Η τελευταία μου παράγραφος τα καλύπτει όλα.
Άντε και για έξτρα μπόνους η προτελευταία.
Δεν χρειάζεται να πω τίποτε άλλο. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Ότι μπορεί να καταλάβει δηλαδή. Και δεν το λέω καθόλου στοχευμένα ή/και ειρωνικά.
Printable View
Η τελευταία μου παράγραφος τα καλύπτει όλα.
Άντε και για έξτρα μπόνους η προτελευταία.
Δεν χρειάζεται να πω τίποτε άλλο. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Ότι μπορεί να καταλάβει δηλαδή. Και δεν το λέω καθόλου στοχευμένα ή/και ειρωνικά.
offtopic:Spoiler!
Δοκίμασα το p8 φίλου με το δικό μου 7 plus πριν το δώσω.
Δεν χρειάζεται να πω ότι το mortal kombat και hearthstone τα άνοιγε σε δευτέρα του ενός χεριού σε μένα και κοντά 40 δευτέρα στο p8.
Δεν χρειάζεται να πω ότι και τα δύο παιχνίδια έτρεχαν νερό σε μένα ενώ στο p8 ψιλο λαγκαραν.
Λογικό μιας και η huawei έχει μείνει πίσω στα γραφικά σε σχέση με qualcomm.
Ψιλο άδικη η σύγκριση αλλά ήθελα να δω έως ένα βαθμό τα διάφορα συγκριτικά πόσο μέσα πεφτουν.
Βέβαια και 6s να είχα που είναι ίδια χρονιά κινητό τα ίδια θα βλεπα.
Το μόνο κακό που έχω πάθει πλέον από τις οποίες δοκιμές είναι ότι κουράστηκα με το ίδιο design των κινητών.Ουτως η αλλως τον περισσότερο χρόνο για τα πάντα μπροστά από την οθόνη τον περνάμε .
Το iphone x και γενικά τα bezeless κινητά τα περίμενα πως και πως.
Ήλπιζα όμως ότι θα βλέπαμε και ένα φθηνότερο μοντέλο από apple με bezeless display έστω και με lg panel ξέρω γω.
Η τιμή δυστηχως είναι το μεγάλο μου πρόβλημα όχι μόνο γιατί είναι απαγορευτική,αλλά γιατί και του χρόνου και λόγω των πιο φθηνών μοντέλων δεν βλέπω να πέφτει κάτω από 850-900.
Για τον Α11 που ακριβώς ο μέσος χρήστης θα αξιοποιήσει όλη αυτή την δύναμη στο κλειστό ios? Εδώ ο A10 ήταν overkill με τα 3gb ram.
Γιατί και σχεδόν όλα τα mobile παιχνίδια είναι της πλάκας.
Γι'αυτό και κρατάνε τόσο καλά τα iphone 6s και iphone se φυσικά.
Προσωπικά αν το πάρει κάποιος από το forum μακάρι να το χαρεί το X.
Εγώ όταν με το καλό δω iphone με bezeless οθόνη στα χρήματα του 6s πάνω κάτω θα τιμήσω.
Μέχρι τότε από τις μεγάλες αλυσίδες τα εκθεσιακά :P
Ας το πάρουμε από την αρχή. Ο "μέσος χρήστης" δεν θα πάρει κινητό των 800-1000+ €
Τώρα, που θα χρειαστεί... από παιχνίδια, απαιτητικές εφαρμογές, AR, HEVC video. Επίσης ο "πολύ ισχυρός, overkill" επεξεργαστής θα φανεί πολύ χρήσιμος σε 2-3 χρόνια που θα κρατάει ακόμα και δεν θα σε αναγκάζει να πας σε αναβάθμιση ντε και καλά.
Επίσης λες ότι "όλη αυτή την δύναμη στο κλειστό ios?".. μα στο κλειστό iOS θα την αξιοποιήσει. Εκεί είναι όλοι οι devs, εκεί δίνεται έμφαση και προφανέστατα, όταν είναι κλειστό + δημοφιλές ένα σύστημα αξιοποιείται στο έπακρο (κονσόλες vs PC, iOS vs Android κτλ κτλ).
Λες ότι ο μέσος χρήστης δεν θα δώσει τόσα.
Στην Ελλάδα τα iphone είναι 3α η 4α σε πωλήσεις.
Μάντεψε για τι χρήση είναι όλα ,κυρίως από τις κοπέλες :)
Επίσης λες για το βάθος χρόνου.
Συμφωνώ αλλά μερικως.
