Όχι απλά μπήκα, ούτε δεύτερη σκέψη δεν έκανα! Well played!
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Εγώ το πήγα ένα βήμα παραπέρα. Το πατάω, ανοίγει, βλέπω μια εικόνα που δεν είναι plaisio, λέω μαλάκια πάτησα όποτε κάτσε να κλείσω τη σελίδα κ να ξανά μπω. Κ ξανά πατάω........
https://www.mediamarkt.gr/product/ti...5cx6la/1521983
Η συγκεκριμένη θεωρείται από τις κορυφαίες για ps5
Δοκίμασε να βάλεις καμία αγγελία. Τα μαγαζιά τα παίρνουν για ένα πιάτο φακές στην κυριολεξία.
Το ξερω, ετσι εδωσα το FFXV και μετα το μετανιωσα. Γι'αυτο ψαχνω να ανταλλαξω. Αγγελια ειχα βαλει και στο facebook αλλα τιποτα.
Σχεδον ολα τα gaming σκρουτζομαγαζα κανουν ανταλλαγες. Στα 5ευρω το καθένα το κόβω να στα παιρνουν αυτα τα games μπορει και πιο κατω
Παντως παιδια γενικα βλεπω οτι οι τιμες αυτην την περιοδο δεν πεφτουν ως επι το πλειστον. Οχι μονο σε PS5 games οπως λεγαμε αλλα ακομα και σε πολλα του PS4. Δειτε το Mass Effect, το COD και ενα σωρο αλλα.
Από νέα παιχνίδια που παρακολουθώ, μόνο το Nier Replicant και το Resi Village έχει μια σχετικά καλή πτωτική πορεία στην τιμή.
Δεν ξέρω αν και το Brexit εχει επηρεάσει κάπως τα πράγματα.
Το valhalla που ψαχνει ξάδερφος Κ το crash 4 που κοιτάζω εγώ, ούτε καν με το σταγονόμετρο δεν πέφτει η τιμή.
Εγω το Μass Effect σκεφτομουν και εξακολουθω να σκεφτομαι, και ειδα οτι δεν ειχε πεσει η τιμη και αρχισα να βαζω και αλλα games και τελικα ειδα οτι γενικα δεν πεφτουν οι τιμες...
Στο Valhalla νομίζω έχει πέσει η τιμή τώρα
https://www.public.gr/product/gaming...rod12102429pp/
Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το εχω αναφερει κ παλαιοτερα, απο το ξεκινημα της πανδημιας οι τιμες των παιχνιδιων συνηθως ειτε εχουν ανεβει, ειτε μενουν στασιμες.
Πολλα παιχνιδια digital που π.χ. πωλουνταν 10€ σε προσφορα στο store, τωρα κοστιζουν 16-20€, κοκ.
Το retail επισης εχει ανεβει λογω κ του brexit, πολλα διαδικτυακα κατ/τα δεν στελνουν πια Ελλαδα (π.χ. game, gamecollection),
αλλα εχουν αυξημενα κοστη μεταφορικων (π.χ. amazon.uk, shopto).
Μονη λυση το digital κ αυτο υπο προυποθεσεις (ελεγχος τιμων μεσω psprices) κ του αμερικανικου store που σε καποιες περιπτωσεις ειναι σημαντικα φθηνοτερο.
Οσοι ειναι φανατικοι του retail (οπως ημουν κ εγω) θα πρεπει να βαζουν πιο βαθια το χερι στην τσεπη, προσωπικα "αλλαξοπιστησα" κ το γυρισα (προς το παρον) στο digital.
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα το καλοκαίρι δύσκολα μου κάνει όρεξη να λιώνω με τις ώρες, οπότε από αυτή την άποψη θα περίμενα να πέφτουν οι τιμές λόγω χαμηλότερης ζήτησης (ο περισσότερος κόσμος προτιμάει να πάει παραλία). Ίσως δεν είναι τυχαίο το Days of Play κάθε χρόνο την ίδια εποχή.
Πιο πολύ τα πιτσιρίκια ψήνονται για gaming το καλοκαίρι λόγω πίεσης με τα σχολεία όλη την χρονιά, αλλά κι εκεί έχω την εντύπωση ότι θα προτιμήσουν κανά Fortnite, παρά αγοραστά SP games...
Τώρα αν είναι εσκεμμένη φουστιά όπως λέει ο jk ελέω έμμεσου digital σπρωξίματος, ούτε εκεί ψήνομαι να τσιμπήσω το bait. Αν αρχίσω να αγοράζω όλα τα AAA ψηφιακά, μετά θα χάσει το μισό της νόημα η PS+.
Να ξεκαθαρισω οτι δεν αγοραζω σχεδον ποτε day 1/full price, οποτε οποιοι τιτλοι (exclusive, ΑΑΑ, ΑΑ, indie) βγαινουν στην αγορα,
οσοι με ενδιαφερουν μπαινουν wishlist κ αγοραζονται μετα απο μηνες σε sale.
Εαν καποιος θελει να παιζει day 1 τιτλους που τον ενδιαφερουν, για ψηφιακο τον συμφερει το gamesharing,
για retail σκρουτζομαγαζο ή απο ευρωπαικο (εκτος αγγλικου) αμαζον.
Ελπιζω στο μελλον να υπαρξουν κ αλλα μαγαζια εντος Ε.Ε. που να πουλανε retail, γιατι το αμαζον εχει καταλαβει οτι ειναι μονοπωλιο
κ το retail τους πολλες φορες εχει παρομοια (υψηλη) τιμη με αυτην που βρισκουμε σε Ελληνικο κατ/μα.
Καλή τιμή νομίζω για AC Valhalla Gold Edition (Season Pass included)?
https://www.lagonika.gr/prosfores/as...edition-ps5-2/