Ή να γράφετε στα Αγγλικά να μην καταλαβαίνει τί λέτε!
Printable View
Ή να γράφετε στα Αγγλικά να μην καταλαβαίνει τί λέτε!
Να δωσω μια απαντηση στον Kane αφου τεθηκε το θεμα, το συγκεκριμενο post θα παραμενει και δεν θα σβηστει, κριναμε οτι στην εννοτητα και το θεμα στο οποιο μπηκε, ο χρηστης που το εκανε post δεν ειχε προθεση να προσβαλει κανεναν, εαν ηταν σε αλλο θεμα θα μπορουσες να εχεις δικιο, αλλα δεν μπορουμε να λογοκρινουμε το χιουμορ απλα επειδη δεν συμφωνουμε με το αντικειμενο του χλευασμου.
εαν καναμε κατι τετοιο θα δημιουργουσαμε προηγουμενο και ο καθενας που δεν θα του αρεσε κατι που διαβασε θα εριχνε και ενα report.
Και κατι τελευταιο για τα report , να ξερετε οτι πηγαινουν σε ολους τους mods και ελεγχονται και εαν υπαρχει λογος πρατουμε αναλογα, εχει τυχει μαλιστα περιπτωση να δωσω εγω και ο hakoo ban στο ιδιο ατομο την ιδια ημερα με διαφορα δεκαλεπτων.
Οποτε εαν κανετε ενα report και δεν δειτε ανταποκριση δεν ειναι επειδη δεν το ειδαμε, η το αγνοησαμε, ειναι συνηθως επειδη δεν θεωρησαμε σκοπιμο να κανουμε κατι (σπανια αυτο συνηθως υπαρχει δραση απο μερους μας στα εγκυρα reports)
Ευχαριστώ για την απάντηση Slay
θα γινει www.ps4forums.gr , θα γινουν και δομικες αλλαγες στο forum βεβαια, προς το παρον υπαρχει μονο ως redirect.
πες μας οτι θα μπει και τσατακι!!!!!!!!!!!!!
Πωω μακαρι να επιστρεψει το chat..ελα καλε μας admin slay..!!!
:D
Καθε πραγμα στον καιρο του, θα δουμε οταν ερθει η ωρα τι υπαρχει διαθεσιμο, εαν γινεται ευκολα moderate γιατι ειχαμε και θεμα με αυτο αν θυμαστε, αλλα κυριως να μην κανει 50 queries/sec στην SQL.
to dentro pistevo oti ine i dimotikotita tu site ke oxi na iperaspistume tin timi tu. pedia pu afieronun poli xrono sto site me enimeronun oti xanume kosmo. ligostevun ta post ke ta megala thread ke o kosmos pu mila sistimatika
1. an i kuventa den ixe traviksi toso apo auto to anusio sxolio den tha ixe ksefigi ke to sigekrimeno pedi (pu epanalamvano oti ine sxetika energos sto thread ke voitha tin kuventa. den tin katastrefi. den imaste poloi). tha mu pis, as sigratiotane. edo den sigratiomaste emeis (vazo ke ton eauto mu mesa)
2. kalitera na eksigisis giati den simveni auto para na kanis ban. oi iponies sinexizunna eorounte etsi
3. den ipe ke kati tromero. ine standard sta megala site. apla den exi katalavi to pedi oti den imaste toso megalo site ke pleon me tin krisi stin eleda akoma ke megalitera elinika site den nomizo oti pernun kati
4. telos an den kano lathos mod exi paradexti dimosios oti ta exi pari, paliotera. memonomeno ke asxeto me to ipolipo forum. apla to anafero gia na episimano ksana oti den itan toso fovero
mia ke ida oti ginete logos gia to chat. ke se sindiasmo me auta pu ipa. pistevo oti to chat anevazi ti dimotikotita tu site. xoris na to xo psaksi pithanologo oti tha iparxun chat embeds pu tha travane apo alo server tin pliroforia ke den tha mas apivarinun. irc web clients ke tetia.
Αυτη ειναι η αποψη σου, εγω δεν δεχομαι να μου λενε εστω και εμεσα οτι ειμαι λαμογιο, και οτι πισω απο οποιαδηποτε κινηση μου ειναι το οικονομικο οφελος, και κατα δευτερον δεν καταλαβαινω γιατι τα δυο χαρακτηριστικα που θετεις (δημοτικοτητα/τιμη) ειναι ασυμβατα μεταξυ τους, πρεπει να ειμαστε λαμογια δηλαδη για να ειμαστε δημοφιλεις?
