Originally Posted by
zoxler
Χαίρεται,
Σαν κάτοχος ps5 έκανα κι εγώ στις 23/02 το demons souls απο τα public στα 40¤ με εξόφληση και δεν παρέλαβα, αν και μου έστειλαν και email ''η παραγγελία σου έχει αποσταλεί'' + sms ότι έχει τιμολογηθεί και παραδοθεί στο κούριερ...
¶φου δεν έβγαλα άκρη με τα public έκανα αναφορά στον συνήγορο του καταναλωτή στις 03/03.
Σήμερα επικοινώνησα τηλεφωνικώς με τον συνήγορο και με ενημέρωσαν πως μόλις χτες 16/03 πήρε αριθμό πρωτοκόλου η καταγγελία μου.
Έπίσης πρέπει να περιμένω να αναλάβει την υπόθεση κάποιος και αυτό μπορεί να φτάσει και τον έναν μήνα γιατί έχουν πάρα πολλές αναφορές και υπάρχει προτεραιότητα.
¶φού την αναλάβουν θα την στείλουν στην εταιρεία, η οποία έχει 10 μέρες περιθώριο να την παραλάβει και συνήθως δεν το κάνουν και αργούνε.
Όλα αυτά αν ευσταθεί η καταγγελία αλλιώς απλά θα με ενημερώσουν γραπτώς τους λόγους απόρριψης.
Μιλάμε δλδ για 1,5-2 μήνες από την ημέρα της αναφοράς για να επέμβει ο συνήγορος και να δοθεί λύση.
Προφανώς ο φίλος πιο πάνω που μέσα σε μια εβδομάδα παρέλαβε δεν έγινε λόγο της καταγγελίας του στον συνήγορο, αλλά από τα ίδια τα public γιατί ίσως φοβήθηκαν ότι θα μπορούσε να τους κυνηγήσει νομικά λόγο άσκοπης μετακινήσης στη καραντίνα και κίνδυνο της υγείας του.
Αυτά προς ενημέρωση για όσους έχουν υποβάλει καταγγελία στον συνήγορο η σκοπεύουν να κάνουν στο μέλλον..