Γελάει ο κόσμος με τους βάζελους φέτος. Αλαφουζάκια όλους σας εκανε ο τσιου τσιου
Printable View
Γελάει ο κόσμος με τους βάζελους φέτος. Αλαφουζάκια όλους σας εκανε ο τσιου τσιου
Οι μεν προσπαθούν να τα ρίξουν όλα στην διαιτησία και να το παίξουν τυφλοί στην ανυπαρξία της ομάδας τους και οι δε λένε ότι όλα είναι πεντακάθαρα και ότι μόνο ο Βαρδινογιάννης έχει στήσει παιχνίδια τότε με τα πιστόλια και με την Δέσποινα.
Η αλήθεια, όπως και στις περισσότερες των περιπτώσεων, είναι κάπου στην μέση.Αυτά από έναν φίλαθλο του Ολυμπιακού.
Δεν ισχυει κατι τετοιο(τουλαχιστον για αυτους που γραφουν σε αυτο το φορουμ).
Αυτο που ισχυει ειναι οτι ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ για αυτους η απαιτηση για ενα καθαρο πρωταθλημα.Κατι που ειναι και απολυτα λογικο.Παιζεις cod ρε παιδι μου και ο αλλος κλεβει και τους καθαριζει ολους απο σημειο που γνωριζει μονο ο ιδιος.Ε δεν υπαρχει το φταις εσυ που χανεις επειδη δεν εισαι καλυτερος για να νικησεις και τον κλεφτη.Φταις που καθεσαι και παιζεις ισως σε ενα αδικο παιχνιδι.Αλλα ως εκει.
Αν εξακολουθεις να εισαι ανυπαρκτος(ως παο,αεκ κτλ) σε ενα καθαρο πρωταθλημα τοτε φταις μονο εσυ.
Δεν καταλαβαινω πως γινεται να εισαι ο μοναδικος στην Ελλαδα που πιστευει σε ''λαθη'' στο ελληνικο ποδοσφαιρο .:ice:
δλδ ρε PDS εσύ πιστεύεις οτι είσαι καλύτερος φέτος και σε ρίχνει η διαιτησία... ? Γελάει ο κόσμος ξαναλέω, και κρίμα γιατί πέτυχαν να σας κάνουν Αλαφουζάκια με την ανύπαρκτη ομάδα που έχετε, έχετε πλάκα πάντως. Είσαι ανύπαρκτος εδώ και χρόνια, είμαι καλύτερος μακραν τα τελευταια χρόνια, παραδεχτείτε το όπως κάναμε και εμείς για το μπασκετ ( οι υγιής έστω φίλαθλοι ) όσο μασάτε τη καραμέλα για τι γινοταν πριν 10-20 χρόνια ( που αδηκίθικες και εσυ και εγώ ) τόσο δε θα βλέπετε τα χάλια σας.
dlevel αυτη η συζητηση εχει γινει απειρες φορες και θα γραψω παλι τα ιδια.
Ντομινο ειναι.Ναι φταιει η παραγκα για την σημερινη καταντια του ΠΑΟ σε μεγαλο βαθμο.
Εσυ βλεπεις το δεντρο.Μονο το σημερα.
Με τα εκατομμυρια ζεστα εξασφαλισμενα καθε καλοκαιρι σου κανω ομαδα καλυτερη απο τον ΠΑΟ και με τον πλατανια.
Και κατι τελευταιο που εχω επαναλαβει πολλες φορες και απαντα ακριβως στην ερωτηση σου.
''δλδ ρε PDS εσύ πιστεύεις οτι είσαι καλύτερος φέτος και σε ρίχνει η διαιτησία''
Ο Μαρινακης τι πιστευει?Γιατι την χρησιμοποιει και φετος?
Όχι φίλε μου δεν είναι έτσι, οι καλές ομάδες έχουν καλές διαιτησίες σε όλο το κόσμο, και εσύ έχεις καλές διαιτησίες και ας μη το βλέπεις, ναι γίνανε σφαγές στο παρελθών και υπέρ μου και υπέρ σου, πριν 5-6 χρονια κ για κάποια χρόνια ΠΡΙΝ απο τότε υπερ μου, λίγο πιο παλιά υπέρ σου.
ΜΗΝ τα ξαναλέμε αυτά, το οτι δεν έχεις ομάδα, αν είχες έναν επενδύτη που να γούσταρε την ομάδα ( κόκκαλης-μαρινάκης) θα είχες και εσύ ομάδα και θα ήσουν και εσύ δυνατός και σε PR και μέσα στο γήπεδο ( βλέπε πατέρας που σου πήρε και πρωτάθλημα, ο οποίος είναι κολλητός του μαρινάκι ΒΤW ).
