Ερωτηση: Υπαρχει τροπος να στελνεις ηχο τον ηχο που αναπαραγεται στο DS4 στα ακουστικα?
Printable View
Ερωτηση: Υπαρχει τροπος να στελνεις ηχο τον ηχο που αναπαραγεται στο DS4 στα ακουστικα?
Νομιζω οχι. Μια ρυθμιση εχει για αυτο. Να τα ακους ολα απο τα ακουστικα + το chat ή μονο το chat.
Νομιζω το χαμηλωνα τερμα το ηχειο του ds4 οταν κοιμοταν ο μικρος.
Οταν συνδεετε ακουστικα ο ηχος απο το DS4 σταματαει να αναπαραγεται και μεταφερεται στα ακουστικα σας.
Δεν υπάρχει default και ξεdefault,
άπαξ και βάλεις τον ήχο να πηγαίνει στα ακουστικά μεταφέρονται εκεί όλοι οι ήχοι συμπεριλαμβανομένου και του DS4.
Τελικές εντυπώσεις
Λοιπόν μετά από της κονσόλες Atari, nes, super nes, Nintendo 64,xbox, xbox 360, αποφάσισα για πρώτη φορά να μεταφερθω στην Sony και στο ps4. Η κονσόλα φαίνεται να είναι πολύ δυνατή και πιστεύω ότι θα δείξει ακόμη περισσότερα στο μέλλον το dualshock πολύ καλό βέβαια σε καμία περίπτωση καλύτερο από αυτό του x1. Στο δικτυακό κομμάτι χωλαινει φανερά και από θέμα hardware και από θέμα software. Σε αυτό το κομμάτι πάσχει φανερά σε σχέση με το x1. Το ποιο απλό παράδειγμα είναι αυτό όπου αν έχεις την κονσόλα σε rest Mode και έχεις για κάποιο λόγο αποσυνδεση δικτύου πρέπει να ανοίξεις την κονσόλα για να βάλεις το αρχείο να κατέβει ξανά άρα αυτομάτως αν έχει κάποιος αποσυνδεσεις δικτύου είναι άχρηστη η διαδικασία rest Mode. Πραγματικά άξιο απορίας αυτό το θέμα καθώς από την προηγούμενη γενιά είχε λυθεί. Βέβαια στο κομμάτι του οπτικού τεχνικού τομέα είμαι ευχαριστημένος και παραθέτω ένα παράδειγμα δανειστηκα για 3 μέρες ένα X1 για να δω τη γίνεται σε όλα τα σημεία. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που είδα στο the order δεν το είδα σε κανένα παιχνίδι του x1 εκεί έδειξε και τη μπορεί να κάνει η Sony στο μέλλον. Γενικά είμαι ευχαριστημένος αν λυθούν και τα παιδικά προβλήματα όπου έχει η κονσόλα στο δικτυακό κομμάτι με κάποια patch πιστεύω ότι θα γίνει η απόλυτη κονσόλα για αυτήν την γενιά.
Το φελέκι μου μέσα.
Χάλασε το R2. Κολλάει στα μισά της επαναφοράς. Απ' όσο έψαξα μυριάδες χρήστες έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα.
Και το πρόβλημα είναι σχεδιαστικό + κακή ποιότητα κατασκευής: το R2 έχει έναν πλαστικό πίρο (που είναι μέρος του κουμπιού, δλδ δεν αντικαθίσταται), στον οποίο θηλυκώνει ένα έλασμα, σαν σιδεράκι υλικού συνδετήρα. Το ελασματάκι αυτό είναι που προσδίδει την αντίσταση/σκληρότητα στο πάτημα του R2.
Βλέποντας διάφορα βίντεο στο Youtube, οι λύσεις είναι μεσοβέζικες, ψιλο σκατά ολέ για το χαρακτήρα μου. Δηλαδή, όλοι ανοίγουν το DS4 και αφαιρούν το ελασματάκι. Έτσι το R2 δεν κολλάει + δεν χάνει την επαναφορά του, αλλά γίνεται buttery smooth ουσιαστικά χάνοντας την "σκληρότητά" του (πολύ σκλήρυνση έχει πέσει και θα νομίζεται ότι αναφέρομαι σε τίποτα άλλο λολ). Αυτό δεν μου αρέσει, γιατί θέλω να νιώθω στο δάχτυλο την σωστή αίσθηση της σκανδάλης.
