LoL :d030:
Δε ξερω :P
Κανενα email τους εχουμε ρε παιδια; Μιλαμε ΤΟ γραψιμο!
Ξεχασα να πω οτι παραγγειλα τη καφετιερα (dolce gusto piccolo) απο amazon τελικα τη πεμπτη που μας περασε, εγινε dispatched τη παρασκευη και σημερα ηρθε με κουριερ. Δωρεαν μεταφορικα φυσικα.
Αψογο!
Ξέρει κανείς πόσες μέρες περίπου κάνουν να έρθουν από gameseek?
μια σημείωση μιας και λέτε για το πλαίσιο ,
έτσι είναι με τις τιμές internet , ισχύουν εφόσον το παραγγείλεις μέσω internet και στο στέιλουν στο χώρο σου , αν βάλεις παραλαβή από το κατ/μα ισχύει η κανονική τιμή κατ/τος , ΕΚΤΟΣ από το κατ/μα της Μαγούλας όπου εκει ισχύουν οι τιμές Intenet ακόμα και αν πας να το πάρεις εσύ ο ίδιος !
πήρα πριν 1,5 μήνα και το ξέρω , βέβαια όποιος έχει σκοπό να πάει ας πάρει πρώτα ένα τηλ. για επιβεβαίωση αν και δεν νομίζω να έχει αλλάξει !
λοιπόν , σημερινά νέα από το Zavvi το οποίο θα μας τρελάνει τελείως μου φαίνεται.....
είχα κάνει μια παραγγελία με 2 παιχνίδια στις 29/12 τα οποία γίνανε την ίδια μέρα Despatched
δεν έχει έρθει κανένα μέχρι στιγμής !
στις 3/1 έκανα μια νέα παραγελλία με επίσης 2 παιχνίδια τα οποία γίνανε Despatched στις 4/1
σήμερα που γύρισα σπίτι είχα ένα φάκελο/δέμα από zavvi το ανοίγω και βλέπω το ένα από τα δύο παιχνίδια τις τελευταίας παραγγελίας !!!!! χαχαχα
δλδ έκανε 6 μέρες να μου έρθει !!
το περίεργο? που είναι τα 2 πρώτα που φύγανε από τις 29/12 ??
και επίσης πως και ήρθε μόνο το ένα από τα δύο της καινόυργιας παραγγελίας !
όλα αυτά με κάνουν και πιστεύω μήπως δεν φταίει μόνο το zavvi για αυτή την καθυστέρηση.....
δεν φταινε τα μαγαζια αλλα το ολο συστημα,μηπως πανε τα παιχνιδια μας?
^^^^ και δεν ειναι η 1η φορα που το κανει αυτο το multirama εγω το εχω κανει παραγγελια και εγινε επιτυχώς.ειπα να παω και απο το καταστημα να δω αμα το εχει να κοψω και κίνηση και μου ειπαν οτι εξαντλήθηκε το συγγεκριμενο προϊόν προσφορας αλλα το game το ειχανε στα 22€!!
εμένα Ηλία με πήρανε τηλ. σήμερα και πήγα και το πήρα από το κατ/μα που είχα βάλει να το παραλάβω !
όλα οκ εκτός ότι το είχανε στείλει σκέτο το game χωρίς το δώρο που έδινε μαζί το πακέτο (μια μπουλντόζα σε μοντελο νομίζω ήτανε)
μου είπε αν θέλω να μην το πάρω και ότι μάλλον έχει εξαντληθεί το δώρο αλλά 4.99€ ήτανε μην κάνω και τον δύσκολο το πήρα και έφυγα.
*πάντως τα Multirama/public/getinow ένα μαγαζί είναι με τον Γερμανο...
Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας. Θέλω να προπαραγγείλω τη Limited Edition του Dead Space 2, αλλά με ένα ψάξιμο που έκανα υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Έχω απορρίψει την έκδοση του Play γιατί έχει τρελά λεφτά και έχω καταλήξει σε αυτές τις 2.
http://www.zavvi.com/games/platforms...chcurrency=EUR
http://www.game.co.uk/Games/PlayStat.../?s=dead+space
Ωστόσο η περιγραφή του Zavvi δε βοηθάει να εντοπίσω σωστά τις διαφορές για να αποφασίσω, εκτός από το ότι το ένα λέει with Extraction και το άλλο with Ignition. Ποιο είναι πιο καλό; Επίσης ποια από τις 2 να προτιμήσω...
Όπως τις βλέπω λογικά είναι οι ίδιες απλά το game δίνει extra dώρο το ignition.
To ignition είναι puzzle game το οποίο υπάρχει και στο psn και κάνει bridge το γap mεταξύ DS1 & DS2.
To extraction είχε πρωτοβγεί για wii kaι είναι shooter on the rails kαι προτίνετε να παιχτεί με move (logiκά θα έχει και πλατίνα σε αντίθεση με το ignition).
Προσωπικά πήρα την αμερικάνικη cολlector;s απο vgp που έχει και το plasma cutter ενώ το ignition το έχω ήδη καθώς είχα κάνει pre-order πριν πει το vgp ότι θα βάλει το collector's και μου είχαν στείλει ήδη το code με mail. Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα έχει και το extraction μέσα όμως..... Άλλοι λένε θα το έχει, άλλοι όχι...
