Nαι αλλά................................
Report: Metal Gear Creator Has 'Massive' PS3 Exclusive Game In The Works
Πότε είπαμε είναι το TGS?
Printable View
Nαι αλλά................................
Report: Metal Gear Creator Has 'Massive' PS3 Exclusive Game In The Works
Πότε είπαμε είναι το TGS?
^^ Crosses fingers!!!! :D
οτι και να ειναι εχουμε απολυτη εμπιστοσηνη σε αυτον το ανθρωπο..!!!!!!!!!
μακαρι να ειναι η συνεχεια του κανονικου μεταλ γκιαρ!!!
^^ Oχι...αρκετα με το Metal Gear...πραγματικα αρκετα.Καλυτερα να δουμε κατι εντελως καινουργιο!
Κάνε παιχνίδι με το «MTV GAME ON»
Quote:
H νέα ελληνική παραγωγή του MTV κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, στις 22.00!
Στο MTV αρέσουν πολύ τα παιχνίδια! Τόσο πολύ που αποφάσισε να κάνει μια νέα ελληνική παραγωγή μόνο για αυτά. Το «MTV Game On» είναι η νέα εκπομπή του MTV αφιερωμένη αποκλειστικά στα σύγχρονα video games και στους λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.
Στη θέση του κεντρικού παρουσιαστή θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Κουτσούμπας, ο οποίος μέσω trailers, φωτογραφιών, νέων ειδήσεων και live testing θα σας παρουσιάζει κάθε Δευτέρα στις 22.00 όλα τα νέα που αφορούν τα πιο δημοφιλή και όχι μόνο παιχνίδια. Ενημερωθείτε για νέους τίτλους, τεχνικές και μυστικά που αφορούν αγαπημένα σας video games, είτε είστε fan των PS3, Xbox 360, Wii, PSP, είτε των PC games. Επειδή όμως ο τηλεοπτικός χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός μέσω του www.mtvgreece.gr/gameon, το οποίο θα είναι σύντομα στη διάθεσή σας, οι fan των του «MTV Game On» θα μπορούν να ενημερώνονται για game reviews, για τις τελευταίες κυκλοφορίες, ενώ θα υπάρχει διαθέσιμο ένα εβδομαδιαίο game chart διαμορφωμένο με αυστηρά MTV κριτήρια!
Χορηγός της εκπομπής «MTV Game On» είναι τα καταστήματα Public και υποστηρικτής το online megastore www.getitnow.gr.
ε, τι περιμένατε ρε παιδιά; welcome στα 2000ς......
η εποχή που βγήκε στην ΕΡΤ1 το 1989 - 1990 (που να θυμάμαι) η εκπομπή για computers και videogames με τα παιδιά του Pixel, παρουσιαστές ο Αντώνης Λεκόπουλος (πλέον δημοσιογράφος αγώνων μηχανών) και ο (νομίζω) Κώστας Βασιλάκης ή ο Γιώργος Κυπαρίσσης, ΔΕΝ ξαναγίνονται.
Όχι ότι η τότε εκπομπή είχε περισσότερο χρόνο, αλλά ήταν φτιαγμένη απο gamers και computerάδες προς gamers / compouterάδες. Τα νέα φυσικά για όσους ήταν πορωμένοι δεν ήταν φρέσκα, αλλά για όλους τους άλλους ήταν φρεσκότατα (Ιντερνετ - www - δεν υπήρχε ακόμα και το modem ήταν άγνωστη λέξη τότε για τους περισσότερους Έλληνες computerάδες - οι gamer ήταν παντελώς άσχετοι).
Και το καλύτερο: ζωντανές αναμετρήσεις στο Kick - Off 2 Extra Time (το Pro Evo της εποχής) απο θεατές - gamers στο πλατώ! Ποιός "θυσιάζει" πλέον air time για να παίζουν οι θεατές; κούκου - ρούκου...
Βάλτε καλύτερα να δείτε την αυθεντική (επίσης μούφα) εκπομπή του αγγλικού MTV.
Δεν τη θυμάμαι αυτή που λες αλλά οι Hackers ήταν για μένα ότι καλύτερο έχω δει στην τηλεόραση με θέμα τα παιχνίδια, το internet και την τεχνολογία από τότε όσες προσπάθειες έχω δει δεν είναι καλές και γι'αυτό άλλωστε και δεν συνεχίζουν για 2η σεζόν.
Hackers? εννοείς 3 παιδιά που όλη την ώρα έκαναν χαβαλέ, μπροστά απο κάιτ λαπτοπ; και είχαν καμιά φορά και μια κάραάσχετη γκόμενα στο πλατώ;
Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι προσέφερε αυτή η εκπομπή...τέλος πάντων, προφανώς άλλα περιμένω απο μια εκπομπή, αλλά δεν πειράζει.
