εγω το εκανα γιατι θα βαλω το la noire...μηπως και φτιαξανε το θεματακι!
Printable View
εγω το εκανα γιατι θα βαλω το la noire...μηπως και φτιαξανε το θεματακι!
ΑΝΑΣΤΑΣΗ PS3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
παιδια με χαρα και δακρυα στα ματια και τα χερια μου να τρεμουν σας ανακοινωνω οτι το ps3 μου αναστηθηκε!!!!!!!!!!!
δεν ξερω τι εγινε ειπα να το κατεβασω στο υπογειο αφου δεν το αγοραζε κανενας και πριν το κατεβασω λεω δεν το ξαναδοκιμαζω και εκει που παω να κανω update απο to recovery με φλασακι δουλεψαν ολα ρολοι δεν ξερω τι και πως αλλα το θεμα ειναι οτι το 60ρακι μου πεταει φτου φτου μην το ματιασω....ευχαριστω για την βοηθεια σε οσους ασχοληθηκαν!!!!!!!!!!!!
αυτα ειναι!
Ωραία, πολύ ευχάριστα νέα, μπράβο. :)
εχουμε καινουργιο firmware update οπως ειδατε..το ονομα αυτου 3.65..εξισου "χρησιμο" με τα τελευταια!!
εδω τι αλλαζει: http://us.playstation.com/support/sy.../ps3/index.htm
3.66 παρακαλω
Quote:
New PS3 system software update, v3.66, will be released soon. With this minor update, system stability during use of PS3 format software and network services has been improved.
εχεις δικιο!!!αλλα στο official site της sony που μπηκα εχουν ακομα το 3.65!! συγνωμμη!!
before after!!!lol lol lol http://www.joystiq.com/2011/06/22/ps...3-66-incoming/
καλα ναι απλα το 3.65 υπαρχει καμια βδομαδα τωρα γιαυτο και το καταλαβα με την πρωτη οτι εχεις κανει λαθος
Παίδες την περίοδο αυτή και πριν προχωρήσετε σε οποιοδήποτε update καλό θα ήταν να μπαίνετε στο site της ΔΕΗ και να λαμβάνετε υπόψη το πρόγραμμα διακοπών ρεύματος, απλά για να μην φάτε από το πουθενά καμιά διακοπή ρεύματος στα μούτρα την ώρα που κάνετε το update. Το ότι αναγράφεται στο πρόγραμμα διακοπών της εταιρείας δεν είναι απαραίτητο ότι θα γίνει κιόλας, αλλά εγώ θα κρατούσα μία πισινή γενικότερα με το θέμα αυτό, ειδικά αν μένω σε περιοχή που γενικά έχει προβλήματα ή τρώει τις συνήθεις τάπες διακοπών σε τέτοιες περιόδους.
Ξέρει κανείς τί θα γίνει αν κατά την διάρκεια εφαρμογής του firmware στην κονσόλα υπάρξει διακοπή ρεύματος; Θα μπορεί να γίνει εκ νέου στην επόμενη εκκίνηση ή τρώει τάπα η κονσόλα και την κλαίμε; Έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο σε κάποιον από εσάς να μας πει με σιγουριά;
υπο κανονικες συνθηκες αν γινει διακοπη κλαφτα...μπορει ομως και τελικα να μην μασισει και να συνεχισει κανονικα,βασικα γενικα οταν κανεις firmware updates σε οποιοδηποτε πραγμα καλο θα ηταν να μην πεσει το ρευμα
Στο PSP παντως που μου ειχε κλεισει κατα τη διαρκεια update ειχε brickαρει..
Το καλυτερο ειναι να τα κανεις αργα το βραδυ που συνηθως δεν γινονται διακοπες και μαλλον η χειροτερη ωρα ειναι το μεσημερι, ειδικα τωρα το καλοκαιρι.
Ωστόσο πάλι μεγάλη μλκ το 3.66 με τις τρομερές αλλαγές (???) είναι λέει υποχρεωτικό (!!!). Έλεος, το έκανα και έτρεμε το φυλλοκάρδι μου μην γίνει καμιά διακοπή ρεύματος από την ΔΕΗ. Σήμερα προσοχή παίδες έχουν βγει δεν ξέρω πόσοι υποσταθμοί εκτός λειτουργίας και ποιος ξέρει που και πότε θα έχουμε διακοπές.
τιποτα πρεπει να παρουμε ups!
Να πω απλα πως το PS3 δεν πρεπει να εχει προβλημα ακομα και να πεσει το ρευμα οταν κανει update. Ο λογος ειναι οτι την ωρα που κανει update κανει κραταει και ενα backup σε περιπτωση που γινει fail το ολο θεμα. Συγκεκριμενα απο το psu.com q/a
Quote:
Will my PS3 Die if there is a power outage during a Firmware update?
No, because the PS3 actually stores 2 versions of the FW in it's nand chip.
In anytime you perform a update, it makes a backup just in case it fails, in which case it reverts to the backup.
This doesn't mean it's fool-proof. Stuff happens you know. It's best not to do reckless FW updating, if you're going to play with the power button.
ΛΟΓΙΚΟ ηταν να το κανουν αυτο,αν και οπως λεει μην παιζεις με το power button!
