Εχω παραγγείλει πολλά από Zavvi 1 πρόβλημα με 1 που δεν το έστειλαν ποτέ και ένα που δεν έφτασε.
Εχω παραγγείλει πολλά από Zavvi 1 πρόβλημα με 1 που δεν το έστειλαν ποτέ και ένα που δεν έφτασε.
XOXOXO!!
HMV to close 60 stores by 2012
Καλα να παθει! Για να μαθει να μου καθυστερει 1 μηνα το Heavy Rain! :P
Οι πιο πολλες μου αγορες απο καταστηματα εξωτερικου εχουν γινει απο zavvi και πιο σπανια απο game.co.uk και 365games.co.uk, videogamesplus.ca. Μεχρι στιγμης ποτε δεν ειχα προβλημα και ας μενω σε πολυκατοικια στην επαρχια (φτου μην το γρουσουζεψω), αλλα υπηρξαν καθυστερησεις (ειδικα απο zavvi) οι οποιες εφτασαν και πανω απο μηνα. Και εκει που ελεγα οτι μου το εκλεψαν και εστελνα email διαμαρτυριας οτι χαθηκε-κλαπηκε το παιχνιδι, τελικα ερχοταν. Μην σκεφτεφστε μονο οτι αργει το παιχνιδι. Υπαρχει και περιπτωση να κλαπει (μου εχει συμβει αλλα σε ebay αγορα) απο καποιον τριτο (πχ στη δικια μου περιπτωση μπορει να το πηρε ο ταχυδρομος, αλλος ενοικος, ασχετος που μπηκε στην πολυκατοικια κ.ο.κ.). Δεν πληρωνομαι απο το zavvi, αλλα μεχρι στιγμης τιποτα δεν εχει χαθει. Τελος για τα μεταφορικα που χρεωνουν και φυσικα για τις σχεδον παντα καλυτερες τιμες που εχουν σε συγκριση με ανταγωνιστες τους (παντα σε videogames γιατι πχ σε movies ειναι ελεφρα ακριβοτεροι) ψωνιζω παντα απο εκει. Οποιος θελει πιο πολλη ασφαλεια στην αποστολη (με ακριβοτερα ομως μεταφορικα) μπορει να διαλεξει αλλο shop που τα στελνει συστημενα (π.χ. shopto.net).
Εγω θεωρω το zavvi το πιο εκγυρο σε παραγγελιες κ παραδοσεις αλλα αν καμια φορα αργουν να παραδοθουν δεν φταιει αυτο.Την μια ειναι ο καιρος η' η φορτισμενη περιοδος των εορτων η' ακομα και τα "ελτα" μας!!
Ψωνιζω χρονια δικτυακα κ απο πολλα κ διαφορετικα μαγαζια, σε ολα μου χαθηκαν η' μου αργησαν παραγγελιες ενω στο zavvi ποτε,παντα μια βδομαδα το πολυ κανουν.
Εννοειτε οτι δεν κανω καποια διαφημηση απλα την γνωμη μου λεω οπως ολοι μας εδω.
Συν οτι στα ps3 games εχει παντα τις καλυτερες τιμες απο ολους.
Ξέρω ότι δεν είναι κανόνας αυτό που θα πω, αλλά μία φορά έχω κάνει παραγγελία στο Zavvi και σε 4 εργάσιμες μέρες ήταν στην πόρτα μου το παιχνίδι.
Όταν λέει στο status "Awaiting Stock Pick " τι σημαίνει? Ότι δεν το έχουν και το περιμένουν?
Ναι, περιμενουν να κανουν νεα παραλαβη...
Μπορείτε να μου πείτε ποιο κατάστημα εκτός από zavvi στέλνει accessories για το playstation στην Ελλάδα?
εγω οσες φορες πηρα απο zavvi, περιμενα πανω απο βδομαδα. συνηθως εκανε 2 εβδομαδες.
αυτη τη φορα θα δοκιμασω το blah να δω τι λεει.
εγω την ειχα πατησει μια φορα, οντως το ειχαν παρει εξω απο τη πολυκατοικια,και εκανα τη διαδικασια απο το zavvi κ μου το ξαναστειλε κανονικα,και ξαναπαραγγειλα κ κανενα προβλημα.
Μου χει τυχει κ σε χαρτονι κ σε φακελο σε παιχνιδια που ηρθαν μαζι απο zavvi ,δεν ειναι κατι,ισως ειναι απο αλλη αποθηκη κ κανουν διαφορετικη συσκευασια.
Είναι μόνο για e-shops του εξωτερικού το thread;
γιατί θέλω να πω για το πλαίσιο.
έκανα πριν λίγο παραγγελία μέσω ίντερνετ. έναν σκληρό δίσκο.
και όπως σε πολλά προϊόντα του το πλαίσιο έχει άλλη τιμή ίντερνετ και άλλη στο κατάστημα.
