Μωρέ,ότι φεύγει,φεύγει το παιχνίδι -και γενικότερα η παραγγελία σου.
Το θέμα είναι ότι δεν φτάνει....
Μωρέ,ότι φεύγει,φεύγει το παιχνίδι -και γενικότερα η παραγγελία σου.
Το θέμα είναι ότι δεν φτάνει....
κ γω περιμενω 4 games απο zavvi τα οποια ειχα παραγγειλει τελος νοεμβρη με μεσα δεκεμβρη αλλα ακομα τπτ. βεβαια οπως ολοι ξερουμε ειχαν προβλημα λογω καιρου το οποιο δεν ξερω κατα ποσο εχει ξεπεραστει αυτο.σημερα τους εστειλα ενα mail για να μου πουν τι γινεται με τα ταχυδρομεια τους.
εφτασε το δικο μου gran turismo 5 .παραγγελία απο shopto.net 18/12 dispatched την δευτερα 20/12... αφιξη στην πρεβεζα σημερα 4/1
Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση: Αν παραγγείλω ένα παιχνίδι απο Αγγλία ενδέχεται να έχω πρόβλημα με τα updates του παιχνιδιού???Ρωτάω αν παίζει ρόλο που το Psn μου έχω δηλώσει Ελλάδα.
den einai asxeto me to 8rent ayto pou 8a pw,etsi nomizw toulaxiston,stin aglia to f.p.a ayksi8ike x8es nomizw +2.5% apo 17.5 pige sta 20,dn sumferei tous agorastes apo aglia.
Ακόμη και στις αγορές μας από το amazon.co.uk, πάλι δεν μας επηρεάζει η αλλαγή, μιας και ο ΦΠΑ που προστίθεται τελικά είναι ο δικός μας έτσι κι αλλιώς.
Ειχα απαντηση απο zavvi:
Για να καταλαβω, θα μου στειλουν ενα εγγραφο που θα λεει οτι δεν το παρελαβα για να το υπογραψω και θα τους το στειλω πισω για να μου κανουν refund ή να μου ξαναστειλουν το παιχνιδι?:doh:Quote:
Thank you for your email.
I am sorry that you have not received your order.
Your item was sent to you on 22/11/2010 and we would have expected it to arrive with you by now.
We will need to trace your item and in order to arrange this we will post a self declaration form to you. When you receive this please could you sign and return the form to the following name and address:
zavvi Admin Centre,
First Floor,
Meridian House,
Rudheath,
Northwich,
Cheshire,
CW9 7RA
Alternatively you can fax this to us on 0845 862 1118.
Or you can e-mail it to us at:- enquiries@zavvi.com
Once the form has been returned to us we will investigate further and arrange a replacement or refund as requested on the completed form.
Αφου το ερευνησουν (και μαλλον δεν βγαλουν ακρη, διοτι τα παιχνιδια στελνονται μη συστημενα) θα σου στειλουν το ιδιο υποθετω. Θεωρητικα θα μπεις σε μαυρη λιστα (σημαινει οτι ισως δεν ξαναδεχτουν νεα παραγγελια απο το ιδιο account).
Εγω λεω να σταματησουμε να βαζουμε προσφορες απο zavvi. Εχει καταντησει κουραστικο.
Ας βρουμε κανενα αλλο αξιοπρεπες μαγαζι λεω εγω.
Εγω εχω αρχίσει και αγοραζω παλι απο thehut και dvd.co.uk οπως και amazon... στα παλια καλα λημέρια... Και ας δινω 5 ευρω παραπανω... ξερω οτι θα ερθει το παιχνιδι στην ωρα του χωρις να καθυστερηση...