Κατα πρωτον καθε χρονο τετοια εποχη η κινηση (πολυ λογικα) πεφτει, και με τις ζεστες που εκανε αυτο το μηνα ο αλλος θα προτιμουσε την παραλια απο το να κατσει σπιτι του.Quote:
pedia pu afieronun poli xrono sto site me enimeronun oti xanume kosmo. ligostevun ta post ke ta megala thread ke o kosmos pu mila sistimatika
Κατα δευτερον, δεν καταλαβα ποια ειναι η θεση σου, ισχυριζεσαι οτι ο κοσμος δεν μιλαει επειδη ειμαστε αυταρχικοι και ριχνουμε ban για ψυλου πηδημα? γιατι αν ισχυριζεσαι αυτο λυπαμαι αλλα εχω εντελως αντιθετη αποψη (και θελω να πιστευω και οι περισσοτεροι εδω μεσα)
οπως πιθανως ξερεις εχω ριξει ban 5-ημερο ακομα και σε moderator οταν αυτος εκνευριστηκε και ξεφυγε απο τα επιτρεπτα πλαισια, και μαλιστα χωρις να εχει δωσει παλιοτερα αλλη αφορμη, το ιδιο εχω κανει και για αλλα σεβαστα μελη του forum (ξερουν ποιοι ειναι) επισης με καλη συμπεριφορα, δεν ειναι δικαιολογια η καλη συμπεριφορα πριν δηλαδη, για να εκτραπεις στην συνεχεια, και επισης ο συγκεκριμενος χρηστης οπως ξαναειπα ειχε προειδοποιηθει, πραγμα που δεν ισχυει για αλλους χρηστες που πηραν την ποινη με το που υπεπεσαν σε παραπτωμα.Quote:
1. an i kuventa den ixe traviksi toso apo auto to anusio sxolio den tha ixe ksefigi ke to sigekrimeno pedi (pu epanalamvano oti ine sxetika energos sto thread ke voitha tin kuventa. den tin katastrefi. den imaste poloi). tha mu pis, as sigratiotane. edo den sigratiomaste emeis (vazo ke ton eauto mu mesa)
δεν με ενδιαφερει τι κανουν αλλα sites με ενδιαφερει τι κανουμε εμεις.Quote:
3. den ipe ke kati tromero. ine standard sta megala site.
μηπως ηταν σε καποιο αλλο forum, γιατι δεν εχω την παραμικρη αναμνηση απο κατι τετοιο.Quote:
4. telos an den kano lathos mod exi paradexti dimosios oti ta exi pari, paliotera. memonomeno ke asxeto me to ipolipo forum. apla to anafero gia na episimano ksana oti den itan toso fovero
το chat δεν αντιλεγω οτι εδινε μια παραπανω ζωντανια στο forum, αλλα ηταν γελεια απαιτητικο σε πορους και αρκετα δυσκολο να γινει moderate.Quote:
mia ke ida oti ginete logos gia to chat. ke se sindiasmo me auta pu ipa. pistevo oti to chat anevazi ti dimotikotita tu site. xoris na to xo psaksi pithanologo oti tha iparxun chat embeds pu tha travane apo alo server tin pliroforia ke den tha mas apivarinun. irc web clients ke tetia.
Οχι μωρε, σιγα τι ειπε. Οτι τα παιρνει η ομαδα των mods απο τα μαγαζια για να προωθει και οτι δημιουργουμε φασαριες για να ανεβαινει η επισκεψιμοτητα. Και δεν μιλησε για τον admin/ιδιοκτητη/διαχειριστη μονο ετσι, ειπε για ολη την ομαδα των mods.
Ακουσε φιλε μου για να τελειωνει αυτη η ιστορια, το τι γινεται στα αλλα sites τα μεγαλα, τα ειδησεογραφικα και δεν ξερω γω ποια αλλα ουτε ξερω ουτε με ενδιαφερει. Πιθανως εσυ να ξερεις καποια πραγματα παραπανω, ουτε το αμφισβητω ουτε με ενδιαφερει. Δεν με απασχολει τι ειναι και τι δεν ειναι standard στα αλλα sites και στα αλλα fora. Εγω ειμαι μελος σε αυτη την κοινοτητα και λειτουργω 100% εθελοντικα επειδη μου αρεσει αυτη η κοινοτητα, τα μελη της, ο τροπος που λειτουργει και επειδη θελω να μοιραζομαι το χομπι μου. Δεν επιτρεπω σε κανεναν να αφηνει αιχμες για το αντιθετο, και επετρεψε μου σε παρακαλω για μενα να ειναι τρομερο(μιας και ειπες το αντιθετο παραπανω) οταν καθεται ο καθενας και λεει το μακρυ του και το κοντο του χωρις να εχει την παραμικρη ενδειξη.
Δεν εχω την παραμικρη ιδεα για τι πραγμα μιλας, ειλικρινα. Μελος ειμαι απο το 2007 (ομολογω εμπαινα μονο στο section των παιχνιδιων για κανα χρονο) αλλα απο τοτε που ασχολουμαι ενεργα δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο. Μπορεις να μας θυμισεις?
