Εγώ ένα ξέρω! Είχα κερδίσει σε διαγωνισμο τους και ποτέ δεν έλαβα το δώρο xD
Ουτε και γω παντως είχα προβλημα με το shooting. Δεν με ενόχλησε καθόλου.
Printable View
Εγώ ένα ξέρω! Είχα κερδίσει σε διαγωνισμο τους και ποτέ δεν έλαβα το δώρο xD
Ουτε και γω παντως είχα προβλημα με το shooting. Δεν με ενόχλησε καθόλου.
Eρρρ νομιζω εισαι κι εσυ λιγακι "υπερ-αυστηρος" τωρα! :) Οκ μπορει να τραβηχτηκε περισσοτερο απο οσο χρειαζοταν αλλα αμα ειναι καθε φορα που θελω να κρινω/πω κατι για καποιον, τοτε δεν υπαρχει λογο υπαρξης του PS3 forum ρε συ! Τι εννοω:
Γιατι να παραπονιεμαι για την Σονυ εδω εφοσον εχει τηλεφωνο επικοινωνιας?
Γιατι να παραπονιεμαι για τα προβληματα της Bethesda εδω εφοσον εχει δικο της φορουμ?
Γιατι να σχολιαζω το gameover και το Edge οταν τα βρισκω λαθος, οταν εχουν δικα τους φορουμ?
Γιατι να βγαινω και να χαρακτηριζω ακομα και τους πολιτικους της Ελλαδας, οταν υπαρχουν αντιστοιχα φορουμ.
Αν ειναι να γραφτω σε 15.000 φορουμ για να λεω στο καθενα τι με ενοχλει ή τι μου αρεσει (γιατι παει και απο τις 2 πλευρες), ε τοτε απλα δεν εχει λογο υπαρξης το ps3forums.gr! Ασε που με αυτον τον τροπο αντι να δειξω την δυσαρεσκεια μου στις πρακτικες τους, στην ουσια τους βοηθαω να γινουν/αποκτησουν ακομη μεγαλυτερη επιρροη και δυναμη στον χωρο! Καταλαβαινω οτι το λες για τους χαρακτηρισμους, και συμφωνω απολυτα με αυτο το σκελος, αλλα οχι με το δευτερο του να γραφεσαι σε αλλα φορουμ! Ασε που ορισμενες φορες δεν ειναι χωρις λογο και αιτια και εχουμε δικιο να τα χωσουμε χαχα! Εχουμε γραψει-χαρακτηρισει πολυ χειροτερα πραγματα εδω για αλλα προσωπα και οχι μονο! :P
Aς το κλείσουμε λοιπόν :P
^^ Ξαναλεω γιατι -παρολο που εκανα edit- μπορει να παρεξηγηθω.
Ο hakoo εχει δικιο για τους χαρακτηρισμους, δεν το συζηταμε αυτο, αλλωστε ειναι και στους κανονισμους του φορουμ, απλα το κομματι του "να γραφτεις σε αλλο φορουμ" ειναι που ειχα μια ενσταση! Ελα αφου ξερετε οτι μου αρεσει να κραζω! :P :P
Anyways απλα ηθελα να το κανω οσο πιο ξεκαθαρο γινεται μην παρεξηγηθω! :)
Ρε συ κραξε οσο θες, δεν τιθεται. Ουτως η αλλως κι εγω μονιμως αυτο κανω :c055gfe:
Δεν μιλησα για τα παραπονα και την κριτικη αλλα ξεκαθαρα για τους χαρακτηρισμους. Το να λεμε γιδες,ζωα, αμοιβαδες και καραγκιοζηδες πισω απο το πληκτρολογιο μας ουτε κριτικη ειναι ουτε μας τιμα νομιζω. Αν θελει καποιους να τους τα χωσει σε τετοιο τονο καλυτερα να παει να τους τα πει εκει, αυτο λεω.
Καλα αυτο ειναι απαραδεκτο και στο εχω πει και απο msn που εχουμε μιλησει.
Και γενικοτερα ελπιζω να γινομαι κατανοητος οτι δεν με κοφτει για το συγκεκριμενο site ουτε κανενα ζορι τραβαω για αλλους λογους, αλλα δεν ειναι σωστο κατ εμε να ακουγονται τοσο χοντρα πραγματα.