Για παράδειγμα ένας κάτοχος oneplus3 που το πήρε πέρυσι 400 ευρώ αγοράζει του χρόνου το νέο oneplus 6 πχ με άλλα τόσα.Αρα σε βάθος χρόνου και έχει καλύτερο hardware για android δεδομένα και 4 χρόνια εγγύηση συνολικά και δεν βαριέται και την συσκευή του και δίνει όσα κάνει το 7 plus πέρυσι η 8 plus φέτος.
Το ξαναλεω ότι σε βάθος χρόνου μόνο οι stock android συσκευές πλησιάζουν την εμπειρία χρήσης των ios.
Αν ποτέ έχετε την δυνατότητα δουλέψτε για λίγο ένα pixel. Δυστηχως το android θέλει λίγο ψάξιμο μιας και όλα είναι κάτω από την σκιά της samsung.
Για το gaming πάντως ψιλο γελάω.
Ότι και να γίνει στο mobile το switch δεν το φτάνει.
Ωραια τα παραπάνω benchmarks αλλά για να παίξω τι?Παιχνίδια που βαράω στην οθόνη όπως τα fighting η τα αγωνιστικά??Και αυτό το λέω γενικά για το mobile gaming.
Καλιμπράρισμα OLED by Apple..... με σωστό/καθαρό λευκό και χωρίς πράσινο ή και κόκκινο tint ενίοτε. "Μικρές λεπτομέρειες".
https://s26.postimg.org/wviqhzri1/Sc...t_16.47.23.png
I’ve generally preferred LCDs to OLEDs, but the X’s OLED display doesn’t seem to share any of the extreme oversaturation or pixel matrix weirdness of other OLEDs I’ve seen.
https://www.theverge.com/2017/9/12/1...video-hands-on
https://i.imgur.com/hkKhRau.jpg
Από τους δημιουργούς του Journey.
https://www.youtube.com/watch?v=FX87HrP7vQg
https://www.youtube.com/watch?v=UX3QP7yX_IA
Δεν νομιζω Slay, δεν ειναι νουμερα που προκαλουν καχυποψια αυτα, ειναι in line με τις δηλωσεις της apple. Βεβαια καποιες αλλες εταιρειες στο παρελθον οπως η Samsung εκαναν μαιμουδιες με αυτα τα νουμερα, οχι ομως η apple. Επισης δεν θα ειναι η πρωτη φορα που η apple ξεπερναει τα laptop σε τετοια benchmarks με τετοιους επεξεργαστες, και το ipad Pro τα ιδια κανει στα laptop... (προφανως οχι στις πιο ισχυρες εκδοσεις ετσι, αλλα still... δεν μπορει να μην εντυπωσιαζει αυτο)
Το Χ χαλαρα ειναι κινητο που απο οτι φαινεται μπορει να αντεξει 3-4 χρονια και μαλιστα οχι απλα να επιβιωσει αλλα να ειναι γρηγορο σβελτο και απολαυστικο.
Εδω το 6s που το πηρα 2 χρονια πριν και με το ios που μολις τωρα βγηκε, πεταει. Αρα τουλαχιστον μεχρι να κλεισει φουλ 3 χρονια θα προσφερει την ιδια (με απειροελαχιστες διαφορες) ταχυτητα και εμπειρια απο την πρωτη μερα που το πηρα.
Για εμενα ξαναλεω η τιμη ειναι φυσικα το απαγορευτικο της υποθεσης. Αλλα το ξεραμε και το περιμεναμε...premium του premium. (δεν προσπαθω να δικαιολογησω την τιμη με αυτο, overpriced ειναι οπως ολα τα premium αντικειμενα, απλα οτι η βρωμα ειχε βγει καιρο και δεν μου εκανε καθολου εντυπωση οταν ακουσα την τιμη.)
edit: και απο αλλου https://www.macrumors.com/2017/09/13...kbench-scores/
Ρε παιδιά, ειλικρινά τώρα, διαβάζετε για το πως είναι τα SoC Α8-9-10-11; Εσωτερικά να διαβάσετε, όχι χρονισμούς. Τα pipelines, την δομή, την αρχιτεκτονική, bandwidths κλπκλπ.
Κάτι μου λέει ότι όσοι δεν ασχολούνται με Apple και δη όσοι την βλέπουν κάπως με στραβό ματάκι, πως δεν διαβάζουν.
Και όταν σκάνε benchmarks, τα βλέπουν με δόσεις αμφισβήτησης.
ΥΓ: Το παραπάνω benchmark είναι δύο περίπου ημερών και είναι εντελώς preliminary, εξ ου και η λανθασμένη αναγνώριση της CPU στα 24MHz. Δεν είναι εσφαλμένο benchmark, απλώς είναι εντελώς πρώιμο όπως είπα πριν.
Διάλυση!!!!
Οι πρώτες μετρήσεις του Α11 είναι εξωπραγματικές.
