Μόλις άνοιξα το ps3 παιδιά που το είχα κλειστό από τις 13/12 και έπαιρνε περίπου 2-3 λεπτά μηνύματα που είχανε σταλεί στο ps4, όποτε αν σαν ξεφύγει κανένα μήνυμα και το θέλετε ανοίγετε ps3...
Printable View
Μόλις άνοιξα το ps3 παιδιά που το είχα κλειστό από τις 13/12 και έπαιρνε περίπου 2-3 λεπτά μηνύματα που είχανε σταλεί στο ps4, όποτε αν σαν ξεφύγει κανένα μήνυμα και το θέλετε ανοίγετε ps3...
Πριν λιγο εφτασε σπιτι το μεσαιο bundle:a049: Παραγγελια την Πεμπτη 12 του μηνος.
απο που φιλε..?
Ενα τεραστιο ευχαριστω στον dlevel..! Πηγα Κωτσο και πηρα την προπαραγγελια που ειχε ξεμεινει.. Μπραβο Σαββα για την ενημερωση και φυσικα για ολη τη βοηθεια.. Εισαι πολυ σωστος..
να σαι καλά φίλε, σβήσε και τα μνματα να σου απαντήσω στο τελευταιο, είσαι γεμάτος :)
"Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας στην Ελλάδα η αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για προπαραγγελίες μετά τις 30/10, υπολογίζεται στις αρχές του 2014"
Τέλη Γενάρη = Αρχές 2014
Το "τέλη Γενάρη" το έχουμε ακούσει (και διαβάσει στο thread αυτό) από διάφορες (έγκυρες) πηγές.
Κατάλαβα. Δυστυχώς είναι αρκετά μακριά. Θα κάνουμε υπομονή.
Ακομα λεει διαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας!Και δεν λεει τιποτα για το ποτε αναμενεται....
Η Ελλάδα ειναι στην ευρωπαϊκή ενωση όσων αφορα την πολιτικη..... Στο εμπόριο τα σύνορα δεν είναι το ίδιο....... Εκεί παιζουν αλλά θέματα
Το 2007 η Ελλάδα ηταν σε διαφορετική θέση στο οικονομικό πλανο της κάθε εταιρείας..... Κ ειδικα μετα την μεγάλη επιτυχία του ps2 στην Ελλάδα........ Στο ps3 δεν ημασταν μεγαλη δυναμη και μάλιστα πολλοι αγόραζαν games απο site του εξωτερικού...... Το θέμα είναι απλα οτι πεσαμε κατηγορία κ δεν πάμε τώρα με τα υπόλοιπα κρατη της ευρωπης......
@GRZEUS
Ανέφερα και το Vita που έγινε launch το πρώτο τρίμηνο του 2012 ταυτόχρονα με την υπόλοιπη Ευρώπη. Τότε δεν είχαμε μνημόνιο; Τότε δεν είχαμε πέσει κατηγορία; Την βλέπεις την αντίφαση.
Από εξωτερικό ελάχιστοι αγόραζαν προ κρίσης, ειδικά με την ισοτιμία που είχε η λίρα.
Λοιπόν, για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά: το πρώτο τρίμηνο του έτους δεν υπάρχει κάποια σημαντική εμπορική σεζόν για την ελληνική αγορά, οπότε δεν υπήρχε λόγος να φάνε καθυστέρηση τα PS3/Vita σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.
Στο τέλος του έτους όμως έχουμε την χριστουγεννιάτικη σεζόν και όχι την black friday της Αμερικής/Δυτικής Ευρώπης. Γι' αυτό έπρεπε να φάει delay μέχρι τα Χριστούγεννα. Αν ήταν π.χ. Μάρτιο του 2014 το EU launch, τότε δεν θα τρώγαμε κανένα delay σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.
Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
θα συμφωνήσω εν μέρη, αν είχαν περισσότερα κομμάτια να διαθέσουν θα συμφωνούσα 100%... διότι είτε το κυκλοφορούσαν 30/11 είτε 13/12, sold out θα έκανε.
Κρίση-κρίση, μνημόνιο-μνημόνιο, αλλά και το sold out-sold out...
Τα pre-orders τα είχαν εξασφαλίσει έτσι κι αλλιώς και εκεί διατέθηκαν τα περισσότερα κομμάτια. Στα μαγαζιά δεν έμεινε σχεδόν τίποτα με τόσα pre-orders και μόνο από τύχη ή με γνωστό βρίσκεις κομμάτι, όπως είδαμε και εδώ μέσα.
Εδώ κάνουν soldout τα κινητά των 700€ κάθε χρόνο, δεν θα βρισκόντουσαν μερικές χιλιάδες τρελαμένοι gamers να εξαφανίσουν τα λίγες χιλιάδες κομμάτια next-gen κονσόλας των 400€ που μας έστειλε η Sony.
Παίδες εγώ τελικά τζάμπα χάρηκα, πήγα σήμερα στον Γερμανό και τους λέω την έφερα για αντικατάσταση γιατί δεν ανάβει και άρχισαν να μου τα μασάει ο υπέυθυνος του στυλ "να μιλήσετε με τη Sony που είναι αντιπροσωπεία κλπ", του λέω "εγώ από εδώ την αγόρασα και ρώτησα συγκεκριμένα τον υπάλληλο αν έχει DOA και μου επιβεβαίωσε ότι έχει 7 ημέρες DOA. Με τη Sony τι να πω, αντικατάσταση θέλω όχι επισκευή." Φωνάζει τον υπάλληλο ανταλλάξανε κάποιες κουβέντες (είχαν κοκκινήσει και οι δύο), εγώ τέρας ψυχραιμίας, στο τέλος έρχεται ο υπάλληλος και μου λέει "ξέρετε, έκανα λάθος δεν έχει DOA", τον κόβω "Σε ρώτησα συγκεκριμένα γι' αυτό αλλιώς δεν θα την έπαιρνα. Τελικά σε πόσες μέρες θα έχω κονσόλα;" Μου βγάζει φωτοτυπία την απόδειξη, κρατάει και το κινητό, πρέπει να μιλήσουν με τα κεντρικά να δουν τι μπορεί να γίνει μου λένε, θα σας πάρουμε εντός της εβδομάδας κλπ "Χαρτάκι ότι σας παρέδωσα την κονσόλα δε θα μου δώσετε;" του λέω, εκεί τα χάνει, ξανάρχεται ο υπεύθυνος, του λέει ότι θέλω απόδειξη ότι παρέδωσα την κονσόλα στο κατάστημα και μου λέει "Καλύτερα πάρτε τη εσείς σπίτι μέχρι να συνεννοηθούμε με τα κεντρικά".
Αυτάααα!!! Καλά να πάθω, καλά είχα πει εγώ να την πάρω από amazon να είμαι σίγουρος για το after sales service αλλά ήθελε να με κάνει λίγο χαρούμενο η οικογένεια για Χριστούγεννα. Τελικά ούτε βλέπω να έχω κονσόλα για τις γιορτές, πάνε και τα λεφτά και θα χάσω και χρόνο και την ηρεμία μου να βγάλω άκρη με το Γερμανό. Το καλό βέβαια της επαρχίας είναι πως θα με έχουν κάθε μέρα εκεί μες τις γιορτές να κάνω φασαρία αν πάνε να μου την κάνουν γυριστή.
Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να είναι κάτι DOA για να ασκήσεις το δικαίωμα σου ως καταναλωτής στην υπαναχώρηση από την αγορά ενός προϊόντος εντός 7 ημερών (ή 14 εάν η συναλλαγή έχει επιτελεσθεί μέσω ταχυδρομείου και όχι στο κατάστημα).