Καλύτερα θα είναι να βάζουμε όλες τις προσφορές που βρίσκουμε. Μπορεί κάποιος να βρει μια καλη προσφορά απο zavvi, αλλα να μη το βιάζεται το παιχνίδι. Οπότε, γιατί να μη το παραγγείλει απο εκεί;
Ολοι στο zavvi μπαινουν πλεον και κοιτανε... Ολοι βλεπουνε τις προσφορες πλεον! Και αυτο που κανουμε εμεις εδω περα ειναι διαφημιση! Τοση διαφημιση που το zavvi θα επρεπε να μας πληρωνε η τουλαχιστον να εστελνε τα παιχνιδια στην ωρα τους.
Δεν ειναι οτι "α οκ, το παραγγελνω και οποτε ερθει, δε το βιαζομαι" ειναι οτι δεν ερχονται και ποτε. Το ρισκαρεις δηλαδη... και αντε μετα τρεχα για να παρεις τα λεφτα σου πισω κτλ.
Ενταξη, ακουγετε λιγο παραλογο αυτο που λεω, θα συμφωνησω, αλλα ολοι ξερουμε τι εχει γινει με το zavvi και ισως καποιος που δε ξερει για αγορες απο εξωτερικο και αγορασει για πρωτη φορα απο εκει να τρεχει μετα για παρει τα λεφτα του πισω.
Anyway... εγω παντως ακομα και να μη το βιαζομαι, δε θα ξανα παραγγειλω.
Βλέπω στο amazon.co.uk να γράφει σε κάποια παιχνίδια το εξής:"Get it by Thursday, Jan 6 if you order in the next 11 hours and choose express delivery." Αυτό ισχύει και για Ελλάδα; Αν ναι, πληρώνω κάτι παραπάνω και πόσο;
Ναι εννοείται!
Θα το έχεις μέσα σε τρεις μέρες αλλά θα το πληρώσεις χρυσό σε μεταφορικά!
Αυτό πάει σύμφωνα με το βάρος νομίζω, εγώ που είχα πάρει 5 παιχνίδια, το κόστος ήταν κοντά στα 60 ευρώ!
Δεν λέει..
Μόλις ήρθε το δεύτερο που παρήγγειλα (GTA complete edition), δεν είναι λίγο παράξενο, αφού έγινε dispatch μία μέρα μετά τα υπόλοιπα?
Εγώ περίμενα να έρθει μία-δύο μέρες μετά, ή το πολύ-πολύ να έρθουν όλα μαζί!
Αν είναι περισσότερα από 1 παιχνίδια έρχονται με ελτά με δέμα? (είναι 4)
Γιατί αυτό το έφερε ο ταχυδρόμος.
Πάντως αρκετά γρήγορα ήρθε. :bravo-009: Στο amazon.
edit: Να το λιώσω τώρα ή να πάρω πρώτα την πλατίνα στο heavy rain?
Εγώ τι να πω;
Είχα παραγγειλει 4 παιχνίδια απο zavvi.
Τα 3 έγιναν dispatch την ίδια μέρα ενώ το 4ο μια μέρα μετά.
Τα 2 απο τα 3 που γίναν dispatch μου ήρθαν 2 βδομάδες πριν.
Το 3ο απο τα 3 μου ήρθε μια βδομάδα πριν και το 4ο (που ήταν και αυτό που ήθεά πιο πολύ - sly cooper) ακόμα να φανεί.
Έχουν περάσει 18 working days απο το dispatch οπότε τους έστειλα μήνυμα και περιμένω απάντηση....
to the hut poy anafereis apostoli einai i idia eteria me to zavvi.
emena akoma to nba jam kai 24 tou mhna esteilan to 2o mhpws exei ginei megalh lalakia sta elta h stin agglia? pantos den ithelan leei kapoia form apla to e-mail mou pou tous lew oti 2 games skasane k to 3o oxi to exoun ws apodeixei oti den irthe to paixnidi
εμενα το ζαββι μου χρωσταει δυο παιχνιδια προ χμας απο μαιλ καλα πανε παιχνιδια να δω ποτε θα εχω στα χερια μου.....
για να λεμε και τα σωστα εχει τιμες προσφορες που οι αλλοι ακομα κοιμουνται castlevania 21 eyros 2 μερες μετα την επισημη κυκλοφορια