Απορία. Αν βάλουμε την κονσόλα σε rest Mode να κατεβάζει και ξαφνικά πέσει το δίκτυο. Αυτόματα ξανά ξεκινά το download; η πρέπει να ξανά ανοίξω την κονσόλα για να τα βάλω να κατεβαίνουν;<br/>
Printable View
Απορία. Αν βάλουμε την κονσόλα σε rest Mode να κατεβάζει και ξαφνικά πέσει το δίκτυο. Αυτόματα ξανά ξεκινά το download; η πρέπει να ξανά ανοίξω την κονσόλα για να τα βάλω να κατεβαίνουν;<br/>
Θεωρητικά με το που επανέλθει η σύνδεση, θα πρέπει να συνεχίσει τις εκκρεμείς εργασίες της έως ότου συτές ολοκληρωθούν. Πρακτικά δεν το έχω τσεκάρει για να μπορώ να απαντήσω με 100% σιγουριά. Δεν μου έχει αφήσει ποτέ εκκρεμή δουλειά σε rest mode.
- - - Updated - - -
Δυστυχώς όχι.
Εχθές το άφησα σε rest Mode και όταν έπεσε το δίκτυο μετά από 30 λεπτά όμως την άνοιξα να δω τη γίνεται το αποτέλεσμα ήταν ότι είχε σταματήσει το download και χρειάστηκε να τα ξαναβάλω να κατέβουν. Δηλαδή αν φύγω από το σπίτι και πέσει το δίκτυο δεν ξεκινάει αυτόματα όταν επανέλθει. Περίεργο μου φαίνεται. Υπάρχει κάποια λύση;;;;
Καλημερα.
Μερικές φορές έχει τύχει και σε μένα. Δεν έχω βρει λύση.
Να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο:
Το αυθεντικό ακουστικό + mic του DS4 που έχει το PS4, με όποιες λέξεις και αν έψαξα στο skroutz δεν το βρήκα (δεν μου έχει χαλάσει, απλά ρωτάω γιατί θέλω να ξέρω αν ποτέ το χρειαστώ).
Ξέρει κανείς κάτι;
α) Πως το βρίσκεις μέσω skroutz;
β) Εν γένει το κόστος του;
γ) Αν δεν μπορεί να βρεθεί μέσω skroutz, τότε από που;
θα προτιμούσα βέβαια μέσω skroutz, αλλά κάθε απάντηση δεκτή.
Να τονίσω πως δεν ενδιαφέρομαι για απολύτως κανένα άλλο ακουστικό. (αν το χρειαστώ ποτέ, θα είναι ως ανταλλακτικό μόνο για λόγους chat, καθώς μου αρέσει ο ήχος αποκλειστικά από την TV ή το ηχοσύστημα).
Επίσημη απάντηση μπορούμε να έχουμε στο θέμα;
Εχθές το άφησα σε rest Mode και όταν έπεσε το δίκτυο μετά από 30 λεπτά όμως την άνοιξα να δω τη γίνεται το αποτέλεσμα ήταν ότι είχε σταματήσει το download και χρειάστηκε να τα ξαναβάλω να κατέβουν. Δηλαδή αν φύγω από το σπίτι και πέσει το δίκτυο δεν ξεκινάει αυτόματα όταν επανέλθει. Περίεργο μου φαίνεται. Υπάρχει κάποια λύση;;;;<br/>
Λευτέρη δεν πωλείται το ακουστικό. Υπάρχει απομιμα ως gametech ps4 earbud στο Amazon.
Θενξ Γιώργο.
Μέγιστη μαλακία που δεν υπάρχει πάντως. Κωλοβαράει η Sony;
Βασικά, το εχω χρησιμοποιήσει μια φορά ίσως;;;; Η κατασκευή του ειναι η χειριστη δυνατή. Χίλιες φορες μιας άλλης εταιρίας.
Εγω το χρησιμοποιώ όταν θέλω να κάνω chat.
Έχω βάλει κάποιες φορές του iPhone ή άλλης εταιρείας και δεν ακούγομαι καλά.
Μόνο με αυτό της Sony ακούγομαι καθαρά..
