[Next-Gen] Xbox Series X (Παρουσίαση 3rd party 7/5, 18:00)
Αν καταφέρεις να παίξεις το Resogun σε 120 φπς να ξέρεις ότι θα σε γράψουν στο Γκίνεςς.
Το αυτό ισχύει και για Τέτρις.
Μήπως απλώς υποθέτεις και δεν έχεις ασχοληθεί με τα εν λόγω παιχνίδια;
Επίσης, αυτά τα competitive fps που λέτε (και που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ μου) δεν είναι τα γνωστά/εμπορικά όπως CoD και Battlefield.
Είναι κάποια παιχνίδια που υπάρχουν μόνο σε PC, με εντελώς αίσχος γραφικά καθώς όλοι οι πώροι πάνε στα 120 (και κατά περιπτώσεις 240) φρειμς.
Τέλος πάντων επιστρέφω οντοπικ, προσωπικά όλο το βίντεο ήταν μόνο για να ακούγονται συνέχεια οι λέξεις smart delivery και κάποιες άλλες......τις οποίες ήδη έχω ξεχάσει.
Εννοώ PR το όλο θέμα ξεκάθαρα.
Τέλος, αυτή η "αμερικανιά στην τελειότητα" ρε παιδάκι μου, προσωπικά δεν την παλεύω/αντέχω.
Ναι μεν είμαστε όλοι από το σπίτι μας........αλλά από την άλλη δε, όλα τα σπίτια είναι επιτηδευμένα μέχρι λεπτομέρειας. Εκεί το τάδε μπιμπελό μελετημένα, τα συγκεκριμένα χρώματα στο δωμάτιο, συγκεκριμένα ρούχα ώστε να ταιριάζουν χρωματικά...δείτε και ένα Xbox joypad που είναι μέσα σε μικρό καλάθι.....λαικής ή μπάνιου (δεν πειράζει όμως που είναι πάνω στην σιφουνιέρα στο υπνοδωμάτιο)...γενικώς έπεσε "επιτήδευση" για να φανεί ένα σπίτι λες και είναι........βγαλμένο από περιοδικό που παρουσιάζει σπίτια και διακόσμηση. Νταξ, δεν περίμενα να δείξει αληθινά δωμάτια κιόλας, εντελώς χύμα και ακατάστατα, αλλά ρε παιδιά τίγκα στην επιτήδευση.
Το "σενάριο" ή ας πούμε το τι έλεγε ο καθένας;
Πεθαίνεις από το πόσο στημένο και ρομποτικό.
I love my job μπλα μπλα, Madden is awesome (και είναι αίσχος), I can't wait μπλα μπλα (μπα, μόνο εσύ can't wait, οι περισσότεροι κοιτάζαμε ψιλο-αδιάφορα αυτά που είδαμε).......γενικώς το script είναι ξύλινο ρε γαμώτι μου. Τσάμπα τα ψεύτικα χαμόγελα, τσάμπα ο fake ενθουσιασμός.
Επίτηδες κάνουν έτσι τις παρουσιάσεις τους οι Sony/MS; Εδώ και 20 χρόνια;
Δεν πρόκειται να μάθουν ποτέ από τον τρόπο που μιλούσε ο Τζόμπς και η φυσικότητα που έβγαζε;
Ήμαρτον δηλαδή.......φτάσαμε 2020.