Σκετο ενοουσα το Default κουτι του οπως ειναι.
Το σκεφτηκα Παρη αλλα ειναι μεγαλη ιστορια / ταλαιπωρια, ειναι να μην σου τυχει που λενε.
Printable View
Ετσι το δίνουν, ετσι ηρθε κ σε μενα ,το εφερε όπως ηταν απο το κατάστημα το πηρε στο χέρι [emoji16]
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κ εγώ έτσι το παρέλαβα...δεν το βρίσκω πρόβλημα αυτό
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι να πω ρε παιδια, μου εκανε πολυ (κακη) εντυπωση.. πρωτη φορα παραλαμβανω ετσι κονσολα, σε αλλες αλυσιδες βαζουν και ενα Extra κουτι για προστασια, τωρα θα μου πειτε: ε και γιατι δεν πηρες απο τις αλλες (?) εμ αμα το ηξερα δε θα 'παιρνα απο αυτους. Τελος παντων, ολα καλα.
Edit : Αντε να το/τα αναλαβει η Sony που (υποθετω) δε θα 'ναι τοσο σταρ.....ες!
απο media markt μου το φερανε σκετο σε σακουλα,απο κωτσοβολο ηταν μεσα σε εξτρα χαρτοκουτο.
ΟΚ, τώρα εννόησα!
Ναι, είναι γνωστή παπαριά του Πλαισίου αυτή και μάλιστα το κάνουν και στις συλλεκτικές/Collectors.
Το χειρότερο είναι η «αράχνη» γύρω-γύρω που πατικώνει το κουτί (1st world issue, αλλά ειδικά στις συλλεκτικές «χτυπάει» άσχημα).
Εμένα day 1 από πλαίσιο μου το έφεραν σε αρκετά μεγαλύτερο κουτί του πλαισίου και μέσα σε αυτό ήταν το αυθεντικό κουτί του ΠΣ5 σφραγισμένο.
Και εμένα πέρυσι day one Που Κωτσόβολο το είχαν βάλει σε κούτα και σε άψογη κατάσταση η συσκευασία.
Το ίδιο και από πλαίσιο με την συλλεκτική του Cyberpunk
Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καθε περσι και καλυτερα δλδ (με βαση αυτα που γραφεται), αλλη φορα τηλ.. πρωτα οταν ειναι για πραγματα μεγαλης αξιας και αν δω τπτ κουλο πισω απλα τα πραγματα.
Να ειστε καλα και ευχαριστω για τις απαντησεις / εμπειριες σας. :)
Για τον φούτσο καβάλα ο Γερμανός, σχεδόν 1 μήνα παραγγελία και ισχυρίζονται ότι δήθεν δεν υπάρχει απόθεμα:
https://www.germanos.gr/product/gami...uctId=20397672
Η κοπελιά στο τηλ χοντρό δούλεμα, ενώ της μιλούσα ευγενέστατα και στο τέλος μου έκλεισε και το τηλ στην μούρη (ξαφνικά άρχισε δήθεν να μην με ακούει καλά, ενώ έχω φουλ σήμα, μόλις της είπα ότι θα προχωρήσω σε καταγγελία)...
Βάζω στοίχημα ότι αν βάλω ξανά παραγγελία σε full price ως δια μαγείας θα βρεθεί κάποια κόπια... το ίδιο μου πρότεινε και αυτή δηλαδή (να ξανακάνω παραγγελία) και μετά από «έλεγχο» διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει απόθεμα (Logistics από τα Lidl μάλλον, Cosmote δηλαδή), άρα άρες-μάρες κουκουνάρες δείχνει το site. 1 μήνα τώρα συνέχεια αλλάζει η διαθεσιμότητα, πράγμα που υποδεικνύει ότι έχουν συνεχείς παραλαβές (παιχνίδι/πλαστικό δισκάκι είναι, όχι PS5/XSX!).
Επειδή δεν γουστάρω την κοροϊδία, τι προτείνετε οι πιο έμπειροι; Να προχωρήσω σε καταγγελία και πως ακριβώς; (σιχαίνομαι την γραφειοκρατία, αλλά πιο πολύ σιχαίνομαι την κοροϊδία/υποτίμηση της νοημοσύνης μου)
Ή να ξανακάνω παραγγελία full price, όταν φτάσει και πάω στο κατάστημα να απαιτήσω με τσαμπουκά να ολοκληρωθεί η παλιά παραγγελία; Δεν μασάω καθόλου, αν δεν καταλαβαίνουν από ευγένεια και επιχειρηματολογία.