Μιλάμε για 4141 μονάδες single core και 10438 για multi core.
Συγκριτικά, ο Α10Χ Fusion που έκανε τα iPad Pro να πετάνε φτάνει 3887 / 9210.
Ακολούθως, το νέο MacBook Pro 13 με Touchbar είναι στις 4592/9602 μονάδες...........με Core i7-7567U στα 3.5GHz.
Ποιος; Ακούστηκε κάτι; Τι είπατε παρακαλώ; Ναι; Δεν σας ακούω! Πάρτε το μηδέν μπας και σας ακούσω.
https://cdn.macrumors.com/article-ne...706.jpg?retina
Επιτέλους. Θα ανοίγει πιο γρήγορα το instagram τώρα.
Διάβασα ότι τα νέα iphone υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση αλλά το καλώδιο θα πωλείται ξεχωριστά.
Ελπίζω να μην ισχύει.
Ισχύει. Καλώδιο και λογικά θα θες και άλλο φορτιστή.
Το ίδιο γίνεται και στο νέο iPad. Θες καλώδιο Lightning - USB Type-C + τον φορτιστή των 29W.
- - - Updated - - -
https://www.apple.com/shop/product/M...-power-adapter
Quote:
The Apple 29W USB-C Power Adapter offers fast, efficient charging at home, in the office or on the go. While the power adapter is compatible with any USB-Cβenabled device, Apple recommends pairing it with your iPhone 8, iPhone 8 Plus, or iPhone X to take advantage of the fast-charging feature. USB-C to Lightning Cable sold separately.
Fulgore το άρμεγμα αλά Apple είναι μοναδικό, το ξέρουμε χρόνια τώρα. Και καλα κάνουν, αφού μπορούν... Οπότε μην σου κάνει εντύπωση.
Ποιος χέζει το Ινσταγραμ;
Εδώ λέμε το Affinity Photo (άγνωστες λεξούλες; ) κάνει παπάδες.
Για να μην αναφερθώ στο Home Kit. Κάποια "σπιτάκια" στο Κεφαλάρι που έχω στήσει, είναι λες και μπαίνεις σε σπίτι space εντελώς.
Ρε παιδιά το έχω πει πάμπολλες φορές. Αν ένας χρήστης θέλει το κινητό για σόσιαλ μίντια, φωτό/βίντεο και λίγο σερφάρισμα............ε, μαλακία να δώσει λεφτά.
Αυτά τα τηλέφωνα έχουν την δύναμη ενός Cray mainframe των 80ς (που ήταν εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα).
Συνεπώς, αν τα αγοράζομε για τους παραπάνω λόγους, είναι πραγματικά αμαρτία. Τσάμπα τα λεφτά.
Αλλά αν θέλουμε κυριολεκτικά να τα εκμεταλλευτούμε, σαφώς και δεν ασχολούμαστε με τα παραπάνω (το mobile gaming είναι από αδιάφορο, έως γελοίο - τουλάχιστον για εμένα).
Lefteri η πλειοψηφία στα smartphone αυτή την χρήση δεν κάνει?
Φωτογραφίες/video,παιχνιδια,youtube/internet/mail/facebook,μουσική και κάνα τηλέφωνο?
Στο iphone se των 4 ιντσών και στα 4.7 ιντσών κινητά και να θέλεις τι παραπάνω να κάνεις?
Οι περισσότεροι σε Ελλάδα και οχι μόνο τι χρήση νομίζεις κάνουν στα ακριβα 500-600+ κινητά τους(ανεξαρτήτως εταιρείας?
- - - Updated - - -
Μάντεψε την κύρια χρήση που θα κάνει το κοινό με το iphone X :)
Εδώ πόσος κόσμος αγοράζει την σειρά Note και δεν χρησιμοποιεί το πενάκι :D
Και η google πιο παλιά δεν έβαζε ακουστικά στα nexus (δεν ξέρω για pixel)που και αυτό για ανάλογο κράξιμο είναι απλά στην Apple χτυπάει πιο άσχημα λόγω ψηλότερης τιμής.
Και στο 7 plus είχα διαβάσει ότι με φορτιστή ipad στην ουσία είχες ανεπίσημη γρήγορη φόρτιση.
Καιρός ήταν βέβαια γιατί το να περιμένεις 3ωρες να φορτίσει πλήρως το κινητό δεν είναι ότι το καλύτερο
Και ποιος σου είπε ότι δεν κράζω ασύστολα τις μάζες;
Ακριβώς επειδή κάνει μόνο αυτά. Ποζεριά μέχρι εμετού. Κινητά μινι-mainframe και πανάκριβα, μόνο για μπούρδες. Υπάρχουν συσκευές πολύ πιο φθηνές και αξιοπρεπέστατες.