Και η ερώτηση που αφορά το παρόν θρεντ:
Μήπως γνωρίζει κάποιος αν στην Cometron, αναγνωρίζουν αντικατάσταση DS4 για το εν λόγω πρόβλημα με το R2; (αγόρασα το PS4 13 Δεκεμβρίου 2013, η ψέμα-εγγύηση που λέει η Sony 1 χρόνου έχει λήξη, ενώ η νόμιμη εγγύηση βάσει ευρωπαϊκών κανόνων 2 ετών ισχύει κανονικά)
Αν γνωρίζει κάποιος θα με εξυπηρετούσε πάρα πολύ να απαντήσει, γιατί με τον κωλο-νάρθηκα στον λαιμό + τις εντολές των γιατρών = απαγορεύεται να βγω έξω από σπίτι / να μπω σε αυτοκίνητο = δεν μπορώ να αγοράσω καινούριο. Χώρια κιόλας, που αν με καλύπτει η εγγύηση 2 ετών για το Dualshock 4 θα προτιμούσα να την εκμεταλλευτώ παρά να σκάσω 50 ευρώ, τα οποία κομματάκι μου λείπουν μετά τις αρκετές χιλιάδες ευρώ που κόστισε η εγχείρηση στον αυχένα...
Λευτέρη το έχω πάθει ήδη σε 2 χειριστήρια.
Είχα το ίδιο θέμα με την εγγύηση και άκρη δεν βρήκα.
Στο τοπικ για τα χειριστήρια έχω αναρτήσει και απάντηση που πήρα απο το συνήγορο του πολίτη.
Ρε γμτ έψαξα αλλά δεν βρήκα το τόπικ για το Dualshock 4.
Μιχάλη, σου είναι εύκολο να παραθέσεις το λινκ;
EDIT: Άκυρον, το βρήκα. Θενξ Μιχαλιό!
EDIT 2: Μόλις διάβασα πολύ προσεκτικά το θρεντ με το DS4. Ποστάρω εκεί τώρα.
Είμαι απο κινητό τώρα,
Όταν γυρίσω σπίτι θα το γράψω.
Edit: τώρα είδα το edit lol!
Πριν λίγο καιρό αγόρασα tv 50". Έχω παίξει 3 ps4 παιχνίδια σε αυτή: Infamous First light, swapper και τώρα παίζω το Apotheon. Τα δύο τελευταία έχουν ένα μαύρο κάδρο περιμετρικά οπότε είναι σα να παίζω σε 40-42" tv. Το first light δεν είχε τέτοιο θέμα. Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;
Καλησπερα παιδια.Ηθελα να ρωτησω κατι για να μου λυθει καθε απορια και αν ξερετε να με βοηθησετε...Λοιπον...
Τωρα που θα φυγω για διακοπες,μπορω αντι να κουβαλαω την κονσολα μαζι μου,να κατεβασω το προφιλ μου στη κονσολα του φιλου μου,να παιξω τα παιχνιδια που εχει (απο δισκακι) για να περνω τα trophies και μετα επιστεφοντας να το ξανασβησω απο την κονσολα του?Στη κονσολα του φιλου μου θα ειναι secondary το προφιλ μου?Γινεται αυτο?Αν γινεται σε ποσες κονσολες μπορει να ειναι ταυτοχρονα το προφιλ μου?
Ναι γίνεται, όπως ακριβώς το περιγράφεις.
Τώρα για τον επιτρεπόμενο αριθμό των PS4 που επιτρέπεται, δυστυχώς δεν θυμάμαι.
Μην ξεχάσεις όταν φύγεις να σβήσεις το λογαριασμό σου πάντως.
Πρεπει και στο δικο μου ps4 να τον σβησω πρωτα?
Όχι το αφήνεις ως έχει.
Εγινε ευχαριστω πολυ φιλε μου
να 'σαι καλά!
Δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ. Ξέρει κανείς τι φταίει; έκανα επανεκκίνηση ρούτερ και κονσόλας, δοκίμασα άλλο DNS και IP, αλλά τίποτα.