Εχω το Truth maxed out και εχει το ταχυτερο και πιο aggressive tracking στο παιχνιδι. Ειναι τερας για τα pvp και στα pve σπερνει καθως εχει void damage και οι μινωταυρακοι γονατιζουν.
Printable View
Εχω το Truth maxed out και εχει το ταχυτερο και πιο aggressive tracking στο παιχνιδι. Ειναι τερας για τα pvp και στα pve σπερνει καθως εχει void damage και οι μινωταυρακοι γονατιζουν.
Τα φώτα σας παρακαλώ. Μου έτυχε bounty για Super Good Advice ή Pocket Infinity. Αξίζει να ασχοληθώ με κάτι από αυτά ή είναι μόνο για συλλογή;
Ε ρε μπιστολιές που θα πέσουν αύριο!!!!
εγω θα κανω πρώτα τα nightfall μου και μετά τα normal crota. και μετά πάμε στο ψητο...
ολα αυτα φυσικά αφου ανοιξω τα 2039842093840293 engrams που εχω μαζέψει ολο το σκ :a098:
Κατι ομως μου λεει οτι θα πρεπει να κανουμε και το στορυ πρωτα για να ξεκλειδωσει το nightfall.
Θα πεσει πολυ μεροκαματο
Καλημέρα συμπολεμιστές!!!!
Ξέρουμε πότε θα ανοίξει το dlc;;;;Ελπίζω νωρίς το απόγευμα να το χουμε ώστε να προλάβουμε να κάνουμε ολόκληρο μεροκάματο :hysterical:
Καλημερα Αγγελε! Κατα τις 8 το βραδυ θα ανοιξει αν δεν κανω λαθος
Attachment 7116
και το top σχολιο στο reddit : "You can tell this is a real because the person in first didn't get anything."
See you in The Reef soon Guardians... Don't forget to bring your engrams in case you have one... hundred. "Oryx"
Ξέρει κανείς γιατί δεν υπάρχει το HoW για ps4 στο store;
Ναι αγγελε δυστυχως ολα 8 το βραδυ βγαινουν δεν το γλιτωνεις το τηγανι σημερα απο τη γυναικα σου χαχαχα
Νιωθω πολυ hyped σημερα μετα απο αρκετους μηνες ...lets gooooo:a098:
Attachment 7120
:a055:
epic fatebringer is epic...:bravo-009:
σημερα εχει 2 full ιστοριες με τους αλλους 2 και ισως ενα ακόμα Νightfall για τον warlock του myles που ειναι σχεδον 32 και αυτός...
και μετα ζούμε στο PoE μεχρι να βρέξει armor cores :a052:
Σημερα εχω γηπεδο, αλλα μετα τις 10 υπολογιζω να ειμαι μεσα για να παμε να δειρουμε κοσμο στην ψειρου :triniti:
Το στορυ με τους αλλους 2 παει για μεσα στο Σ/Κ