O μαρινάκης συγκεκριμένα επιδή τυχαίνει να τα ξέρω αυτα ( όχι απο τον αθλητισμό, σπάνια πάω γήπεδο και αυτο σε θύρα που θα με έλεγες φλώρο ) τα 5-10-20 μύρια του ch lou τα πέρνει σε ναύλα σε 1 βδομάδα μέσα ( και ας είναι πεσμένη ΚΑΙ η ναυτιλία αυτη την εποχή ).
οπότε μη σας παραμυθιάζουν.
Διαφωνω.
Η ομαδα που ειναι ο βασικος αντιπαλος του Ολυμπιακου εχει και θα εχει(δυστυχως) τις χειροτερες διαιτησιες.
Ο ΠΑΟ ειχε τις χειροτερες διαιτησιες την τελευταια 16ετια.Ειναι παραμυθι το ''εισαι μεγαλη ομαδα και αρα σε ευνοουν''.Αν εβαζα ποσοστα του τι εχω δει μεχρι σημερα απο το 97 θα ηταν.
10% ευνοια ΠΑΟ,50% 50-50,40% αδικια.
Δεν με παραμυθιαζει καποιος btw,την αποψη μου λεω και η αποψη μου ειναι οτι οι δικοι μας(φυλλαδες,προεδροι κτλ)κανουν και λενε πολυ λιγοτερα απο οτι θα επρεπε.Εχουν μια μετριοπαθη σταση αποδοχης ουσιαστικα της σαπιλας στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.
Οσο ο Μαρινακης χρησιμοποιει την παραγκα(σε ολους του τομεις) τοσο την χρειαζεται.Ειναι μια απλη απαντηση που απανταει σε καθε ερωτημα που μπορεις να μου κανεις:p
Και φετος την χρησιμοποιει.Ναι με τα ''χαλια'' του ΠΑΟ.
Μιας και ειμαι στο σωστο thread.
Ο Ντέκλαν Χιλ στο gazzetta: Ακόμη στήνονται ματς στην Ελλάδα!
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/ar...ts-stin-ellada
Quote:
Ο διάσημος Καναδός ερευνητής των στημένων αγώνων Ντέκλαν Χιλ απαντά στις ερωτήσεις του Βασίλη Σαμπράκου για την ύπαρξη εγκληματικών οργανώσεων που στήνουν ελληνικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια.
Quote:
Πιστεύετε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν εγκληματικές οργανώσεις ή επιχειρήσεις στημένων αγώνων;
Ναι.
ok man.
^^Άστο πιο πολλές πιθανότητες έχεις να πιάσεις το τέρας του Λοχνές με ψαροντούφεκο παρά να βγάλεις άκρη με τον Βαγγέλη......αυτοί έχουν την εντύπωση ότι o μεγιστάνας καναλάρχης ΔΕΝ παρακαλάει να τον "σφάξει" η διαιτησία για να έχει να ρίξει κάπου την πανωλεθρία που θα πάθει.:a050:
Καλα αυτός ο Αλαφούζος είναι αστείος πιστεύω το ξέρουν ολοι. Anyway υγεία να έχουμε να τσακονόμαστε για καμιά ομάδα να μας φεύγει λίγο η ένταση της ημέρας ;)
"Πιστεύετε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν εγκληματικές οργανώσεις ή επιχειρήσεις στημένων αγώνων;
Ναι."
Ντοκουμέντο έτσι, όχι μ@λ@κίες :P Τα είπε όλα ο άνθρωπος. Όπως που στηρίζει την άποψη του, έδωσε αδιάσειστα στοιχεία κοκ. Και κάποιες άλλες απαντήσεις από την συνεντευξη του που δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα :
"Πιστεύετε ότι στην Ελλάδα υπάρχει η μυστική τεχνολογία του Αρχιμήδη?
Ναι."
"Πιστεύετε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν οι 9 πύλες?
Ναι."
"Πιστεύετε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν λεφτά?
Ναι."
α χα χα χα χα χα....... αστειότητες........
fixed.
Ο μονος στον πλανητη που βλεπει ''ανθρωπινα λαθη'' ειναι ο Νικος.Για μια στιγμη βεβαια η οραση/κριση επανηλθε για τα ντοκουμεντα του 1800 προχθες.:a050:
Παρωπιδες ftw.
H αν θεςQuote:
Ο διάσημος Καναδός ερευνητής των στημένων αγώνων Ντέκλαν Χιλ απαντά στις ερωτήσεις του Βασίλη Σαμπράκου για την ύπαρξη εγκληματικών οργανώσεων που στήνουν ελληνικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια.
http://en.wikipedia.org/wiki/Declan_HillQuote:
He is one of the world’s foremost experts on match-fixing and corruption in international sports.
Θες να σου κανει και αναλυση δλδ για να πεισθεις?Ο Μαρινακης ειναι κατηγορουμενος για εγκληματικη οργανωση.Θα πεσεις απο τα συννεφα αν εξακολουθει αυτη να υπαρχει?:ice:
Μαλλον θα εκανε ανθρωπινο λαθος και αυτος.Ειναι καθαρο το πρωταθλημα.
