kala merikoi tha to kanoun ki tsampa.............logo methis!
http://www.i-live.gr/wp-content/uplo...oet-drink1.jpg
Printable View
kala merikoi tha to kanoun ki tsampa.............logo methis!
http://www.i-live.gr/wp-content/uplo...oet-drink1.jpg
Σα δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ... απαπα !
asximos o olympiakos pali simera.eine spastiko na vlepeis tous pextes na prospathoun na ginoun iroes ki na min dinoun ti mpalla ston diplano tous.tora prepei na epigkentrothoume sta mats sta mparaz mipos ki kataferoume na pejoume tou xronou sto GL.
στις μπαλαρινες το χαρισε ο σωκρατης, να δω πως θα τα συμμαζεψει τωρα που δεν τον παιρνει αλλο...ο κοσμος στηριζει (ειδικα σημερα ηταν συγκλονιστικος) αλλα μεχρι το τελος της χρονιας...η περιοδος χαριτος μετα τελος....
Εκεί που χαμογελάς νικώντας τον αιώνιο αντίπαλο στην έδρα, έρχεται η Ξάνθη ! Ποια... η Ξάνθη και σου παίρνει αποτέλεσμα.
ενα χαλι μαυρο
Δεν εχω ξαναδει να παιζει ο παιχτης με το ζορι μπαλα
Κριμα που καταντησε ετσι η ομαδα , ομαδα "φαπας"
ΚΑι το λεω αυτο γιατι δεν μπορει παιχτες πολλων εκατομυριων να σερνονται
Δεν υπαρχει ουτε αρχη και τελος σε αυτη την ομαδα
Yπαρχει ομως ο παικταρας Νταρμπι :lol:
Επιστροφη στην πραγματικοτητα, καλη επιτυχια στα playoff 8-)
hakoo, δεν είναι το πρόβλημα τα playoff, κάποτε θα το χάναμε, υπάρχουν κι άλλες ομάδες στην Ελλάδα άλλο που είναι στην αφάνεια τόσα χρόνια. Ναι, εξ αιτίας της παράγκας θα μου πεις, αφού ο βάζελος έπαιζε σούπερ μπάλα.
Το πρόβλημα είναι η εικόνα της ομάδας. Πάντως ο Ντάρμπισιρ μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους αρκετές φορές.
Και για την εικονα της ομαδας να υποθεσω φταιει ποιος? Αλλα μιλησε παλι ο κοσμος "Ερνεεεεεστο Βαλβεεερδε, Ερνεεεεεστο Βαλβεεερδε" οποτε καταλαβαμε :muhaha:
Επειδη κατι πηρε το ματι μου για προβατα σε προηγουμενα ποστς, γι' αυτο το λεω.
liga ta podilata...............poles oi trompes.xilioipomeno ...ki se deyteri version apo simera!
Ονομαστικα δεν εχουν αναφερθει ποτε, πληθυντικους, γενικοτητες, προπονητες, ακομη και τον Λουβαρη εχουν κραξει. Την ιερη αγελαδα ομως ποτε. Γιατι δεν βαζουν μια επεξηγηση αν μιλανε για τον Κοκκαλη? Γιατι πολυ απλα τον εργοδοτη σου δεν τον βριζεις.
Και επαναλαμβανω, κανενα ζορι δεν τραβαω με το τι κανει ο καθενας με την ομαδα του, απλα διαβασα για προβατα σε προηγουμενα ποστς και νομιζω πως υπαρχει μια αντιθεση.
Redismagic αν θες να με βρισεις καντο χυμα και ασε τα (κακογουστα) υπονοουμενα δεν ειμαι καθυστερημενος. Δεν εχω προβλημα, αληθεια ;)
Ε ναι ο γαυρος σημερα ηταν κακος, δεν επαιξε μπαλα...lol
Μετα σας φταιμε εμεις που μιλαμε για Πανοπουλους ολα αυτα τα χρονια...το σωσατε το παραρτημα σας σημερα, δυο φασεις σε ολο το ματς με τη χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος μετα τον Πανθρακικο. Το πιο σιγουρο αποτελεσμα της φετεινης χρονιας ηταν, ολοι το ξεραμε οτι θα ερθει χ, σας ηρθε εκπληξη?...
