Αυριο το ανακοινωνουν?
Printable View
Αυριο το ανακοινωνουν?
You Are Not Prepared For The Last Of Us' 'Alternate' Ending :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=z8XN7eoZr0Y
this is unbelievable!!! respeeeect!!!
Ακόμη δεν το έχω παίξει το παιχνίδι, είναι dlc το εναλλακτικό τέλος?
Οχι το βιντεο πανω ειναι χιουμοριστικο.Το DLC θα ειναι κατι αλλο εντελως
Oχι καμμια σχεση. 1 τελος υπαρχει και θα υπαρχει. Απλα πριν το τελος αυτο ειχαν αλλη ιδεα για το πως να τελειωσει πο τελικα δεν το εκαναν.
Οδυσσέα, αν και το παραπάνω βίντεο είναι κατά κύριο λόγο χιουμοριστικό, γενικά καλύτερα να μην διαβάσεις/δεις οτιδήποτε για τα εναλλακτικά τέλη/σενάρια κ.λπ. (ούτε το παραπάνω βίντεο δηλαδή) που είχαν στο μυαλό τους και έχουν αναφέρει κατά καιρούς.
Ποσο θα εχει το dlc?
νομιζω οι season passers θα παρουν ολα τα DLC τσαμπα.
ουψ τσιμπιταρουα... στα 5 ελπιζω για πλας καλη τιμη θα ειναι.
http://blog.us.playstation.com/2013/...ure-dlc-plans/
Aπ'ότι κατάλαβα το ένα από τα τρία dlc θα είναι single player με καινούριο χαρακτήρα.
The Last of Us: Future DLC PlansSpoiler!
Ναι το καταλαβα απλα ειχα αμφιβολλιες προς στιγμην και επειδη δεν παρακολουθω φορουμ της ND μην εγινε καμμια χοντραδα παλι. Και ειδα και το εκπτωση που εγραψες και λεω μεσα μου τωρα εννοει εκπτωση τους στυλ 3 DLC το 1 δωρο αν εχεις season pass ή εκπτωση του στυλ "εχμ ναι ξερετε τα DLC θα εχουν "Χ" κοστος για οσους δεν εχουν season pass και απλα εκπτωση τοσο % για οσους εχουν.
Και λεω κατσε να ποσταρω να σιγουρευτω... μην νομιζεις με τοσες κωλοτουμπες τελευταια ολα τα περιμενω....
Ε όχι, δεν είναι σαν τα season passes του Gears of War, lol.
Εσύ πάντως που ενδιαφέρεσαι μόνο για SP content βγαίνεις λίγο χαμένος από την άποψη ότι δεν σε συμφέρει το season pass... καλύτερα να αγόραζες το SP DLC ξεχωριστά.
Από την άλλη δεν ξέρω ποιός θα ασχολείται με PS3 το 2014... too little, too late.
Στο Season pass οντως εκανα βλακεια.... Στο Last of us διαβασα την ανακοινωση αναποδα... 2 story DLC 1 Multi DLC... οι μλκιες πληρωνονται...
Δεν πειραζει χαλαλι, ας παει το 10αρικο τουλαχιστον σε καποιον που φτιαχνει παιχνιδια που μου αρεσουν... Ισως μετα το GTAV πο θα ξαναπαιξω το παιχνιδι να δοκιμασω και το online του αν και δυσκολο να με κρατησει. Βεβαια το νεο mode που διαβασα μουα ρεσε σαν concept αρκετα.
Οπότε αυτό που θα βγεί είναι το μοναδικό DLC Single player, έτσι??
Ξέρουμε τιμή? Λογικά στο 10ρικο..
Μετά απο 18+(!) ώρες στο normal και αφου το μόνο που φρόντισα να μάθω για το παιχνίδι ήταν πως είναι δημιουργία της ND, με στοιχεία survival με έναν "κύριο" και 'ενα "κοριτσάκι" και τίποτα άλλο, ελπίζω να καταλάβατε τι shock έπαθα όταν έβαλα το ρημαδι το δισκακι στο ps3!
H πρώτη μου ανάρτηση εδώ μέσα, ήταν για το Uncharted 2, με άλλο όνομα, πρίν πέσει το ps3forums.
Ένα μεγάλο -για τα δικά μου δεδομένα- post, αρκετα φορτισμένo συναισθηματικά, για τις gaming στιγμές που έζησα τότε...
Και σήμερα έρχομαι να βγάλω αυτά που έζησα με το σχεδόν, για μένα, άγνωστο παιχνιδι της αγαπητής ND.
Κάθε βράδυ, αφού κοιμόταν η μικρή και είχα το ok της γυναίκας, για να μη με ζαλίζει όσο ζούσα την εμπειρία του The Last of Us, έκλεινα το φώτα, έβαζα τα ακουστικά και χανόμουν σε ένα σάπιο κόσμο που δεν υπήρχε η ανθρωπιά και μοναδικός σκοπός ειναι η επιβίωση.
.................
Aφού έσβησα ένα μεγάλο κομμάτι του post που ήθελα να κάνω, με μια έκθεση για τα τελευταία 25% του game, παω κατευθείαν στις τελευταιες γραμμές:
Με το τελος του παιχνιδιού και αφου είδα και τους τίτλους τέλους, με πολλές σκέψεις για το τέλος,
έκλεισα το ps3, πηγα στο δωματιο της μικρής, της έδωσα ένα φιλί και πήγα για ύπνο...
Το καλύτερο παιχνίδι της γενιας? Δε μου καιγεται καρφί! Η πιο πανω κίνηση -και καταρχάς και καταρχήν- και οι σκέψεις που δημιουργήθηκαν για το τέλος μου αρκεί για να το βάλω στο πάνθεον της gaming ζωης μου...
^^ Πολυ ομορφο ποστ. Και για εμενα, παραμενει το αποκορυφωμα της gaming πορειας μου... ειδαμε εκπληκτικα παιχνιδια ειδικα φετος, αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι οτι πιο ωριμο, οτι πιο "δυνατο" εχω ζησει ποτε σε "παιχνιδι" και το βαζω σε εισαγωγικα γιατι νομιζω οτι ειναι απο τα ελαχιστα games που δεν τα θεωρω παιχνιδια αλλα κατι πολυ ανωτερο.