ΥΓ.Ναι Τακη αστειοτητες.Απαπα ολα καθαρα.Νικησες την Αρσεναλ οποτε αποδειχθηκε η καθαροτητα της S.L :a050:
Καλά εγώ ο λόγος που σχολίασα ήταν επειδή μου φάνηκε εντελώς αστείο το quote. Μονολεκτική απάντηση Ναι! Τέσπα στα στημένα του στοιχήματος δεν νομίζω να έχετε και εσείς την φωλιά σας καθαρή...
Η παραγκα δεν ειναι ακριβως το στοιχημα,αλλα για το στοιχημα σιγουρα εχουμε χασει το παιχνιδι με την ξανθη λογο στοιχηματος απο δικους μας.Αλλα ακομα και εκει χαμενοι βγαινουμε.:P
H φωλια δεν ειναι καθαρη,αλλα εις βαρος μας.
Εσυ φιλε μου πιστευεις οτι αυτο που λεει ο Βαγγελης και αυτο που ξερει μεχρι και η τελευταια γιαγια στο ορεινο Ορμενιο, οτι δλδ υπαρχει μια παραγκα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο που στηνει παιχνιδια, κανονιζει διαιτητες και ανεβοκατεβαζει ομαδες/παραρτηματα εχει την οποιαδηποτε αμιδρη σχεση με τον αν η ομαδα σου ειναι η καλυτερη φετος?
Ειναι δυνατον να μην καταλαβαινεις οτι οταν ο αλλος σε κατηγορει οτι κλεβεις (οχι εσενα ετσι? την ομαδα σου) το επιχειρημα "μην μιλας γιατι αγωνιστικα δεν εισαι καλος" οχι μονο δεν απανταει στην κατηγορια αλλα την ενισχυει κιολας?
Δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη ρε παιδια, ελεος δλδ.
Καταλαβαινω οτι αισθανεστε αμηχανα γιατι κι εσεις οι ιδιοι ξερετε πολυ καλα τι γινεται αλλα δεν χρειαζεται να επιχειρηματολογειτε ντε και καλα με αποτελεσμα να μην βγαζει νοημα η ολη συζητηση και να σας λενε αλλα και να απαντατε αλλα.
Oποτε υποθετω το ιδιο πιστευεις και για τα διαφορα οικονομικα σκανδαλα στην Ελλαδα ετσι? Οτι απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν στοιχεια και δεν εχει παει κανεις φυλακη δεν εχουν γινει. Σωστα?
Αν δεις στο πιο πάνω ποστ εξηγώ συνοπτικά γιατί το σχολίασα. Βασικά προσπάθησε να σκεφτείς το σκηνικό. Ο PDS ξέρω γω "φορτωμένος" να λέει για το πόσο έχει αδικηθεί ο ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια, να υποστηρίζει ακράδαντα τη θέση του και βάζει και το quote από κάτω σαν να σου λέει "ορίστε και η απόδειξη, δεν το λέω μόνο εγώ".
Και εκεί σκάει η ερώτηση "Υπάρχει παράγκα ακόμα στην Ελλάδα? - Ναι"
Κάπως έτσι το φαντάστηκα και μου φάνηκε πολύ αστείο.
Φέτος δεν σχολιάζω καθόλου επειδή σταμάτησα να βλέπω μπάλα. Κάτι λίγα, ημίχρονα, έχω δει. Μου είναι αδιάφορη πλέον η ομάδα μου μετά τις καλοκαιρινές κινήσεις. Γενικά δεν βλέπω και άλλα ματς όπως παλιότερα που πήγαινα και με τους φίλους για τους καθιερωμένους καφέδες που παίρναμε σερί όλη την ημέρα στη Nova. Τώρα κανά Skysports στη μπύρα αλλά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το Αγγλικό ποδόσφαιρο :P
ΑΛΛΑ. Δεν νομίζω να υπάρχουν φέτος παράπονα για τη διαιτήσια. Βρίσκεστε ήδη σε -διπλάσιο αριθμό πόντων. Έλεος δηλαδή, σας αδικούν και φέτος και έχετε αυτή την κατάντια? Τα προηγούμενα χρόνια ναι οκ αδικηθήκατε όπως και ευνοηθήκατε και πήρατε παιχνίδια με πέναλτυ και όλα τα σχετικά. Αλλά αυτό δεν το παραδέχεστε, μόνο τα εις βάρος σας θυμάστε. Anyway δεν θέλω να μπω σε παραγκοσυζήτηση. Αυτός ο τύπος υποθέτω μιλάει για στημένους αγώνες για το στοίχημα. Κάτι για το οποίο σίγουρα καμία ομάδα δεν είναι καθάρη και που ήθελα να σχολιάσω εξ'αρχής.