Σιγά μην είναι ο Ντάρμπι κιόλας το πρόβλημα στην ομάδα μας...
Πάντως ρε παιδιά δεν έχει νόημα η γκρίνια προς την ομάδα. Λες και φταίνε αυτοί εξ' ολοκλήρου...
Πως να δεις μπάλα σήμερα, πως να περάσει η μπάλα ορθολογικά μπροστά, πως να εκμεταλλευθείς τα σέντερ φορ; Με ποιους παίκτες; Και να μιλήσουμε συγκεκριμένα για σήμερα φυσικά.
Δηλαδή ο Ιέρο ξαφνικά θα γίνει 8άρι ή 10άρι και θα περνάει κάθετες μπαλιές ή θα μοιράζει δεξιά αριστερά σωστά και γρήγορα; Ακόμη και μικρότερος, δεν τον ήθελες γι' αυτή την δουλειά στο παιχνίδι. Πόσο μάλλον τώρα, που φαίνεται ότι δεν μπορεί, όσο και να θέλει. Θα απαξιώσουμε τον Ιέρο με τέτοια προσφορά στο τέλος, επειδή δεν υπάρχει κανείς να τον προστατέψει...
Ο Γιαννάκης τι να κάνει; Να κάνει και αυτός πράγματα που δεν ξέρει ή έστω δεν τα κάνει μόλις στο 2ο του παιχνίδι φέτος;
Ο Λούα ή ο Ντάτολο ξαφνικά να γίνουν μέλη ποια ομάδας; Υπάρχει σχέδιο όταν δεν υπάρχει προπονητής; Και μιλάω τώρα και για όλη την χρονιά, όχι μόνο με τον Μπάντοβιτς.
Είδαμε όλη την χρονιά σχέδιο, αυτοματισμούς, οργάνωση, για να δούμε σήμερα με αυτή την ενδεκάδα;
Πως να παίξουν 4-4-2 σήμερα, ξέρουν; Δηλαδή τι να κάνει και ο Μήτρογλου ή ο Ντάρμπι σήμερα. Θα μου πεις, να βάλουν το τόπι στα δίχτυα όταν τους παρουσιάζεται η ευκαιρία (βλ. κεφαλιά Μήτρο). Δεκτό.
Αλλά τι απαιτήσεις έχεις από αυτή την ομάδα; Απροπόνητη, χωρίς φυσική κατάσταση, χωρίς πειθαρχία... Σε ποιον έκανε εντύπωση η σημερινή εμφάνιση δηλαδή;
Έχουμε τεράστια φανέλα και έτσι μπορείς να νικήσεις τον Παναθηναϊκό, μπορείς να παλέψεις με μία πολύ καλύτερη ομάδα όπως είναι η Μπορντώ, για 90 λεπτά, αλλά αυτό τι σημασία έχει σε βάθος χρόνου (πέρα από το γόητρο στην πρώτη περίπτωση, εννοείται αυτό).
Για μένα η χρονιά είναι χαμένη, ελπίζω σε σωστές κινήσεις το καλοκαίρι, με οργάνωση και σχέδιο πάνω απ' όλα (ακόμη κι αν αυτό δεν ξέρω και γω από πότε έχει να συμβεί).
Και οι 2 μαζι, λολ.
Αν ακουστηκε σημερα δικαιολογουμαι, εβλεπα αλλο αγωνα :lol:
parepiptompos pali penaltaki simera de pirame sto katharotero protathlima tis 15etias.
otan jekokinisei o zverkos sas apo tis fapes, otan figoun ta simadia apo ta gonata sas apo tin sinexomi stasi sta 4 ,otan figei ki i methi sto kefali ki o ponos apo tin sampania isos tote na mporoume na milisoume ki gia mpalla.