Μιχάλη, νομίζω εχεις τα Gold, ναι; Γιατι δε χρησιμοποιεις αυτα;
Παίδες ερώτηση : Είχα αγοράσει από το φόρουμ μεταχειρισμένο το Far Cry 4. Ελεγα να το ξεκινήσω και τώρα βγήκε το DLC με τα yetis το οποίο μάλλον πρέπει να το αγοράσω γιατί το online pass είναι χρησιμοποιημένο.
Εχω φίλο που έχει το παιχνίδι και έχει χρησιμοποιήσει το online pass. Μπορώ να κατεβάσω το DLC από το λογαριασμό του και να το παίξω στο δικό μου?
Ευχαριστώ.
Επίσημη απάντηση στο παρόν φόρρουμ όχι, καθώς δεν έχουμε καμιά σχέση με την εταιρεία πλην του ότι είμαστε οπαδοί και χρήστες των προίόντων της. Επίσης, θα έλεγα να κοιτάξεις τι πρόβλημα έχεις με το ρούτερ και τον ISP σου για τις αποσυνδέσεις σου. Πάντως μην περιμένεις με το που επανέλθει η γραμμή σου, να ξεκινήσει αυτομάτως το PS4 τις εκκρεμείς υποθέσεις του, μπορεί να έχει κάποιο time alert που να ελέγχει ανά κάποιο διάστημα για τις εργασίες που έχει να εκτελέσει (και το remote play/remote downloads/etc) οπότε να μην αρχίζει αυτομάτως τα downloads.
Λευτέρη αυτά έχω πάρει. Μια χαρά είναι. Mute βέβαια δεν έχει αλλά είναι πιο φθηνά από αυτά του αμαζον
http://www.skroutz.gr/s/4851408/Puro-IPHFMONO1.html
εχω ενα μικρο θεματακι,δεν ξερω αν φταιει το τελευταιο firmware η τα 2 usb μου,λοιπον,οταν περναω καποια βιντεακια απο το ps4 σε usb η μεταφορα γινεται σε αργους ρυθμους,π.χ. τωρα βαζω ενα βιντεακι που ειναι στα 135 ΜΒ και θελει 9 λεπτα για να γινει αυτο,θυμαμαι οτι γινοταν πολυ πιο γρηγορα πριν 1-2 μηνες αυτη η διαδικασια,εκανα και rebuild database αλλα δεν ειδα διαφορα.
το ειχα κανει πριν μερες φορματ το usb αλλα μολις ανακαλυψα κατι μετα απο πειραματισμο,σε fat32 δλδ το default του usb η μεταφορα γινεται αργα,το εκανα φορματ σε exfat και η μεταφορα απο το ps4 εγινε ταχυτατα.
το προβλημα λυθηκε.
Τώρα που ειπες format εμένα κανει αλλο κουλο οταν εχω το usb με τα save τα αναγνωρίζει στην αρχη κανω copy οτι θελω και μετα παω να κανω και αλλο βγάζει σφάλμα δεν τα αναγνωρίζει, κλείνω και ξανα ανοίγω το ιδιο ενα copy μετα πάλι σφαλμα.
Υπάρχει επιλογή οπως στο ps3 για μαζική αντιγραφή γιατί ενα ένα ειναι σπαστικό.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σύγκριση δικτυακού κομματιού ps4 xone <br />Το μόντεμ είναι στον τέταρτο όροφο και η κονσόλες είναι στον πρώτο. <br />Μετρήσεις WiFi <br />Signal strength 44-50% και στης 2<br />Down speed 200-450 kbps ps4 6,1-7 mbps xone <br />Up speed 150-250 ps4 250-600 xone η διαφορά στην ταχύτητα είναι τεράστια. Προσπαθώ να βρω λύση για να έρθει στα ίδια νούμερα το ps4 αλλά τίποτα ακόμη. Υποψιάζομαι βέβαια ότι το ποιο πιθανό είναι να φταίει το τραγικό modem που έβαλε η Sony στην κονσόλα όπου από ότι διαβάζω στο ίντερνετ είναι χειρότερο και από την προηγούμενη γενιά. Κρίμα για την Sony. Αν μου έχει κάποιος κάποια λύση για το θέμα. Περιμένω απόψεις.<br/>
Καλώδιο ή άντε αν δεν σε βολεύει, βάλε από αυτά τα powerlines.