http://www.livemovies.gr/files/image...alia_-_004.jpg
Printable View
Δεν τυφλώνει το οπαδιλίκι δυστυχώς. Η νίκη τυφλώνει. Και όταν ο Παναθηναικός νικούσε με τα ίδια μέσα ήταν "όλα πιο αγνά" γιατί πήρε πρωτάθλημα και η Λάρισα.
Υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που ασχολείται ακόμα με το παρασκήνιο στο Ελληνικό "ποδόσφαιρο"?
Α ρε αθώες περιστερές! Για όλα ο Μαρινάκης και ο Κόκκαλης φταίνε...!
Αν ο Παναθηναικός όμως τώρα ήταν πρώτος με διαφορά θα ήταν "το πιο αγνό πρωτάθλημα στην ιστορία της Superleague".
Η μάλλον θα ήταν το "λιγότερο βρώμικο"..
Δηλαδή αν με χέσει περιστέρι στον δρόμο δεν θα πάω σπίτι μου να αλλάξω... (Ε δεν με έχεσε και βουβάλι... Πάλι καλά... ) ;)
Απο υποθετικες καταστασεις αλλο τιποτα οι ενοχικοι οπαδοι του Ολυμπιακου, κλεινουν τα ματια στην πραγματικοτητα και πλαθουν σεναρια "αν ο Παναθηναικος ηταν πρωτος" η βαζουν στη ζυγαρια τα εγκληματα (ποιο ειναι πιο πολλα κιλα ρε παιδι μου) για να δικαιολογησουν μια βρωμικη και αρρωστημενη κατασταση.
Ευκολο επισης να δημιουργειται η κλασσικη αντιπαραθεση Παναθηναικου-Ολυμπιακου ενω το θεμα δεν εχει καμια σχεση με την αντιπαλοτητα των 2 σωματειων, μιλαμε για συμμορια που εχει καταστρεψει το Ελληνικο ποδοσφαιρο εν γενει.
Αν σας χαλαει η αληθεια και η πραγματικοτητα ξερετε το ρητο "η σιωπη ειναι χρυσος"? Ε καντε το πραξη, απο το να υποβαθμιζετε τον εαυτο σας για το οπαδιλικι σιγουρα καλυτερο.
Γιατί "ενοχικοί οπαδοί? Εγώ δεν μίλησα για αυτό το "σενάριο"?
Στο δικαστήριο είμαστε και μιλάς στους ενόρκους?
Αν δεν θες να μιλήσεις προσωπικά μην χρησιμοποιείς αυτούσια την φράση μου (αν ο Παναθηναικος ηταν πρωτος).
(Ο πληθυντικός αοριστολογίας-γενικολογίας και η αναφορά σου σε φράση μου δεν συμβαδίζουν εν ολίγοις)
Έχεις απόλυτο δίκιο για την χρησιμότητα της σιωπή ;)
Αυτά τα ολίγα..
I_HAVE_A_NAME_ προς hakoo για να μην παρεξηγηθώ και αρχίσεις πάλι τους πληθυντικούς ;)
Σε δικαστηριο δεν ειμαστε, ειμαστε ομως σε φορουμ οπου μπορω να πω ελευθερα την αποψη μου και φυσικα να επιλεγω οποιον αριθμο θελω για να εκφραστω, δεν χρειαζεται να παρω καμια ειδικη αδεια.
Αοριστολογια στα posts μου επι της ουσιας για το θεμα του Ελληνικου ποδοσφαιρου δεν θα βρεις οσο και να ψαξεις (εκτος αν σε απασχολει πιο πολυ το σε ποιον τα λεω απο το τι λεω) , λεω ξεκαθαρα την αποψη μου για το τι συμβαινει.
Αλλου θα βρεις στρουθοκαμηλισμους αβερτα.
Γιατί σε παρότρυνε κανείς να πάρεις ειδική άδεια?Προς θεού γι'αυτό είναι τα forum παντός τύπου για να λέει ο καθένας την άποψη του χωρίς να προσβάλλει τους άλλους.
Κάτι απλούστατο σου είπα. Ότι χρησιμοποιώντας αυτούσια την φράση μου και αναφέροντας μάλιστα και την "ζυγαριά" που έβαλα τα εγκλήματα αναφέρεσαι αποκλειστικά σε εμένα, οπότε κατ'επέκταση είναι άκυρος και ο πληθυντικός.
Φυσικά με νοιάζει το τι λες αλλά και το σε ποιον το λες όπως φυσικά και το πως το λες.Εγώ αν ήθελα να πω ενοχικό κάποιον ή να του πω ότι υποβαθμίζει τον εαυτό του θα το έκανα ονομαστικά και με ευθύτητα. Και φυσικά αφού ήμουν σίγουρος για ότι έλεγα.