Ναι αλλά τί γίνεται όταν παίζουν άλλοι με το πουλ... το Power button της ΔΕΗ; Σήμερα έχει διακοπές σε όλη την επικράτεια και στο σπίτι μου δεν έχω αυτή την στιγμή ρεύμα με καθυστέρηση μάλιστα 2 ωρών από την επίσημη αναγγελθείσα και προγραμματισμένη ώρα. Στο γραφείο ευτυχώς έχουμε ακόμα αλλά ποτέ δεν ξέρει καν
ε καλα αργα το βραδυ δεν παιφτει αρα κανεις update τοτε
PS3 firmware 3.7 brings auto cloud saves and Trophy sync (for PS Plus members)
Quote:
An upcoming PS3 firmware update will enable automatic syncing of Trophies to a player's online profile. Before everyone gets too excited, know that the feature is reserved exclusively to PlayStation Plus members. Another PlayStation Plus bonus: automatic online game saves will now be enabled. Upon first playing a game, players will be asked whether or not to enable automatic online saves for that specific title (otherwise, they can enable it from the XMB later).
In the category of "everyone else," the update will add a new recommendation feature that will allow users to recommend specific PlayStation Store content to friends. A new "TV/Video Services" section will also be added to the XMB. The new category will house online video services like Hulu and Netflix. Videos purchased from the PlayStation Store, however, will still be found in the same "Video" section of the XMB.
A handful of updates are also being added to allow for expanded capabilities when watching 3D Blu-ray movies as well.
Firmware 3.7 is scheduled to launch "soon," so stay tuned.
PS3 firmware 3.70 now live
Quote:
Sony have released an all-new PS3 firmware software update, 3.70, this evening that is quite hefty in features as it offers new content for PS+ subscribers, new PlayStation Store functions, and a slight XMB redesign. Even with such a large scope of new features, the download is a fast one -- you can download the file here.
Those whom take advantage of Sony’s PlayStation Plus subscription service, you’ll find that this new firmware update is going to make things much easier for you and possibly make your non-PS+ subscribing friends slightly jealous.
Exclusive to PlayStation Plus subscribers, Sony has implemented a couple new features in this latest firmware update. Firstly you’ll notice that the ‘Automatic Download’ tab has been renamed ‘Automatic Update’ and this has several new options available to you. These include: Automatically creating online save data back-up and trophies can now sync automatically at the timing of an Auto Download.
As Sony details:
-- A new auto upload function for online save data back-up will be added to make it easier to back-up your game save data. Under (Game), select the game for which you want to automatically upload saved data, and then press the Triangle button.Firmware 3.70 doesn’t stop there with the new features, oh no, it continues with the PlayStation Store. Sony has added a new recommendation feature to the PlayStation Store for items, games, and game trailers. This will allow you to send messages to your friends with links to the product’s page within the PlayStation Store to ease their process and lead them right to item of desire.
-- Also, Trophies will now sync automatically at the timing of Auto Download.
σιγά τ αυγά..
Super!
Αλλο ενα αχρηστο update για οσους δεν εχουν psn+, εχουμε να δουμε αξιολογο update δεν ξερω και εγω απο ποτε.
Δεν ειδα καμια αλλαγη.... LOL!
τα ονοματα των φιλων μας ειναι παλι σε αλφαβητικη σειρα ασχετα αν ειναι κεφαλαια ή οχι.
δεν το παρατηρησε κανεις αυτο;
το auto-saves upload ειναι πολυ καλο για εμας τους συνδρομητες plus
Firmware 3.72 LIVE!
για καποια γκουχουResistance3γκουχου μιλαει?Quote:
According to Sony, this new firmware will improve, "system stability during use of PS3 format software and network services has been improved."
Βγηκε η 3.72 η αναμενεται?
όντως βγήκε και κάνει πολλά πράματα! = τίποτα για τους χρήστες
den sindeome sto psn vgazi code 8002A308 xeri kanis ti ginete?
Οντως ξερει κανεις τι παιζει και δεν μπορουμε να μπουμε ον??
Μαλλον εχουν πεσει οι servers λογω της καινουριας εκδοσης.Επεσαν ολοι με τα μουτρα και μπλοκαρισε το συστημα.
το μεσημέρι κερδισα κατι trophie στο resistance 3 ξαφνικα χωρις να εχω κανει sync τα ειδα στο facebook που σημαινει οτι τα εκανε μονο του sync....μηπως το νεο update εχει autosync?
Firmware update για το PS3
3.73!
edit: Δεν ειναι αναγκαστικο και φτιαχνει τα κολληματα καποιων παιχνιδιων.Αν θελετε να το κανετε πρεπει να το κανετε χειροκινητα...εμενα δεν με ψηνει προς το παρον
Προαιρετικό για άνευ ουσίας μικροπροβλήματα με κάποιους τίτλους PS3:
http://www.thegameraccess.com/news/p...re-373-is-liveQuote:
"A new, non-mandatory PS3 firmware update, v3.73, is now available. Stability during use of certain PS3 format software has been improved."
καλησπέρα παιδιά...γνωρίζεται αν έχει βγει ή ποτέ θα βγει custom firmware για την 3.70