Οκ φιλε, καταλαβα...Ευχαριστω, να σαι καλα.
Printable View
Οκ φιλε, καταλαβα...Ευχαριστω, να σαι καλα.
Χθες, έπαιξα με έναν τύπο που μου έβαλε γκολ στο 11' και από εκείνο το σημείο και μετά σχεδόν δεν ακούμπησα την μπάλα. Τελικά έληξε 1-2 (έχασα) με κατοχή
18-82 υπέρ του. :k020:
Μακάρι να το διορθώσουν αυτό, γιατί έχει καταντήσει αηδία. Όπως και να το παίζουν οι ίδιες ομάδες μεταξύ τους ή εθνική με σύλλογο. Έχει καταντήσει κουραστικό όποτε παίρνω Ολυμπιακό να παίζω ή με Καμερούν ή με Σουηδία, επειδή έχουν Ετό και Ιμπραιμοβιτς αντίστοιχα.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=HLTImiqgQJ0"]FIFA 12 "Warfare 3" Online Goals Compilation - YouTube[/ame]
Δεν ξερω γιατι το εβαλες στο αλλο thread.
Τεσπα.
Αν καταφερεις να τα κανεις αυτα στο manual(αλλα και στο assisted) θα σε παραδεχτω.
εγω δεν ηθελα να μπει εδω και ετσι θα το σβησω,δεν γουσταρω να πικαρω τους φιφακιδες στο νημα τους.
Ρε παιδια, κανενα καλο συστηματακι να βαλω για το online ξερετε; Παίρνω Chelsea και τελευταια εχω σπαστει γιατι ολο χανω. LOL.
Ευχαριστω! Θα το δοκιμασω!
τωρα το ειδα αυτο...καλα δηλαδη την ιδια βλακεια που κανουν στο προ κανουν και εδω που λιωνουν στις πασες κυριως στην αμυνα και δεν σε αφησουν να παρεις μπαλα...πωωωω ρε φιλε φρικη εγω σε αυτους τραβαω καλωδιο χυμα για να τους βαλω να παιζουνε με τους αμπαλους μετα(στο φιφα δεν ξερω τι παιζει με το τραβηγμα καλωδιου αλλα καντο φιλε αν ειναι να νευριασεις εσυ δεν λεει)