! πριν λιγο ηρθε το πολυποθητο Game (αφου δε κλεισαμε μηνα, παλι καλα) λοιπον η συσκεασια δεν ηταν στην κλασικη μεγαλη κουτα οπως π.χ. απο αυτες απο τα Unboxing στο You Tube, αλλα σε μια πιο μακροστενη χωρις βεβαια να ειναι απαραιτητα κακο αυτο, ειχε μεσα και κατι 'φουσκες' για τυχον συγκρουσεις ομως δεν ηταν αρκετα.. με αποτελεσμα ολη η δεξια μερια πηγε στον θεο (με ολη τη σημασια της λεξεως) ετσι BB κουτι. Στα μεσα τωρα ευτυχως ολα ηταν οκ (παλι καλα) και ετσι αρκεστηκα στο να μεινω με αυτα και με ενα γλυκοξινο χαμογελο μετα την αναμονη μου για το MGS.
Edit 1 : ειπα να βγαλω και φωτογραφιες με τα χαλια αλλα με προλαβε ο σκουπιδοντενεκες.
Εdit 2 : θα προσπαθησω να κανω καμια μοντα με το Case της Αμερικανικης.
Εdit 3 : ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ Γ@ΜΩZAVVI!
-
Την συσκευασια οπου ειναι στο παρακατω βιντεο μπορουμε να την βρουμε και εδω στην Ελλαδα σε καποιο καταστημα πχ public,multirama ή μονο απο εξωτερικο?
Σε τι τιμη παιζει πανω κατω?
Επεισης μεσα εχει και το MGS4?
[YOUTUBE][ame="http://www.youtube.com/watch?v=FKAAqp5Xn3g&feature=player_embedded"]2nd Video of MGS HD LTD ED Arriving damaged from Zavvi! - YouTube[/ame][/YOUTUBE]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=FKAAqp5Xn3g&feature=player_embedded"][/ame]
-
[quote=kjtzemis;368620]Την συσκευασια οπου ειναι στο παρακατω βιντεο μπορουμε να την βρουμε και εδω στην Ελλαδα σε καποιο καταστημα πχ public,multirama ή μονο απο εξωτερικο?
Σε τι τιμη παιζει πανω κατω?
Επεισης μεσα εχει και το MGS4?
[youtube][ame="http://www.youtube.com/watch?v=FKAAqp5Xn3g&feature=player_embedded"][/ame][/youtube]
-
Παιδες συγγνωμη για το διπλο ποστ παραπανω και για το διπλο βιντεο αλλα μπερδευτηκα καπως και πηγα να κανω επεξεργασια κειμενου αλλα δεν ειχε!!!!
Αν μπορει καποιος administrator ας σβησει την απαντηση μου στο δικο μου μνμ!
Και παλι συγγνωμη!
-
kjtzemis είναι exclusive του zavvi.com και το msg4 το πήρανε σε platinum έκδοση μόνο όσοι το είχανε προπαραγγείλει
-
Ειδα την τιμη του, ειναι στα 80Ε-85Ε στο zavvi, εδω στην ελλαδα το πουλανε στα 210Ε (κλεφτες) οτι θελουνε ζητανε και στο ebay που εριξα μια ματια δεν ητανε και φθηνο τα παταγε και εκει τα 150Ε!
Προσωπικα εχω το MGS4 και γιαυτο ρωτησα αν θα το εχει και αυτο μεσα!
Ηθελα πολυ αυτο το πακετο για να ξεκινησω απο την αρχη το MGS (ακομη δεν εχω παιξει το MGS4 και ας το εχω κανα 2 εβδομαδες) αλλα ειναι πολλα τα λεφτα :/
-
210€; Οτι να ναι....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
το πηρα κ γω και ξεκινησα να παιζω με τη σειρα που τα ειχα παιξει, πρωτα το 2 , μετα το 3 και τελέυταιο το peace walker που στο psp δεν το δοκιμασα γιατι δεν μου πηγαινε καλα να παιξω metal gear με ενα αναλογικο και σε μικρη οθονη. ολο χαρα λοιπον ξεκιναω και 1 ωρα μετα μετα ειμαι ....."what the fuck is this shit"? σοβαρα τωρα τι ειναι αυτο? strategy metal gear με αποστολες αναμεσα των 2' σε περιοχες υποπεριοχες 50m² , γραμμικες και με βαθμο δυσκολιας locoroco? τι παπαρια ηταν αυτη? εσφιξα τα δοντια και επαιξα κ αλλο . mother base my ass που πρεπει να ασχοληθεις κανενα 3ωρο να καταλαβεις τι παιζει , υποαποστολες που πρεπει να παιξεις ονλαιν και αλλες ηλιθιοτητες.
