ειναι απαραιτητο πλεον το plus για να παιξεις online....
Printable View
ειναι απαραιτητο πλεον το plus για να παιξεις online....
Από πότε; από σήμερα;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
γενικα στο PS4 το plus ειναι απαραιτητο για το online...σε ολα τα παιχνιδια...Δεν ισχυει το καθεστως του ps3 που ηταν δωρεαν το online...
Καλά αυτό δεν το ήξερα, προφανώς αν το ήξερα πριν δεν θα αγόραζα το ps4..
Ούτε στα κουτάκια των games γράφει κάτι... Απογοήτευση!
Μια και μπλεξαμε έτσι, υπάρχει κάποια προσφορά κάτι που πρέπει να προσέξω;
Στα κουτια των παιχνιδιων αναγραφεται κανονικα στη πισω μερια οτι χρειαζεται ps plus.
Οσο για προσφορες κατα καιρους μπαινουν καποιες. Στο φορουμ ενημερωνουμε συνεχως αν βρισκουμε καμια προσφορα σε καρτες.
Όλα τα free2play μπορούν να παιχτούν κανονικά online χωρίς να χρειάζεσαι συνδρομή plus, είναι και δωρεάν. Δοκίμασε τα αν θέλεις, υπάρχει αν θυμάμαι καλά ειδικό πεδίο στο store όπου θα τα βρεις συγκεντρωμένα.
Με είδες να γράφω πουθενά για το warframe; Αλήθεια τώρα, ούτε καν το ανέφερα κι ας έχει σήμερα και για 4 ημέρες ακόμη tactical alert που δίνει ένα μοναδικό όπλο με θέση και catalyst preinstalled, μία πολύ σπάνια κάρτα για τα kubrows και ένα σωρό δωράκια από την lotus να σε περιμένουν με το που τρέξεις το παιχνίδι (kubrow related). :p :p :p
Πάλι τους χακάρανε? Δύο μέρες τώρα έχω πρόβλημα μια μπαίνει psn μια όχι, άσε που συνέχεια βγάζει τα γνωστά λουκετάκια στα εικονίδια των games και των apps στο μενού [emoji35] [emoji35] [emoji35] Τι να πω ρε παιδιά τόσο epic fail το ps4 δεν το περίμενα.....
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Κανένα πρόβλημα δεν μου έχει παρουσιάσει αυτές τις μέρες, εχτές ειδικότερα ήμουν μέσα πόσες ώρες παίζοντας PCars online και δεν είχε πρόβλημα.
Την Παρασκευη, ξημερωματα προς Σαββατο ειχε πεσει το psn για αρκετα λεπτα
φοβηθηκα για τα χειροτερα και το ειχα ποσταρει
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post578958
αλλα ευτυχως επανηλθε πολυ γρηγορα.
Στο status βλεπω πως υπαρχουν καποια θεματακια αυτη τη στιγμη (με κοκκινη ενδειξη)
https://status.playstation.com/en-us/
εγω προσωπικα δεν εχω αλλα για το λεει σιγουρα καποιοι θα αντιμετωπιζουν προβληματα.
Άλλαξα το MTU έκανα restart και οκ δεν ξέρω κάπου το είχα δει το έκανα και δούλεψε ίσως έτυχε? Edit: ξαναέκανα restart να τα πάλι τα λουκετάκια [emoji35] [emoji35] κάτι γίνεται
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Προσπαθώ να βάλω το US account μου στο ps4 και μου βγάζει μήνυμα "cannot use the Sony Entertainment Network account of another user on this PS4"
Καμιά ιδέα;
EDIT: Λύθηκε το πρόβλημα
αξιζει να αγορασω μεταχειρισμενο Ps4?
ειναι θεμα τιμης πρωτιστως, εαν το δινουν σε καλη τιμη τοτε ναι γιατι οχι.
350 ευρω με φιφα 15 και ενα χειριστηριο