Eνταξει, δεν υπαρχεις λεμε!!!!!!!!! Ακου κολωνιες.... Μονο σε ηλεκτρονικο καταστημα σε ενδιαφερει? Γιατι αν σε ενδιαφερει και σε φυσικο καταστημα, τοτε ισως ξερω καποιο.
Καλησπέρα φίλε μου,
έγω έχω παραγγείλει κανά 2 φορές από το παρακάτω site:
www.StrawberryNET.com
Νομίζω ότι έχει και δωρεάν αποστολή.
Πολυ καλο το όλο θέμα,μπραβο παιδια!
^^ Και εγώ την είχα πάθει πέρισυ με τον Γερμανό αλλά μπήκα πριν λίγο και έκανα μια παραγγελία ,
που ξέρεις μπορεί φέτος να είναι πιο σωστοι τι να πώ !
πάντως η απάντηση που μου ήρθε στο mail μου φαίνεται πιο οργανωμένη από περισυ , μακάρι να μην έχουμε τα ίδια !
η απάντηση:
Spoiler!
εκανα κ εγω μια παραγγελεια. για να δουμε αυτη τη φορα.
paidia kserei kaneis na mou pei an to amazon dexete paypal?
υπαρχει περιπτωση να βρουμε καταστημα του εξωτερικου που να παραδιδει dead space day 1?
Ναι καλα!
Μη τους τα στειλεις! Πουλησετα καλυτερα! Θα βγαλεις περισσοτερα! LOL :P
Ασε ρε... Εδω περα τους στέλνεις μηνυμα για τη παραγγελία να μαθεις τι εγινε που εχει αργήσει 1 μηνα + και δε σου απαντάνε καθόλου!
Λοιπόν... άκου τι θα κάνεις!
Παρε κανονικά διεύθυνση κτλ, ρωτα τους που θελεις να τους τα στείλεις κτλ, και πες ψέματα οτι τα εστειλες!
Και μετα αστους να χτυπάνε το κεφαλι τους! Αν σου στέλνουν μήνυμα και σε ρωτανε, αν τα εστειλες μη τους απαντάς αμέσως.. απαντα μετα απο καμιά εβδομάδα και πες τους οτι αν δεν εχουν ερθει μεσα σε 25 εργάσιμες μέρες τοτε να σου ξαναστειλουν!
LOL!
Οχι, απλα θα σου δωσουν μια διευθυνση η οποια ειναι free post η καπως ετσι. Απλα το πας ταχυδρομιο και τα δινεις και τελειωσες.
Εγω παντως σου λεω κρατησετα και κανε αυτο που σου λεω :P
το ποιο απιστευτο με αυτο το μαγαζι ειναι οτι μια φορα ειχανε σπασει ενα σετ απο κολονιες και τελικα μας δωσανε το ιδιο σετ δωρεαν ενω στην αρχη λεγανε οτι εφοσον εσπασαν μονο 2/5 μπουκαλια οτι επρεπε να πληρωσω το μισο σετ,εννοειται οτι αφου το κανανε αυτο παραγγειλα κ αλλες κολονιες στα καπακια για να στηρίξω την κινηση τους αυτη.
Παρήγγειλα την Κυριακή από amazon.co.uk μία ηλεκτρική ξυριστική μηχανή, πρώτη φορά με Free Super Saver Delivery.
Expected Arrival Date είναι 24/1, οπότε περιμένω να δω αν ισχύει. Πάντως αν το έχουν φέρει μέχρι την Δευτέρα θα είναι καταπληκτικά και με free shipping πλέον θα λέει να ψωνίζεις και ηλεκτρονικές/ηλεκτρικές συσκευές από amazon.
Επιτέλους !! έφτασαν από zavvi και τα τελευταία και καταιδρωμένα παιχνιδάκια μου από το μακρινό 2010 ..... !!! χαχα
22 μέρες κάνανε και με αυτά που διαβάζω πρέπει να είμαι και ευχαριστημένος αφού σε άλλους έχουν περάσει τον μήνα.
πάντως αν και ίδιο μαγαζί δοκίμασα και το the hut έτσι μπας και επειδή είναι η 1η μου παραγγελία κάνουν πιο γρήγορα σαν νέος πελάτης .χαχχα θα δείξει:scratch:
ναι σωστά λες , πλέον είναι της Cosmote (έχει μείνει ακόμα η επωνυμία) και μάλιστα είναι στο πρόγραμμα να αλλαχθεί και η ταμπέλα ,
ο Γερμανός (ο πρώην ιδιοκτήτης σαν πρόσωπο εννοώ) δεν έχει πλέον σχέση με τα καταστήματα Γερμανός , αλλά έχει με τα public/multirama/getitnow όπου στην ουσία είναι το ίδιο μαγαζί.
Sorry για το offtopic αλλα μολις ηρθε μια εθνοcash plus στα χερια μου,αντικατασταση της παλιας οπως λεει.Εγω την ειχα για αναληψεις απο ΑΤΜ(δεν γνωριζω αν ειχε και αλλη χρηση) αλλα η νεα λεει ειναι χρεωστικη.Μπορω να κανω αγορες μεσω ιντερνετ με αυτη η απλα ειναι μια καρτα η οποια αντι να εχεις μετρητα την δινεις και σου περνει λεφτα απο εναν λογαριασμο?Ειμαι λιγο ασχετος οπως καταλαβατε..Σημα visa δεν εχει,εχει το maestro.