Αυτό σου λέω απλώς. Ο πληθυντικός ήταν "ατυχής κίνηση" αφού αμέσως μετά αναφέρθηκες στο post μου.
Κατα τα άλλα μια χαρά. Ο καθένας την γνώμη του.Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε για να κάνουμε διάλογο.
Κατ'αρχας να σου πω σε περιπτωση που δεν το εχεις συνειδητοποιησει ακομα οτι αυτο που ονομαζεις ακυρο και εχεις ανοιξει κουβεντα αυτη τη στιγμη το εκανες 2 ποστ πιο πριν εσυ σε μενα ξεκινωντας με δικη μου φραση
και συνεχιζοντας ακριβως με τον ιδιο πληθυντικο που "κατηγορεις" εσυ εμεναQuote:
Δεν τυφλώνει το οπαδιλίκι δυστυχώς.
οπου φυσικα δεν με αναφερεις πουθενα. Και αμεσως μετα μου κανειςQuote:
Α ρε αθώες περιστερές!
υποδειξεις περι ευθυτητας.
edit
Οριστε λοιπον πως λειτουργει το συστημα που εχει στησει η συμμορια. Οι διαιτητες της παραγκας λαμβανουν εντολες για τα παιχνιδια που πρεπει να ξεδιπλωσουν το ταλεντο τους. Αφου λοιπον ολοκληρωσουν το task, μετα παιρνει σειρα η ΚΕΔ για να βαθμολογησει/τιμωρησει τους διαιτητες.
Να σημειωθει οτι η ΚΕΔ δεν ειναι ανεξαρτητη επιτροπη αλλα ελεγχεται απολυτα απο την ΕΠΟ, η οποια με την σειρα της διοικειται απο τον Σαρρη αυτη τη στιγμη (εκεινον που κονταροχτυπηθηκε με τον Γκαγκατση στις προσφατες εκλογες ανεκδοτο).
Εν προκειμενω λοιπον ο Αρετοπουλος και ο βοηθος του για την αποδοση του στον αγωνα του Παναθηναικου με τον Ολυμπιακο Νοτιου διαμερισματος θα τιμωρηθει με 1 μηνα εκτος υπηρεσιας, απο το νεο ετος δλδ θα σφυριζει και παλι κανονικοτατα.
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/ar...a-tin-ektelesi
Το πραγμα ειναι στημενο με τετοιο τροπο που η παραγκα κανει ο,τι θελει με τους διαιτητες και δεν δινει λογαριασμο σε κανεναν.Quote:
αρατόμηση; Η ΚΕΔ το... βλέπει αλλιώς και χαρίζεται σε Αρετόπουλο και βοηθό για τις σκανδαλώδεις αποφάσεις τους. Τι ισχυρίζονται οι διαιτητές για όσα σφύριξαν.
Με ένα μήνα εκτός πινάκων αναμένεται να τιμωρήσει η Κεντρική Επιτροπή διαιτησίας τους Αλέξανδρο Αρετόπουλο και Λάζαρο Δημητριάδη, για τα «εγκλήματα» των Περιβολίων.
Παρά την παραπεμπτική βαθμολογία που τους έβαλε ο παρατηρητής της ΚΕΔ, Χαράλαμπος Καρατζάς, οι δύο διαιτητές αναμένεται να βρίσκονται ξανά στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ με την έναρξη του νέου έτους!
Να θυμισω οτι περσι ειχαμε περιπτωσεις διαιτητων που επειδη δεν ειχαν καλη αποδοση (κατα την ΚΕΔ) καρατομηθηκαν εν μια νυκτι. Συγκεκριμενα (αρχιζω παλι τις γνωστες αοριστολογιες μου) ο Κωνσταντινεας εξαφανιστηκε απο τους πινακες και ο Κυρκος δεν εχει ξανασφυριξει στην Σουπερ Λιγκα απο τοτε. Τι κοινο εχουν οι 2 διαιτητες? Φυσικα οτι οι αγωνες για τους οποιους καρατομηθηκαν ηταν παιχνιδια που ο Ολυμπιακος αδικηθηκε (εκτος η εντος εισαγωγικων, οπως προτιμαει ο καθενας). Ο πρωτος για το παιχνιδι με την Ξανθη (ηττα Ολυμπιακου) και ο δευτερος για το παιχνιδι με τον Αστερα Τριπολης (ηττα Ολυμπιακου).
Τα δικα μας τα παιδια παιρνουν ενα μηνα ρεπο και οι αλλοι που δεν ειναι καλα παιδακια αποχωρουν απο την διαιτησια με συνοπτικες.
