Ναι αντε γιωργο κομπλε τωρα να πω οτι αν καποιος δεν σας βοηθησει στο live chat της ea ξαναδοκιμαστε μεχρι να βγαλετε ακρη εγω με τον δευτερο εβγαλα ακρη.
Printable View
Ναι αντε γιωργο κομπλε τωρα να πω οτι αν καποιος δεν σας βοηθησει στο live chat της ea ξαναδοκιμαστε μεχρι να βγαλετε ακρη εγω με τον δευτερο εβγαλα ακρη.
Εχεις τον αριθμο να τον καλεσω και εγω γιατι δεν βρισκω ακρη? Εχω μιλησει με 10 στο συνολο (ισως και παραπανω) στο ea live chat, αλλα με τιποτα δεν μου δινουν νεο code. Ελεος.
Oλοι τους μου λενε δεν εχουμε κλειδια για το premium μονο για το κανονικο κλπ. Τους λεω αυτο αποκλειεται μιας και αλλα παιδια ειχαν το ιδιο προβλημα και το ελυσαν μεσω το live chat σας. Τιποτα αυτοι....τι να πω...
Hi Paidia.Eimai kenourios sto forum Kai psaxno Gia filous pou paizoun Battlefield 3 multiplayer . Opios einai mesa plz add.my id is sattal1980
Μετα απο 1 μηνα...μετα απο 258 chat στο live support της Ea, μετα απο 124 τηλεφωνηματα και εμαιλ στην cdmedia, μετα απο 12 τηλεφωνα και 2 επισκεψεις στο Public......
ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΗ!!!!!!!!!!:a010bg:
Μου εδωσαν νεο κωδικο μεσα απο το live chat πριν λιγο. Τωρα κανει update το bf3 και μετα θα τον δοκιμασω. Ελπιζω να δουλευει. :)
μηπως θα σου κοστιζε λιγοτερο να τον αγοραζες?
Θα εδινα και αλλα χρηματα δηλαδη περαν απο αυτα που εδωσα για το παιχνιδι για να διορθωσω εγω το λαθος τους?
απλα σκεφτομουν τα τηλεφωνα κ τον χρονο που αφιερωσες...χεσιμο θελουν κ γραψιμο στα π@π@ρι@ ολες αυτες οι εταιρειες που την εχουν δει καπως...
τελικά πώς τους έπεισες και στον δώσανε?
@Kkritikos
Βασικα εχεις δικιο, εχασα καποιο χρονο και την ηρεμια μου πανω απο ολα, αλλα δεν μπορουσα να το αφησω ετσι και να μη μου αντικαταστησουν τον κωδικο.
@Vicarious
Μιλησα με εναν το πρωι και μου ελεγε τα κλασσικα παλι, οτι δεν γινεται δηλαδη να μου δωσουνε νεο κωδικο κλπ. Του λεω αυτο δεν ειναι αληθεια διοτι αλλοι 3-4 με το ιδιο προβλημα Ελληνες εχουν παρει απο το live chat σας νεο κωδικο. Τοτε μου λεει περιμενε να σε συνδεσω με καποιον αλλο να μιλησεις. Ετσι με συνδεσαι με αλλον που του ειπα παλι τα ιδια και εκεινος μου ζητησε στο case μου (μεσα στο site της Ea που φαινεται το τι προβλημα εχεις κλπ και μπορεις να κανεις και αρχεια upload για να εξηγησεις καλυτερα το προβλημα σου) να ανεβασω μια φωτο που να εχει τα εξης: την αποδειξη (στην οποια πανω εγραψα το ονομα μου στα αγγλικα και απο κατω εβαλα την υπογραφη μου καθως και τη σημερινη ημερομηνια μαζι με τον αριθμο της case μου) πανω στο ανοιγμενο κουτι που να φαινεται απο μεσα το dvd και το manual με το cdkey. Αφου του εκανα upload αυτη τη φωτογραφια μου εδωσε νεο κωδικο.
ωραία γίναμε premium, κατεβάσαμε τα dlc, τα κάναμε εγκατάσταση,
αλλά που τα βρίσκουμε?
πχ το end game
τι εννοεις? εφ'οσον τα κατεβασες ολα μπες στους αναλογους servers/maps.
έλεγε κάτι για strategy guide, videos, κάτι τέτοια..
αυτα και πολλα ακομα θα τα βρεις στο battlelog
http://battlelog.battlefield.com/bf3
Mιλουσα με συμφορουμιτη στο psn και μου ειπε οτι το close quarters dlc ειναι δωρεαν για ολους,
δεν μπαινετε στο ps store αλλα στο in game store απο το μενου του bf3.
Ισχυει για λιγο ακομα, ανεξαρτητως πλατφορμας (ps3, xbox or pc)
Mεχρι αυριο 17 Ιουνιου ειναι δωρεαν για ολους το DLC close quarters,
προσβαση μονο μεσα απο το in-game store
για να μπορουν να το κατεβασουν οσοι εχουν ηδη το παιχνιδι και οχι αυτοι που θα το αγορασουν μελλοντικα.
Να ρωτησω αν μαζευτουμε 4 ατομα με premioum κ νοικασουμε ενα σερβερ για να παρουμε τα trophy υπαρχει περιπτση να φαμε κανα ban λογο boost? αν κ απο την στιγμη που θα πληρωσουμε κανουμε οτι θελουμε στο σερβερ μας.
Battlefield 3 – Semi-Secret Pathway Discovered on Noshahr Canals, Did You Know?
Εγω οντως δεν το ηξερα αν και εχω παιξει δεκαδες ωρες στον συγκεκριμενο χαρτη.
http://www.youtube.com/watch?v=LzbOfO4Fkpk#at=64
Αν προσέξεις λίγο καλύτερα Οδυσσέα θα δεις ότι παίζουν Conquest σε PC. Εκεί η Canals έχει 5 σημαίες και είναι μεγαλύτερος ο χάρτης (όσο είναι σε rush mode).
Σε PS3 δεν μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί αφενώς μεν σε Conquest δεν ξεκινάς τόσο πίσω στον χάρτη αλλά τόσο σε Rush όσο και σε Conquest δεν έχει νομίζω βάρκα σε αυτό το στρατόπεδο.
Nαι όντως τώρα που το λες ετσι είναι, η ρώσικη βάση στο ps3 ειναι σχεδον στη μεσαια σημαια του conquest σε pc.
Ευτυχως στο ps4 θα εχουμε ιδιους ακριβως χαρτες, modes και παικτες και δεν θα βλεπουμε διαφορετικα πραγματα.