λολ εχω λιωσει..!
Printable View
Thanks, ωραια σελιδα!
Δεν υπαρχει πραγματικα, ακομα προσπαθω να καταλαβω πως εφτιαξε το buster sword του Cloud.
Νομιζω με διαφορα το καλυτερο του ειναι αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=nm4Ck6bD2_0
Κι ενα για τον Λεωνιδα
http://www.youtube.com/watch?v=bPH8Pe5G1p0
Αθήνα
Θύμα μία χοντροκομμένης απάτης έπεσε μία νεαρή αυστραλή, η οποία πλήρωσε περίπου 1.000 ευρώ για να αγοράσει από ιδιώτη δύο iPhone, αντί όμως για το δημοφιλές κινητό της Apple παρέλαβε δύο... μήλα.
Όπως έγραψε η Herald Sun, η 21χρονη ανάρτησε σε δικτυακό τόπο αγγελία, ζητώντας από ιδιώτες να αγοράσει iPhone. Η νεαρή έλαβε λίγο αργότερα απάντηση από μία άλλη γυναίκα, η οποία απάντησε ότι μπορεί να της πουλήσει δύο.
Οι δύο τους συναντήθηκαν σε εστιατόριο και η 21χρονη έδωσε τα 1.200 δολάρια παραλαμβάνοντας δύο κουτιά iPhone «που έμοιαζαν ολοκαίνουργια». Δυστυχώς η νεαρή παρέλειψε ελέγξει το περιεχόμενο των κουτιών, τα οποία, όπως διαπίστωσε στο σπίτι της, περιείχαν δύο μήλα.
Καλοφάγωτα αλλά εδώ που τα λέμε στα @@ της γιατι στην Αυστραλία ο κατώτατος μισθός είναι $622.20 την εβδομάδα οπότε με 2 εβδομάδες (εφόσον λαμβάνει κατώτατο μισθό) έχει καθαρίσει. αν ήταν εδώ το σκηνικό τότε αλλάζει πολύ το πράγμα..
Μεγάλη τρολλιά τα μήλα. Μου θύμισε απάτες Κινέζων με chopsticks...
Επειδή το spotify δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα μας(ακόμα) βρήκα το συγκεκριμένο Link το οποίο έχει έναν οδηγό για να μπορούμε να γραφτούμε στο spotify κανονικά σαν κύριοι.Το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά!
http://www.zitimata.com/spotify-greece/#axzz2bJFtiT4a
I'm in love...:a038:
Attachment 3030Attachment 3031Attachment 3032
Δε μπορω να το "καταπιω" με τίποτα αυτό που ακολουθεί...
http://left-press.blogspot.gr/2013/0..._7634.html?m=1
...και δεν είναι hoax. Στο μεταξύ, υπάρχουν και βίντεο στο YouTube, αλλα δε θέλω να τα βάλω.
^^ To εχω ξανακουσει αυτο, δεν ειναι κατι νεο, απο το 1920 οπως λεει και το λινκ εφαρμοζεται... :/
Το διάβασα και δεν είχα ιδέα!!!!!!! Έχω μείνει....
Αν είναι δυνατόν..
Και απο γαλα τι πινουμε; Δεν ειναι λυση παντως να σταματησουμε να πινουμε γαλα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
απεναντίας, ΑΥΤΗ είναι η ενδεδειγμένη χρήση του γάλακτος: καμία πέραν του μητρικού (για απευθείας κατανάλωση εννοώ, όχι πχ. στην ζαχαροπλαστική).
το "γάλα" είναι ΜΟΝΟ ο φυσικός "χυμός" που βγάζει το στήθος της γυναίκας. ΑΥΤΟ και ΜΟΝΟ είναι αποδεκτό από τον οργανισμό και επίσης, προσφέρει τα καλύτερα.
Η "ανάγκη" για γάλα, είναι απλώς ανύπαρκτη. Το "κλέψιμο" χυμού θηλαστικών που προορίζεται για τους απογόνους τους, ήταν μια τακτική των πρωτόγονων ανθρώπων, όταν σε περιόδους ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ πείνας (παγετώνες), απλώς δεν υπήρχε τροφή. Μοναδική "λύση" επιβίωσης, ήταν λοιπόν το κλέψιμο των μητρικών χυμών από άλλα θηλαστικά. Και μέχρι εκεί.
Τρανό παράδειγμα ο υποφαινόμενος, που χωρίς να έχω δυσανεξία στην λακτόζη, απότομα όταν ήμουν 4-5 ετών δεν ήθελα να βάλω γάλα στο στόμα μου. ΚΑΝ. Εμετός, αηδία, αναγούλα.
Πάμε στον παιδίατρο, και αφού κάναμε μερικές εξετασούλες.........κατάληξη: ο οργανισμός είναι φίσκα στις πρωτείνες, μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο και γενικότερα από τα πάντα. Εμφανέστατα λοιπόν ο οργανισμός δεν χρειάζεται γάλα καθόλου, καθώς λαμβάνει ότι χρειάζεται από τις τροφές (τυρί, ψάρια, κρέας, λαχανικά, φρούτα, λίγα ζυμαρικά και ποτέ γλυκά).
Έτσι θα έπρεπε ουσιαστικά να κάνουμε όλοι, καθώς ο ανθρώπινος οργανισμός είναι σχεδιασμένος για να "δέχεται" μόνο το γάλα της μάνας του και από εκεί και πέρα, να λαμβάνει από μια ΟΡΘΟΤΑΤΗ διατροφή ότι χρειάζεται.
Τα περί γεύσεως, όρεξης, κεφιού κλπ τα αφήνω στην άκρη, καθώς δεν είμαι υπέρ του food indulge καθόλου (ήτοι: τρώω/πίνω κάτι μόνο και μόνο επειδή μου αρέσει η γεύση), συνεπώς δεν τα εκλαμβάνω καθόλου ως επιχειρήματα υπερ της κατανάλωσης γάλακτος.
Τώρα, από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι θέλει. Άλλο τι είναι "σωστό" για τον οργανισμό, άλλο τι νομίζουμε ότι είναι "σωστό" και εντελώς άλλο τι μας έχουν "πείσει" ότι είναι "σωστό" διατροφικά (enter άπειρα κέρδη).
Το γάλα/γαλακτοκομικά ενεργοποιούν καρκινικά στελέχη σε πρωτεϊνες του οργανισμού και γενικά σε αλλοιώνουν απο μέσα προς τα έξω. Όταν π.χ σταμάτησα να πίνω γάλα, σταμάτησε να μου βγαίνει και ακμή. Το γάλα είναι πολύ εύκολο να το κόψουμε, αλλά γενικότερα επειδή τα γαλακτοκομικα είναι ΠΑΝΤΟΥ είναι ψιλοαδύνατον το να τα κόψουμε ολοκληρωτικά. Αλλά όσο το δυνατόν λιγότερα να τα καταναλώνουμε είναι εφικτό.
Αρχίζετε και με ανησυχείτε με το γάλα...Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ και πίνω και σκέτο.
εγω πινω καθε μερα ρε σεις και αρκετο μαλιστα...
είπαμε: ο καθένας με τις επιλογές του...