Το μονο που βαζουν μεσα ειναι νεο raid και τριτο subclass.δεν προκειται να δωσω 40 ευρω για κατι τετοιο...
Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Το μονο που βαζουν μεσα ειναι νεο raid και τριτο subclass.δεν προκειται να δωσω 40 ευρω για κατι τετοιο...
Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτα θα περιλαμβανει το Destiny: The Taken King
Destiny: The Taken King introduces the following to Destiny on every platform:
- New story missions and an array of sidequests that conspire to tell the story of our battle to defend our Solar System against Oryx and his Taken army
- New narrative driven by cinematic cutscenes starring an engaging cast of characters
- New Exotic Weapons, Exotic Armor, and Exotic Questlines
- The Dreadnaught, a full new destination, with unique secrets, rituals, and treasures to uncover
- A new breed of enemy combatants, The Taken, armed with new abilities and weapons
- An increased Level Cap, and new ways for your Guardian to grow more powerful
- The most substantial injection of new, unique, and redesigned weapons, armor, and talentsto date
- New subclasses with all new Supers and abilities
- New cooperative Strikes with unique and dynamic new Boss battles
- Redesigned and reimagined Strikes – Dust Palace, Undying Mind, and Cerberus Vae III – are now overrun by the Taken
- New Crucible multiplayer maps with new Crucible modes, including the previously revealed Rift and Mayhem
- And, of course, last but not least, our biggest six-player Raid yet
That content and those features will form the baseline of every version of Destiny: The Taken King.
Between now and September 15th, we’ll also explore a range of topics that we know are important to you, including weapon rebalancing, economy improvements, an overhauled quest experience, bounty enhancements, faction allegiances, end game content, and more.
We’ve learned a lot these last ten months – about the game as well as the people we’re playing it with. If you’ve been adventuring alongside us through The Dark Below and House of Wolves, you know our creative process follows an evolving playbook. The Taken King will present its own unique leap forward, and we’re excited to unpack it for you this summer.
Το vault να μεγαλωσουν γιατι δεν εχουμε χωρο για τιποτα. συνεχεια σπαω πραγματα μεχρι και τον postmaster χρησιμοποιω σαν vault.
Αν ειχε 30 ευρω το Expansion θα ηταν πιο τιμιο. Εχει αρκετο Content, μεχρι και Re-Imagine θα γινει σε παροντα Strikes.
ας με κανει add οποιος εχει ορεξη να με βοhθησει να ανεβω ειμαι level 32 και δεν εχω με ποιον να παιξω εχω και τα 2 expansions
Καλησπέρα, υπάρχει κανείς εθελοντής να με βοηθήσει να σκοτώσω τον Xyor, the Unwed ; Θέλω να πάρω το Thorn και είναι η τελευταία αποστολή.
Καλησπέρα μάγκες. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, O XUR ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ GJALLAHORN.
Θα μπω στο παιχνίδι μετά από κάνα τρίμηνο.
μεχρι και gally πουλανε μπας κ μπει κανεις να παιξει!:P
Κριμα γιατι το game ειναι ωραιο αλλα το διαχειριζονται ετσι ωστε να μας κανουν πελατες 10ετιας..No thanks.
Ισως σε μερικα χρονακια ξαναγυρισουμε.
Νοστιμο ξυδι για το φαγητο :a040:
https://www.youtube.com/watch?v=k7GETmIBOv4
ουστ ρε. αφεντικα και δουλοι σκατα γινηκαμε ουλοι!!!
:makefun:
To Destiny ειναι μια θλιβερη ιστορια ενος παιχνιδιου οπου ποτε δεν πετυχε αυτα που ειχε υποσχεθει.Ενα χρονο πριν και ενω ειχα κανει pre-order βασιζομενος στο βιογραφικο της Bungie,εφαγα ισως την μεγαλυτερη ξενερα της ζωης μου επι gaming.
1 χρονο πριν πληρωσα 70 ευρω για ενα παιχνιδι με ελαχιστο content,ανυπαρκτο story και τραγικο end game(περα απο pvp).Πραγματικα ενιωσα οτι με ειχαν κλεψει εκεινη την μερα.Το παρατησα σχεδον αμεσα και παρακολουθουσα την πορεια του παιχνιδιου μεσω gaming αρθρων καθαρα και μονο απο ενδιαφερον για το που θα παει η βαλιτσα με τις τακτικες της Activision και με την ελπιδα οτι θα στρωσει χαρακτηρα η Bungie στην πορεια
1 χρονο μετα,με τις αλλαγες που διαβαζω οτι θα γινουν και με το νεο Legendary Edition στα 60 ευρω που συμπεριλαμβανει base game+3 expansion,τωρα φανταζει η καλυτερη στιγμη να αρχισει κανεις το παιχνιδι.Για την ακριβεια αυτο επρεπε να ταν το release state του παιχνιδιου πριν σχεδον 1 χρονο,ο προηγουμενος χρονος φανταζε alpha testing πριν το κανονικο release.
Θα ηθελα πολυ να ξαναξεκινησω το παιχνιδι για να δω απο κοντα τις αλλαγες που καναν στο levelling,στην μειωση του grinding και καποιους αλλους τομεις που επασχε κατα πολυ το vanilla Destiny,καθως και το αρκετα νεο content το οποιο φαινομενικα προσθεσαν.
Αν δεν ειχα πονεσει το κουφιο 70αρι που χα δωσει ενα χρονο πριν,νομιζω η αποφαση θα ηταν ευκολη.Ωστοσο αυτη τη στιγμη ειμαι ΠΑΡΑ πολυ σκεπτικος για το αν θα πρεπε να ξαναδωσω φραγκα στις συγκεκριμενες εταιριες.
Τι πιστευετε? Αξιζει να το ξαναδοκιμασω? Υπαρχει κανενας που παιζει καιρο εδω περα για να μου πει αν οντως εχει βελτιωθει σαν παιχνιδι και πλεον αξιζει τα λεφτα του?
Spoiler!
Καλημερα. Ξερει κανεις να μου πει γιατι μετα το update δεν βλεπω τα promotional χρωματα και emblem. ?
https://twitter.com/BungieHelp/statu...32940934369281
All players who qualify for the pre-order Suros weapons, Emblem and Shader will receive these items when The Taken King launches on 9/15/15.
χε χε Στρατηγέ από την προηγούμενη εβδομάδα το έκανα pre-order.Ξανά έπεσα στη "πρέζα"!!!
Ετοιμάσου για μάχες!!!Θα πέσει πολύ κάσα πάλι:a068:
εχω αρχισει να ψηνομαι ελαφρως κι εγω...