αμα αρχισουμε να μιλαμε για το πως και ποσο εχει φυγει κινηση απο το site θα παει μακρια η βαλιτσα εκανα πριν λιγο καιρο ενα report και τελικα ανταποκριση δεν βρηκα με τον κυριο hakoo(αν δεν κανω λαθος) να μου την λεει κιολας εκει σταματησα να ασχολουμε γιατι οπως ειπε δεν επρεπε να με ενδιαφερει εμενα αλλα εσενα slay και εφοσον δεν εκανες κατι δεν επρεπε να με ενδιαφερει τοσο. Τα report τα βλεπεις δεν χρειαζετε να πω για τον λογο που μιλαω,λοιπον ο λογος του report ειναι αρκετα σημαντικος για μενα και για την ομαδα των παιδιων που κανουμε το συγκεκριμενο πραγμα(βεβαια εγω το εχω το προβλημα-πειραγμα δεν ξερω οι αλλοι αν νοιαζονται ή το εχουν) εδω μεσα
Είχαμε κάποτε mod που τα πήρε αλλά όχι ακριβώς αυτό που εννοεί ο Γιώργος..αν εννοεί αυτόν..
i laspi den piani an den exi rizes na piasi. o kathenas lei oti theli se tetiu idus forum (enoo se forum pu den ginete sistimatiko moderation ke kratunte post pu den exun xrisimotita. ena idos chat diladi)
ine kati pu to exume entopisi mines tora. ke exo episimani ke merikes pragmata sxetika me to thema. benun poloi se asxeta post ke diafimizun sites ke magazia ke den kani kanis tipota.
oxi den leo auto. ine liga ta ban ke kata tin gnomi mu gia lathos logus. exi tixi poles fores na pesun vrisidia ke na min gini tipota. to exo episimani merikes fores
apla ine ligo kapos na prokali o idios o mod mia katastasi. ke na ginete telika mod o xristis epidi proklithike. ke ego ginome eristikos kamia fora. ala ksekino apo ena epixirima. to na ipotimas tus fans tu pro ke na les "pro apo tin epomeni genia" apla gia na vgalis ta apothimena su sto thread ine poli pediko apo plevras mod
milisia gia chat pu den tha patai pano sto serves mas. apla tha ine embed
file! ego exo pi ke dimosia ke kat idian bravo gia osa kanun oi mod. ke pola kanete. apo ki ke pera apla pistevo oti ine pio sosto na ekigisume ston alo giati kani lathos ke oxi ban opos kanun ala site. afu den thelume na imaste san tus alus
edit:
o cris isos katalave. min epektathume se auto giati den afora to forum
Εχω βαρεθει κααααθε καλοκαιρι να βρισκουν ευκαιρια καποιοι να χρησιμοποιησουν την ετσι και αλλιως μειωμενη κινηση για να πουν τα δικα τους...
Εχει χιλιοπαιχτει αυτο το εργο και εχει κουρασει..
Θες να βαλουμε τα 3 πρωτα ποστ που ξεκινησε ολο αυτο στο thread του pes να δουμε ποιος προκαλεσε?
Ελπιζω να μην κανεις κανα edit μονο γιατι θα φαινεται.
Αν βλεπεις προκληση λογο του τεραστιου φανατισμου σου μια πχ κακη αποψη για το αγαπημενο σου παιχνιδι,αυτο δεν ειναι προκληση.Εσυ την βλεπεις ως προκληση.
Αλλωστε πολυ πιο σκληρα ποστ κριτικης απο το δικο μου εχουν επιβιωσει σε πολλα αλλα threads.Στο thread του pes 2-3 ατομα θελετε να περασετε τους δικους σας κανονες.Ε αυτο δεν θα γινει ποτε.
Τουλαχιστον για οσο ειμαι mod.
Αγορι μου στο ξαναλεω,αν τα κολληματα που εχεις δεν σου επιτρεπουν να δεις οτι η αποψη δεν ειναι trollαρισμα προβλημα σου.
Αρκετα στο εξηγησα,παρόλο που αρχισες τους χαρακτηρισμους.Αυτο ηταν το λαθος μου.
Επρεπε να μεινει ενας.
Η επιλογη μου να μην ριχνω μπαν,αλλα να συζηταω εχει αποτυχει παταγωδως με μερικους(που ξεκινανε παντα με χαρακτηρισμους),οποτε ως εδω απο μενα.Βαρεθηκα.Μπανακι στον πρωτο χαρακτηρισμο και τελος.
Επειδη πας να δημιουργησεις εντυπωσεις, εκανες report ενα review που ειχε ποσταρει καποιο μελος απο αλλο site, το ειδαν ολοι οι mods (οχι μονο εγω), σε pm με ρωτησες γιατι δεν καναμε τιποτα και σου ειπα πολυ απλα οτι ο διαχειριστης δεν εχει κανενα προβλημα να τα φιλοξενει (το εχει γραψει αλλωστε και ο ιδιος τοσες φορες) επομενως no problem.
Τωρα εσυ για ποιο λογο ζοχαδιαστηκες και για ποιο λογο μου την λες αυτη τη στιγμη ειλικρινα δεν ξερω. Ουτε με ενδιαφερει κιολας.
@georgios
Θα μας πεις τελικα ποιος ηταν αυτος που ομολογησε οτι τα πηρε απο εδω μεσα?
:whistle:
hakoo εγω μιλησα στον slay αναφεροντας το προβλημα με τα λιγοτερα ατομα.
PDS εχεις παρει πολυ φορα να φυγει ο γιωργος γιατι? το πας για φασισμο το ολο θεμα οτι εγω γουσταρο να κανω αυτο και εσεις μοκο και δεν θα βγει σε καλο