[Next-Gen] Xbox Series S | X (10 Νοεμβρίου 2020)
Quote:
Originally Posted by
Christos33
Εσύ τσάμπα εγώ τα έσκασα για να παίξω destiny 2 [emoji39][emoji39][emoji39]
Έχω μια απορία με το συγκεκριμένο αν κόψεις μετά την συνδρομη θα κλειδώσουν τα expansion γιατί το παιχνίδι μπορείς να το παίξεις μιας κ είναι F2P.
Είχα να παίξω από τον πρώτο χρόνο δεν ξέρω αν έχεις ασχοληθεί παλιά έχει αλλάξει εντελώς το παιχνίδι.
Δοκίμασε κ κανένα sea of thieves (εγώ με τον πόνο μου) είναι αρκετά ωραίο [emoji39][emoji39][emoji39]
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβως αυτη τη συζητηση ειχα τωρα με εναν φιλο μου στο messenger.
Αυτος αγόρασε πριν λίγες μερες το τελευταίο expansion του destiny για ps και ειχα απορία αν ειναι και εκει δωρεάν .
Και γω το ειχα παρατήσει φιλε θα το πιάσω απο αυριο γιατι εχει ολο το υλικο και ειναι άψογη ευκαιρία να τελειώσω ολο το story .
Εχω παιξει μονο το main game.
Ναι αν κόψεις τη συνδρομή κλειδώνει ολο το υλικο του game pass.
Εντυπώσεις απο αυριο :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
[Next-Gen] Xbox Series S | X (10 Νοεμβρίου 2020)
Quote:
Originally Posted by
Christos33
Δεν θα σου πω spoiler να το απολαύσεις είναι πολύ ωραίο, αλλά ξέχνα ότι έπαιξες καινούργιο παιχνίδι πάμε για άλλη τριλογία κ έχω μια απορία γιατί δεν έβγαλε 3 σαν συνέχεια κ να αφήσει το παλιό κ οποίος ήθελε να κάνει μεταφορά τον χαρακτήρα.
Edit
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...af0178855c.jpg
Πολυ χρήσιμες πληροφορίες Χρήστο σε ευχαριστω πολυ!
Στην ουσία απο αυριο δηλαδη ξεκινάω νέα ιστορια.
Βρηκα τρελό υλικο στο game pass, κατεβάζω destiny και doom eternal μαζι με ενα νεο Tetris και το gears 5 που δεν ειχα παιξει, και ειναι αρκετα ακομα που περιμένουν σειρά.
Ευτυχως που δεν αγόρασα παιχνίδια , γιατι ημουν 2 μήνες χώρις κονσόλα και ειχα χάσει καθε επαφή με το content.
Sent from my iPhone using Tapatalk