I stand corrected then! :D
Παντως επαιζα λιγο coop χθες αργα και ειδα τις τιμες στο store για απλα πραγματα οπως την εμφανιση του χαρακτηρα και οι τιμες ειναι ελεεινες πραγματικα! Πιο φτηνα ειναι τα boosters απο κατι απλα σανδαλια! λολ ελεος! :)
Εγώ αυτό που παρατήρησα στο gameover είναι πως αγαπάνε λίγο περισσότερο το xbox 360...σπίτι έχουν μπιτζάμες xbox 360... :P
hakoo...με κανανε ban απο το site τους αλλιως μεχρι κ τωρα θα τους εκραζα ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ...και οποιος απο το gameover ακουει μπορει να μου στειλει pm να μου δωσει το κινητο του να συναντηθουμε κ να του εξηγησω κ απο κοντα ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ...αυτα....next plz
Ό, τι και να σου κάνανε ΔΕΝ ενδιαφέρει αυτό το φόρουμ, δεν ενδιαφέρει κανέναν αναγνώστη του νήματος να διαβάζει posts (όχι μόνο τα δικά σου) με τέτοιους χαρακτηρισμούς για τρίτα άτομα (όχι ότι θα ενδιέφερε και για οποιονδήποτε άλλον) που δείχνουν εμπάθεια και μόνο (δικαιολογημένη ή όχι, πάλι δεν ενδιαφέρει κανέναν) και γενικά η εικόνα του thread στα τελευταία post διώχνει τους αναγνώστες που θέλουν να διαβάσουν κάτι για το Uncharted.
Δεν ήθελα να παρέμβω και γω με την σειρά μου για να μην συνεχίσω το οφφ τόπικ δίνοντας μόνο + rep (και τώρα που το σκέφτομαι ανώνυμα το έκανα κατά λάθος) στον hakoo για την δικιά του παρέμβαση, αλλά τώρα έκρινα σκόπιμο να πω και γω ως αναγνώστης πως μου χτύπησαν στο μάτι αυτά τα posts.
Προφανώς γνώμη μου είναι ότι τα posts αυτά πρέπει να σβηστούν (με το δικό μου φυσικά πρώτο πρώτο).
Eγω οτι και να λετε για το shooting κομματι εχω να πω το εξης. Οτι χιλιες φορες θα προτιμουσα να τα "ακουγε" η Naughty Dog που αφαιρεσε ολα αυτα τα φοβερα καλουδια που ειχε σαν εξτρα στο single player (mirror world, επιλογη οπλων, εφφε φωτισμου, 1 shot kills, infinte ammo κλπ κλπ) παρα απλα να φτιαξει λιγακι την στοχευση.
Και ναι ρε παιδια εγω μια χαρα τα κοπαναγα τα headshot και απο cover και παντου...seriously δεν το βρηκα τοσο τραγικα δυσκολο... το trophy για τα headshots το πηρα πριν τελειωσω το πρωτο playthrough νομιζω... και αυτο στην δυσκολια hard...
anyway οπως ειπα, εμενα αυτο μου ελειψε και αυτο θεωρησα απαραδεκτο εκ μερους τους, γιατι αφαιρεσαν υλικο που υπηρχε στα προηγουμενα uncharted και ηταν πολυ μαματο γενικα :(
εχεις δικοιο γιαυτο κ σου εβαλα +ρεπ αλλα...τπ δεν συνεχιζω,αν θελετε διαβαστε το review μου και καταλαβετε ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να παρετε το uncharted 3!
και γω τα πηρα ρε παιδια τα trophy στο πρωτο τριωρο του παιχνιδιου, ομως καποιοι παιζουμε με συγκεκριμενο τροπο αυτο το παιχνιδι και με αυτο το θεμα δε μπορουμε, η μπορουμε αλλα δεν ειναι ευκολο και τοσο διασκεδαστικο ,γιατι ωραια ολα τα εφφε και οι σαλτσουλες αλλα πανω απο ολα gameplay ,το οποιο ειναι προβληματικο, αν δεν ηταν ουτε πατς θα ετοιμαζαν ουτε θα το ειχαν ηδη αλλαξει στο co op και στο multi.Δε λεω ομως οτι δεν ειναι καλο παιχνιδι ακομα και ετσι...ειναι παιχνιδι που ολοι πρεπει να παιξουν.
Απλα για να θυμηθουμε με εικονες και gifs ποσο υπεροχα πανεμορφο ειναι αυτο το παιχνιδι....
massive spoilers για οσους δεν εχουν παιξει το campaign Εννοειται οτι τα παντα ειναι in game oχι απο τρεηλερς και cinematics ή cutscenes. Pure gameplay. :P
Spoiler!
SERIOUSLY THE GAME LOOKS STUNNING! :P
To πιο εντυπωσιακο απο ολα ειναι το ποσα χρωματα θα δεις παιζοντας αυτο το παιχνιδι και ποση λεπτομερεια υπαρχει στα παντα... κανενα level δεν μοιαζει με το προηγουμενο...ειναι απιστευτη η ποικιλια και ο σχεδιασμος των επιπεδων... respect...