Μα φυσικά και ξεκίνησα με δική σου φράση οπότε θεώρησα αυτονόητο ότι καταλαβαίνεις ότι απευθύνομαι σε εσένα.
Πρέπει να κάνω quote,multi quote,και γω δεν ξέρω τι για να το καταλάβεις? Δεν γίνομαι κατανοητός όταν χρησιμοποιώ αυτούσια μια φράση σου?
Χρησιμοποίησα πληθυντικό γιατί δεν απευθυνόμουν μόνο σε εσένα αλλά και στον PDS, που φυσικά έχουμε ξανασυζητήσει τα ίδια και τα ίδια θέματα over and over and over again.....
Οπότε ο πληθυντικός κάθε άλλο παρά γενικολογίας ήταν..Εκτός και αν θες να αναφερθώ σε εσάς με το "Α ρε αθώες περιστερές (PDS,hakoo)"
Ήταν αυτονόητο ότι αναφέρομαι σε εσας. Εσύ ενώ αναφερόσουν μόνο σε δικές μου εκφράσεις μιλούσες στον πληθυντικό εκτός και αν αναφερόσουν και στον nikon οπότε ζητώ συγγνώμη γιατί προφανώς καταλαβαίνω ότι θέλω :a068:
Man δεν εχει καμια διαφορα αυτο που εκανες εσυ με αυτο που εκανα εγω. Καμια ομως.
Ξεκινησες με φραση απο δικο μου post ακριβως απο κατω απο δικο μου post χωρις να με αναφερεις ομως πουθενα, εκανα κατι αναλογο.
Συνεχισες με πληθυντικους, το ιδιο κι εγω.
Μην βαζω τωρα quotes ειναι κουραστικο δλδ.
Οκ, δεχομαι οτι πηγαινε για μενα, δεν εχω καποιο θεμα αλωστε.
Το δικο μου σχολιο παντως δεν πηγαινε μονο για σενα οποτε δεν ειχα καποιο λογο να το προσωποποιησω, πιο πολυ η αφορμη ηταν για να πω κατι που ουτως η αλλως το εχω πει παρα πολλες φορες για μεγαλη μεριδα οπαδων του Ολυμπιακου.
Μόνο αξιοσημείωτη;;;;;......θέμα παγκόσμιας έρευνας μη σου πω.
Δεν εχεις και πολυ αδικο.
Αν δεν ειχαμε παρωπιδες οι ανθρωποι,ο κοσμος θα ηταν καλυτερος.
Ειμαι υπερ αυτης της ερευνας.
Δεν ξέρω για τους ανθρώπους και τον κόσμο αλλά για 2 mods και το forum είμαι σίγουρος.
Προσπάθησα από την αρχή αλλά διαβάζατε αυτά που θέλατε οπότε δεν γαμιέται ας συνεχίσουμε να γράφουμε όπως γουστάρουμε και στα παπάρια μας αν διαβάζουν και άλλοι....ελπίζω να κατάλαβες αυτή τη φορά.
Οχι εγω δεν καταλαβα τι σε ενοχλησε?
Αν σε ενοχλησαν οι χαρακτηρισμοι,σου εκανα μια ερωτηση για αυτο αλλα δεν μου απαντησες.Σε ενοχλουν οι ιδιοι χαρακτηρισμοι για τον καθε τσοχατζοπουλο ή καθε πολιτικο εγκληματια,λαμογιο?
Νομιζω πως οχι.
Προσωπικα δεν με ενοχλουν ουτε οι χαρακτηρισμοι σου για τον Αλαφουζο,γιατι δεν ειμαι εγω ο Αλαφουζος,ουτε καποιος σε αυτο το φορουμ.Ειναι ενα δημοσιο προσωπο και οπως και οι υπολοιποι τα ακουει απ' ολους.
Την ευαισθησια για το αγγελουδι τον Μαρινακη δεν την καταλαβαινω.
Ας το αφήσουμε καλύτερα.
Οκ ας το αφησουμε.
Δεν θα καταλαβω ποτε ομως την ευαισθησια σου για αυτους που χαρακτηριζουν εγκληματιες.Το εγκληματιες δεν ειναι δικο μου.Ο Μαρινακης ειναι κατηγορουμενος για εγκληματικη οργανωση.
Μα αν είχες καταλάβει την (ανύπαρκτη) ευαισθησία μου για αυτούς που χαρακτηρίζουν εγκληματίες θα είχες καταλάβει και γιατί λέω αυτά που λέω.....γι'αυτό σου λέω άστο καλύτερα.
Εχω καταλαβει..