Κανονικά εγώ θα εκανα το 2ο, βάζεις παραγγελία και πας εκεί και λες ακυρώνω αυτήν και κρατάω την παλιά... Εκεί δεν παιζει θα αναγκαστούν να στο δώσουν αλλιώς θα έλεγα άφησε το κουτί εδώ όπως είναι και φωνάζω αστυνομία και όπου βγει
Μάλλον αυτό θα κάνω.
Δεν βάζουν μυαλό πάντως, από το 2010 (εποχές PS3) τα ίδια καραγκιοζιλίκια να μην κάνουν honor παραγγελίες. Κάποιοι θυμάστε σε τι αναφέρομαι.
Φάγανε ένα γερό προστιματάκι τότε, αλλά μάλλον χρειάζονται και Vol2 για να στρώσουν δερματάκι.
Και το παιχνίδι θα βρουν και πίπες θα κάνουν (δωροεπιταγούλα) και θα φάνε και πρόστιμο πάλι...
Φωτογραφία νουμερο 1 με printscreen με την παραγγελία
Φωτογραφία νούμερο 2 με printscreen να φαίνεται άμεσα διαθέσιμο το παιχνίδι.
Επιλογή νούμερο 1 αποστολή σε email επικοινωνίας τις 2 παραπάνω φωτογραφίες.
Επιλογή νούμερο 2 παραγγελία και παραλαβή από κάποιο κατάστημα και όταν φτάσεις στο ταμείο, δείχνεις την φωτογραφία νούμερο 1(ή αν εχει προηγηθεί επικοινωνία,το σχετικό email).
Αν πάς στο κατάστημα έτσι στα τυφλά,θα πουν την γνωστή δικαιολογία ότι για ηλεκτρονικές παραγγελίες, αυτοί δεν ασχολούνται .
Εγώ έτσι την πάτησα από Κωτσόβολο που έριξα παραγγελία για ένα παιχνίδι,δεν μου ήρθε ποτέ email να πάω να το παραλάβω και ακυρώθηκε αυτόματα η παραγγελία χωρίς καμία ειδοποίηση(μάλλον στο σύστημα μετά τις 3 μέρες τις ακυρώνει αυτόματα).
Έχουν τραβηχτεί screenshots.
Email έχει σταλεί, διαβάστηκε (έλαβα αναφορά παράδοσης) και κλασικά κατέληξε στο... Recycle Bin. Καμία απάντηση απολύτως.
Επίσης παίζει σου πουν ότι ο κωδικός προϊόντος που δεν σου δίνουν δεν υπάρχει και υπάρχει μόνο ο νέος που είναι πακέτο με παιχνίδι κλπ και σίγουρα πιο ακριβό. Έχουν το δικαίωμα να το κάνουν αυτό
Πακέτο με τι; Δεν ψάχνω PS5... σκέτο παιχνίδι μόνο του είναι.
Νόμιζα ότι ήθελες ps5, δεν άνοιξα και link και το υπέθεσα από γρηγοράδα. Πας εκεί, παίρνεις τη νέα παραγγελία και ζητάς με την παλιά τιμή τέλος
Τελικά μου ήρθε χθες όπως είπα, αφού όμως πριν μια εβδομάδα είχα θέσει νέα παραγγελία (είναι λες και «ξεκόλλησε» την παλιά -> φανταστείτε logistics)!
Ελπίζω να μην το γρουσούζεψα (πρώτη και τελευταία αγορά CoD), γιατί την ίδια μέρα έσκασε και το Activision nuke όλως τυχαίως! :P
1 μήνα αναμονή πάντως απαράδεκτος ο Γερμανός...
Και οι 3 τίτλοι, με όλα τα dlcs, εκδόσεις ps4/ps5 18€.
https://store.playstation.com/en-gr/...TROSAGABUNDLE0
Παιδιά στα public παίζουν 2 πρόμο αυτή τη στιγμή (ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ).
1) Αν αγοράσεις 2 εχκλουσιβ της σονυ (και horizon forbidden west) παίρνεις το δεύτερο στη μισή τιμή.
2) Τα απλά dualsense έχουν 49,9 και τα χρωματιστά 52,5.
Οπότε αν καίγεστε περάστε μία βολτα από το κατάστημα.