επειδη δεν ειχα δει σχεδον τιποτα απο το παιχνιδι πριν βγει και επειδη ακουγα οτι δεν ειναι βελτιωμενο στα γραφικα επαθα ζημια οταν αρχισα να παιζω, σοβαρα νομιζω οτι εχει πιο μεγαλη βελτιωση απο το 2 απο οτι το 2 με το drakes fortune.Μετα απο τοσα που εχουμε δει ειχα πει δυσκολα θα πω ουαου σε αυτη τη γενια ξανα και ομως μου εφυγε το σαγονι!
Εχω κανει δυο playthrough στο hard εχω να κανω αλλα δυο (ισως και παραπανω) στο crushing μετα το patch παιχνιδαρα απο τις λιγες
^^ lol ποιος σου ελεγε οτι δεν εχει μεγαλη διαφορα??? Κατι τετοια ακουμε απο εκει και απο εδω και μας πεφτουν τα μαλλια σιγα σιγα οσο μεγαλωνουμε!
Το παιχνιδι εχει σαφεστατη βελτιωση σε ορισμενα σημεια δε ειναι εντονοτατη. Οποιος βαλει ξανα το Uncharted 2 θα δει ευθυς εξαρχης τεραστια διαφορα στο μοντελο του Drake. Physics animations textures effects draw distance ειναι ολα βελτιωμενα σε μεγαλο βαθμο. Γενικα νομιζω οτι το βημα ειναι αρκετα μεγαλο. Οχι αναλογο του 2 σε σχεση με το 1, αλλα και παλι σαφες αλμα. Και μην ξεχναμε οτι οτι βλεπουμε το PS3 το κανει render 2 φορες καθως το παιχνιδι υποστηριζει στερεοσκοπικο 3D.
Aσε που δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλυτερη αποδειξη του ποσο καλυτερα ειναι τα γραφικα απο το πιο πανω ποστ μου! :)
Υπαρχει διαφορα σιγουρα αλλα πιστευω οχι τοσο μεγαλη οσο του 1 με το 2.Βεβαια ουτε τοσο μικρη οσο υποστηριζουν καποιοι.
Βεβαια το γεγονος οτι οι υπολοιποι ειδαμε πολλα trailers(γμτ:( ) κτλ δν βοηθησε ιδιαιτερα στο να εντυπωσιαστουμε ακομα περισσοτερο.Ειδικα στο τελος υπηρχε ενα trailer που εδειχνε παρα πολλα.Βεβαια οι της NGod παρολα αυτα ειχαν πολλα πραγματα που δεν ειχαν δειξει.
Θα ηθελα να εχουν τον χειρισμο του 2 και να το τραβαγαν λιγο παραπανω στην ερημο με καποιον τροπο.
^^ Oχι απλα εδειξε... το ξεσκισε το θεμα... εγω τα ελεγα, αλλα τοτε με φωναζαν υπερβολικο! Αν σε ενα παιχνιδι 10-12 ωρων δειξεις 4 ντεμο και 5 τρεηλερ, ε σορρυ κιολας, εχεις δειξει σχεδον απο ολα τα επιπεδα μια εικονα...
εγω επαιξα και δεν ηξερα σχεδον τιποτα παρα μοναχα το πρωτο τρεηλερ και το βιντεο του jimmy fallon και καποια ηλιθια σποιλερ για τοποθεσιες που δεν γινεται να τα αποφυγεις λογω του κωλοmultiplayer... και της ΒΕΤΑ που οι χαρτες προδιδουν πολλα.
^^ ναι βρε εννοειται αυτο... εννοουσα οτι η μηχανη ειναι σχεδιασμενη για να αποδωσει αυτα που βλεπεις εις διπλουν. Εχουν διαφορα τα γραφικα απο 2D σε 3D? Εννοω υπαρχουν πραγματα που λειπουν, μειωμενα εφφε κλπ κλπ? Δεν νομιζω, αλλα ακομα κι ετσι να ειναι, μια μηχανη γραφικων σαν και αυτην που βλεπουμε να μπορει να γινει render 2 φορες ε ειναι απιστευτο! :)
Ναι, υπάρχουν διαφορές:
http://www.eurogamer.net/articles/di...nalysis?page=2
Βέβαια σε σχέση με άλλα παιχνίδια (π.χ. Resistance 3 <-- PS3 exclusive κι αυτό) είναι έτη φωτός μπροστά...