το πουλησα ηδη φυσικα , δεν περιμενα τετοια απογοητευση ....
-
Δεν ειναι και τοσο χαλια το peace walker. Ειναι μεταφορα απο το PSP, ειναι λιγο ευκολο στην αρχη αλλα μετα γινεται καλυτερο οσο περνας τις αποστολες. Διαλεγεις καλυτερα οπλα εχει και πιο μεγαλες περιοχες με διαφορα επιπεδα και τους εχθρους οταν δεν τους σκοτωνεις τους κανεις reqruit σε δικια σου ομαδα. Ετσι μπορεις να τους χρησιμοποιησεις σε μαχες, κατι σαν το assasination contracts στο ACB. Εδω θελει στρατηγικη, δεν παιζεις σε αυτη την φαση, απλα στηνεις την ομαδα στην αρχη και μετα αφου εχεις παιξει καποια αποστολη, παρακολουθεις το αποτελεσμα της μαχης και κερδιζεις εμπειρια. Οχι τιποτα σπουδαιο αλλα δινει κατι παραπανω στο παιχνιδι. Και στορυ εχει και το καρτουνιστικο μου αρεσει και ολα αυτα στο PSP, με μονο μειονεκτημα ισως τον χειρισμο. Στο PS3 σιγουρα θα παιζεται καλυτερα, αλλα μπορει να σου φανηκε λιγο επειδη ειναι τιτλος για PSP. Νομιζω ομως οτι ειναι πολυ καλο και γενικα αξιζει η συλλογη.
-
εγω προχθες το πηρα και ξεκινησα το 2 και εχω να πω οτι τετοιο κολλημα εχω καρο να νιωσω με παιχνιδι...
απλα μιλαμε για απο τα πιο επικα παιχνιδια που εχουν βγει..και να φανταστεις οτι το ειχα παιξει στο ps2 οταν ειχε βγει..
-
Εχτές τελείωσα ξανά το MGS3 (επικίλάς) και ενώ είχα σκοπό να ξεκινήσω Max Payne 3 μου έχει μπει η ιδέα να παίξω το peacewalker το οποίο δεν έχω παίξει σχεδόν καθόλου.
Απο την άλλη όμως το σκέφτομαι πολύ γιατί έχει όλα αυτά τα strategy staff κτλ και ψιλοξενερώνω...
Γκιβ μι ε πις οφ γιορ θοτς ριγκάρτνινγκ δις...
-
εγω προσωπικα επαιξα μια φορα το peace walker και δεν προκειτε ποτε μα ποτε να το ξαναγγιξω.μονο για την ιστορια του το επαιξα τα αλλα ανυπαρκτα για μενα
-
To ειχα ξεκινησει κι εγω στο psp αλλα δεν μπορουσα με τιποτα να παλεψω τον χειρισμο, απλα δεν γινοταν χωρις δευτερο αναλογικο.
-
Θελω να το αγορασω αλλα οι τιμη του ειναι πολυ τσιμπημενη για τα τωρινα δεδομενα γμτ...
-
Το πηρα μεταχειρισμένο και λεω να ξεκινήσω.Απλά η σειρά δεν υπάρχει...
RESPECT στον τεράστιο Kojima!
-
assassin το πρωτο το επαιξες?αν οχι μην κανεις το λαθος και ξεκινησεις απο το 2ο
-
Τι πρεπει να κανω για να ξεκλειδωσω το τελευταιο boss στο chapter 5? (στο peace walker εννοω)
-
Παιδια καποιος που τα τελειωσε και τα 3 μπορει να μου πει ποσες ωρες χρειαστηκε για το καθενα.