Παιδια μαλλον υπαρχει μαζικο προβλημα στις παραγγελιες που εγιναν την περιοδο του κακου χαμου στην Αγγλια, μεσα και προς τα τελη Δεκεμβριου δλδ.
Εχω παραγγειλει κι εγω απο Amazon στις 22 Δεκεμβριου, dispatched στις 24 και estimated delivery 4 Ιανουαριου και ακομα περιμενω. Οποιος εχει ψωνισει ξανα απο amazon καταλαβαινει οτι δεν παιζει τετοια καθυστερηση απο το συγκεκριμενο καταστημα. Κατι αλλο εχει γινει και οι παραγγελιες απο Αγγλια εκεινης της περιοδου εχουν ξεμεινει/καθυστερησει.
εγώ έχω παραγγείλει αυτό μαζι με το Need For Speed Hot Pursuit.To Batman δεν έχει γίνει ακόμα dispatched το NFS λογικά φτάνει αύριο.Τι μου προτείνετε να κάνω με το Batman????
[ame="http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00429JI80/ref=oss_product"]Batman: Arkham Asylum - Platinum (PS3): Amazon.co.uk: PC & Video Games[/ame]
Μπράβο ρε παιδιά, ευτυχώς είσαστε τυχεροί...Πάντως το είχαν μέχρι της 6 μμ σήμερα σε ενεργή προσφορά,έστειλα μειλ με παράπονα (έτσι να μην μας έχουν για μ@λ@κες)...
Λέει από κάτω
"Items for dispatch to UK will be sold by Amazon's Preferred Merchant."
Που σημαίνει ότι τα φέρνουν από αλλού και τα στέλνουν μετά σε εσένα. Αυτό θέλει διαδικασία. Έπαθα και εγώ το ίδιο γιατί μου είχαν παραγγείλει κάτι φίλοι μου 3 Dragon Age Origins - Ultimate Edition και δεν είχαν προκαθορισμένη ημερομηνία. Μετά παράγγειλα 2 iPod Touch που τα ήθελε ένας άλλος. Τους έδωσα τόσα λεφτά στα iPod και μετά την άλλη μέρα μου στέλνουν email και μου λένε ότι έχουμε καλά νέα και ότι θα γίνουν dispatch αυτά πιο γρήγορα. Τέσπα. Περίμενε άμα δεν το βιάζεσαι θα το στείλουν.
όσον αφορά το Play.com όποτε έχω παραγγείλει κάτι σε γιορτινή περίοδο όπως τα Χριστούγεννα,κάνει πάνω από μήνα να έρθει...
και στις 10-15 περίπου αγορές που έχω κάνει συνολικά από εκεί,είχα δύο προβληματάκια...
μία φορά μου ήρθε λάθος παραγγελία το επέστρεψα και μου στείλανε τη σωστή,και άλλη μία άργησε τόσο που έστειλα mail στο terms@play.com μου το στείλανε 2η φορά και τελικά ήρθαν και τα δύο..!ε φυσικά το ένα το έστειλα πίσω...
εντύπωση μου κάνει επίσης ότι όταν είναι να επιστρέψω λάθος παραγγελία μου κάνει refund λιγότερα ευρώ απ'όσο κοστίζει η αποστολή από Ελλάδα προς Αγγλία...ίσως γιατί εκεί είναι φτηνότερες οι μεταφορές...
overall πάντως είναι καλό μαγαζί με καλές τιμές και προσφορές (κάποιες ημέρας) και free delivery για Ελλάδα...
υ.γ. ένα μουσικό cd που έχω παραγγείλει από μέσα Δεκεμβρίου ακόμα να έρθει..!η αρρώστεια των γιορτών..!
Να πω και εγώ το δράμα μου.
play.com Kane & Lynch 2: Dog Days 6,99€ ORDER DATE 20/12/2010 POSTED DATE: 22/12/2010 ακόμα περιμένω.
amazon.co.uk Playstation move starter pack total: 43,65£ ORDER DATE: 24 Dec 2010 POSTED DATE: 29 Dec 2010 ακόμα περιμένω.
Σήμερα μου ήρθε και το bioshock 2 από multidrama 9,90€ το red faction για άγνωστο λόγο ακυρώθηκε από μόνο του μάλλον τους τελείωσαν...:d040g:
Γιάννη αν θυμάσαι εγώ είχα βάλει την προσφορά των 6.99 ευρώ για το Kane and Lynch 2,
το παιχνίδι μου έχει έρθει από χθες, μήπως επειδή είσαι επαρχία κάνει 1-2 μέρες παραπάνω, ΕΛΤΑ είναι αυτά.
Παρεμπιπτόντως περίμενα μήπως είναι κανένα platinum αλλά τελικά είναι η κανονική έκδοση.
Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει μέχρι τώρα.
Ναι Οδυσσέα την είχα κάνει τότε με το post σου. Μια χαρά ελπίζω να έρθει και σε εμένα αυτές της μέρες. ;)