όσο για την πρώτη εκπομπή, λογικό μου φαίνεται να μην την θυμάσαι...τότε για να την ξέρει κάποιος θα έπρεπε να ήταν "καμμένος" πολύυυυ περισσότερο απ' ότι σήμερα. Μάλιστα θυμάμαι, ξεκινούσε στις 5.30 μετά την Εκπαιδευτική Τηλεόραση (άλλο "φρούτο" κ αυτό) και τελείωνε πριν το απογευματινό δελτίο ειδήσεων στις 6.30 (σόρρυ, αν έκανα λάθος στις ώρες, πάνε και 20 χρονάκια ε; ).
Βρήκα απο την βιβλιοθήκη μου, ένα τεύχος του Pixel, έκδοση Ιούλιος - Αύγουστος 1990, όπου στο οπισθόφυλλο είχε την διαφήμιση του επερχόμενου "Computer Show", όπως λεγόταν.
http://img88.imageshack.us/img88/4452/76369233.png
EDIT: 1000 σόρρυ για την απαράδεκτη ποιότητα της φωτό.....το χέρι δεν μου έκανε την χάρη...βγήκε κουνημένη πολύ. Πάντως οι λεζάντες στις φωτό αναφέρουν τα διάφορα εδάφια / topics της θεματολογίας της εκπομπής.
http://img88.imageshack.us/i/76369233.png/
Aπο πότε η ενημέρωση πρέπει να περνάει μέσα από τη σοβαρότητα του παρουσιαστή ούτε εγώ κατάλαβα......anyway γούστα είναι αυτά τα παιδιά έκαναν και χαβαλέ και αυτό άρεσε πιστεύω γι'αυτό άντεξε και κάποια χρόνια σαν εκπομπή.
Υ.Γ.: H γκόμενα δεν ήταν "καμιά φορά" αλλά συνέχεια και ήταν η Τσιτσιμπίκου που έκανε και το "Μένουμε Ελλάδα".
όπως είπαμε γούστα είναι αυτά και νομίζω, ότι είναι προφανές το γεγονός (απο το ότι είπα "καμιά φορά" ενώ το χάλι ήταν συνεχόμενο), ότι δεν άντεξα να παρακολουθήσω παραπάνω απο 2-3 εκπομπές και αυτές με το ζόρι.
Θέμα γούστου λοιπόν. :D Δεν τρέχει τίποτα.
Επιμένω πάντως, το Computer Show ήταν ανώτερο. Αρκεί κάποιος να το είχε δει τότε και θα καταλάβαινε ότι τα τότε παιδιά, προσπαθούσαν να κάνουν την διαφορά και να ενημερώνουν (σοβαροί και όχι να κάνουν χαβαλέ, για computers μιλούσαν όχι το "νεοτεριστικό" πάντρεμα του computers+lifystyle+ασχετοσύνης+Internet μπλα μπλα γιατί πουλάει+μια τουβλο γκόμενα γιατί πάλι πουλάει)....μέσα στην ζούγκλα της τότε Ελλάδας. (= παντελής έλλειψη γνώσης στην χώρα μας τότε, ακόμα και απο περιοδικά του χώρου)
Anyway, δεν τρέχει τίποτα, ναι σόρρυ που το επαναλαμβάνω, αλλά είναι και θέμα γούστου, και δεν υπάρχει διαφωνία / παρεξήγηση. Απλώς όταν μιλάμε για σοβαρά θέματα, θέλω και σοβαρούς παρουσιαστές. Αν έλεγαν για το Dancing with the Papars, oops, sorry, Stars ήθελα να πω, τότε ας έκαναν χαβαλέ (τελικά όλα είναι και θέμα γούστου).
Carry on!
http://www.electronictheatre.co.uk/i...release-denied
Κριμα ακομα δεν ξερουμε αν θα κυκλοφορησει το deadly premonition σε ευρωπη.Αντε ρε γμτ μακαρι...
Hideo Kojima gets thumbs up from John Carpenter
http://www.computerandvideogames.com....php?id=252903Quote:
Escape From New York director John Carpenter has told CVG that he gave his blessing to Hideo Kojima to use the movie's Snake Plissken as inspiration for Metal Gear Solid's Solid Snake.
Για μια ακομη φορα respect στον Kojima... :D
E τωρα τον ρωτησανε προφανως ρε συ! :D
Δε ξερω και αν θυμασαι και την εκπομπη στο MAD που λεγοταν Enter που ηταν με 3 ατομα. Τον Θοδωρη, Σταθη και τον αλλον δε τον θυμαμαι. Δε συγκρατω ονοματα... Κανενα πολυ καλη δουλεια, απο ταινιες DVD, internet και games. O Θοδωρης ητα και ο αρχισυντάκτης του περιοδικου Games.