μέχρι τώρα αγόραζα μέσω νετ και πήγαινα στο κατάστημα όταν είχε έρθει και το έπαιρνα με τιμή ίντερνετ.
τώρα μου έβγαλε ότι θα πληρώσω τιμή καταστήματος....
έλεος...
δεν είναι το 1.90euro περισσότερο αλλά ότι πλέον κάνουν ο,τι μπορούν να βγάλουν και το cent παραπάνω.
Από το amazon που προσπάθησα να παραγγείλω αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/offer-lis...&condition=new και το move starter pack μου έλεγε ότι δεν στέλνει Ελλάδα. Τελικά παράγγειλα από το gameseek το move starter pack και ένα άλλο όπλο μαζί με μία βάση για το ps3 και το heavy rain. To machine gun πάντως ούτε από εκεί το στέλνουν Ελλάδα.
To Πλαισιο εχει εδω κ αρκετο καιρο σαν κανονα οτι για να παρεις την πιο φθηνη τιμη μεσω παραγγελιας απο internet (αν εχει φυσικα), ΙΣΧΥΕΙ μονο για παραδοση στο χωρο σου. Διαφορετικα πληρωνεις οπως ειπες την τιμη αγορας απο το καταστημα. Μπορει οι κανονες μιας εταιρειας να μην μας αρεσουν, αλλα ετσι ειναι. Αν δεν μας αρεσουν αγοραζουμε απο αλλου. Προφανως για να το κανει το Πλαισιο καποιο λογο θα ειχε. Τωρα το γιατι και πως δεν εχει σημασια. Ισα-ισα που θα γλιτωσεις κοπο, χρονο και χρημα να πας να το παραλαβεις απο το καταστημα. Και εμενα δεν μου αρεσε που βγηκε αυτη η επιλογη αλλα δεν με χαλασε και τοσο. Δεν ειναι και τοσο τραγικο το προβλημα.
To amazon αποκλειεται να μη το στελνει Ελλαδα.
Οταν πας να παραγγειλεις κατι, πρεπει να βλεπεις οτι το αγοραζεις απο το amazon και οχι απο αλλο καταστημα (βαζουν και ιδιωτες προιοντα στο amazon αν θελουν). Αυτο το βλεπεις ακριβως απο κατω απο την τιμη του προιοντος (απο ποιον δηλαδη το αγοραζεις.)
Εγω μια χαρα παραγγειλα τελικα τη καφετιερα Νescafe Dolce Gusto και εγινε dispatched σημερα με κουριερ (UPS) και δωρεαν μεταφορικα! Απιστευτο το amazon!
Τωρα για το zavvi εχω στειλει απο τις 5 του μηνα μηνυμα, γιατι περιμενω ακομα το splatterhouse εδω και ενα μηνα, και δε μου εχουν απαντησει καν!
Παπαλα το zavvi!
Η εκπτωση των 1,90€ αν καταλαβα καλα ηταν για ενα συγκεκριμενο προιον (σκληρος δισκος). Σε αλλες περιπτωσεις μπορει η εκπτωση να ειναι μεγαλυτερη (η και μικροτερη βεβαια). Στο χερι μας ειναι να καταλαβουμε αν μας συμφερει καποια προσφορα ή οχι. Οσον αφορα τα μεταφορικα μπορει να μας φαινεται παραλογο τα 3€ μεταφορικα (ειδικα σε συγκριση π.χ. με blah ή zavvi), αλλα ετσι ειναι μεχρι στιγμης τλχ το κατεστημενο στην Ελλαδα. Φυσικα και δεν ειναι το σωστο. Αλλα σχεδον ολα τα μαγαζια χρεωνουν μεταφορικα ειτε λεγεται Πλαισιο (αδικα εδικα σαν αλυσιδα) ειτε ενα μικρο μαγαζακι.
πόσο καιρό έχει που άλλαξε αυτό;
άρα στην ουσία σε συμφέρει να πας να το πάρεις από το κατάστημα.
γιατί σου λέει ή θα δώσεις 52 και θα έρθει σπίτι σου ή θα δώσεις 50.90 και θα το πάρεις από το κατάστημα.
μιλάμε για λεπτά του euro αλλά οκ.
μου έκανε εντύπωση γι αυτό το έγραψα.
εξ άλλου μου έστειλαν mail ότι προέκυψε πρόβλημα λόγω διαθεσιμότητας και θέλουν να μιλήσουμε για να λυθεί.
θα πάω προς άλλο κατάστημα μάλλον.
Ξέρει κανείς τι τιμές παίζουν στην Ταϊλάνδη; Ένας φίλος θα βρεθεί για 3 μέρες στην Μπανγκόγκ, και σκέφτομαι να του δώσω χρήματα.