Σημερα ξεκιναει το leman οσοι θελουν να το δουν live πατηστε εδω:http://www.lemans-tv.com/
Printable View
Σημερα ξεκιναει το leman οσοι θελουν να το δουν live πατηστε εδω:http://www.lemans-tv.com/
Πόσα χρόνια πέρασαν που θέλω να πάω και να κατασκηνώσω εκεί...;
Για να δούμε πότε θα αξιωθώ, με την κατάλληλη παρέα.
Ίσως με την επάνοδο, στη κορυφαία κατηγορία, της Porsche;
http://www.youtube.com/watch?v=ZhOsDzSJ0bk
καλησπέρα .....με αφορμή τα παράπονα και την γενικότερη συζήτηση για τα προσπεράσματα στα φαντάσματα ( παράπονα και από γρήγορους και από ποιο άργους οδηγούς ).........θέλω να πω την γνώμη μου ...........πιστεύω πως δεν υπάρχη λύση που να ικανοποιεί και της δύο πλευρές .........και έτσι προτίνο να αποδεχτούμε αυτό που έχουμε ...έτσι όπως μας το δείνει το παιχνίδι και να προσπαθεί οκαθένας για το καλύτερο ........ΑΠΟΡΏ ..δεν είναι το πρώτο πρωτάθλημα για τους περισσότερους ........και αυτό συνέβαινε πάντα !!!...............ΓΙΑΤΊ ΤΏΡΑ ΤΌΣΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΌΣ ????:scratch:.........:what:
Βρηκα ενα καλυτερο
http://live.fiawec.com/
Ανανεωθηκαν οι βαθμολογιες
Κοιτα με τι τροπο μας περασαν τα ΚΑΛΣΟΝ(ικ) στη βαθμολογια... Καλα θα τα πουμε σε λιγες μερες.
D-:Τι λες τωρα!!!!!
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΑΣ ...........εάν δεν κάνω λάθος ?...μείναμε δώδεκα οδηγοί .........να πρότινο εάν το θέλει και ο Χρήστος ( αγρινιώτης )...και συμφωνούν Νίκος - Μανώλης ....να έρθει στην δική μου ομάδα ?.........:a055:Φουριόζος ..είναι σίγουρα
Καλημερα.Περιμενω μηπως ο Γιαννης Nerven δεν φυγει τελικα.Αν φυγει θα το κανουμε ετσι Στρατο και ο Νικος agapoulas θα ειναι με τον Γιωργο leparanoik.
Για το leman τωρα:Επαθα πλακα κ εγω με τον θανατο του Δανου.20 χρονια ειχε να συμβει δυστηχημα ξανα.Απο το πρωι παρακολουθω τον αγωνα και ειναι συγκλονιστικος.Αξιζει αν δεν εχετε τιποτα να κανετε να τον δειτε τωρα που τελειωνει.Πρωι πρωι εσπασε ενος ο κινητηρας μεταξυ πρωτου και δευτερου σικεϊν στην ευθεια και μπηκε safety car για καμια ωρα μεχρι να μαζεψουν τα λαδια.Και με το που ξεκινανε παλι, φερνει ενας τετακε μπροστα απο ενα audi(που εκεινη την ωρα ηταν η καμερα onboard,εντυπωσιακο)και ξανα μπαινει safety car.Τρεχει και ενας ελληνας Ν.Λεβεντης και βρισκετε στην 7η θεση.ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Ποτε τρεχουμε τον επομενο αγωνα;
Παιδια εχει γινει ενα μεγαλο λαθος με την επομενη πιστα και ελπιζω να με συγχωρεσετε.Η πιστα ειναι η:ROAD COURSE-INDIANAPOLIS MOTOR SPEEDWAY.Μπερδευτηκα τελειως.
Το απογευμα εκανα την πρωτη γυροβολια μου.Ο καλυτερος μου χρονος ειναι στο 1,25,520.Πιστα με πολλα μυστικα μου φαινεται.Για να δουμε που θα πεσει ο χρονος:scratch:
Συγνώμη για το off topic αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Toumpasn για τον κόπο του
να κάνει και να μου αποστείλει την φωτογραφία του avatar μου.
Νίκο, Κυριακή και Τετάρτη βράδυ είναι οι καλύτερές μου, αλλά εννοείται ότι θα μπορέσω και τις ενδιάμεσες.
(Χαιρετώ την μεγάλη παρέα μας, επανήλθα ... δριμύτερος)
(ΥΓ2 @Αλέξανδρε, σχετικά με την μετατροπή σε NAT1 - δυστυχώς στην Hol δεν έβγαλα άκρη για τα PPPoE user name και password και καλά δεν υπάρχουν ή είναι απόρρητα - ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν).
kati den kaneis kala file ari giati kai egw hol exw kai to exw brei.
mpeneis stis rithmisis apo to site " 192.168.2.1 " meta U:admin P:admin, meta to "Advanced Setup", meta sto Interface kitas na breis to " ppp0_1 " pigenis tera deksia sto "Edit", tsekaris to "Enable Multiple Protocols Over A Single PVC(only support PPPOE,MER,Bridging) " , apo kato sto "Select the type of network protocol for IP over Ethernet as WAN interface"
epilegis to "PPP over Ethernet (PPPoE)" meta duo fores next kai alazis ta
PPP Username: PPP Password:
apo kato tsekaris to Enable NAT mono kai sto telos next aspou na deis to Save/Apply
READY TO RACE:welcome: TO NAT 1
Καλό αγώνα σε όλους, παλικάρια.
xexexexexexexe
- - - Updated - - -
don't worry, be hurry... :bang:
- - - Updated - - -
δεν εχει τπτ να κανω και like:fantasy_dreams:
- - - Updated - - -
καλησπερα νικο θα ελεγα 40 η 60 γυρους, οχι 41...χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Αλυτάρχη, δεν έχει αλλάξει κάτι στην ώρα του αυριανού αγώνα, ε;
Είχα ένα ωριαίο session το πρωί, και σκοπεύω και για άλλο ένα το απόγευμα...
Πρέπει να βρω πατήματα σε κάνα-δυο σημεία της πίστας που καταστρέφω εντελώς τα ελαστικά... :drive:
Γνώμη μου, ας μείνει ως έχει...
Σ' έναν κατατακτήριο γύρο, είναι μικρό το όφελος των 10(?) χλμ διαφοράς στην ευθεία, καθώς ακολουθεί (ή προηγείται) ένας ολόκληρος γύρος "μοναχικός" ενάντια στο χρονόμετρο... δεν είναι δηλαδή φάση αγώνα, του στυλ θα μου μπεις μπροστά στην ευθεία και μετά άντε να βρω σημείο να σε περάσω... Υποθέτωντας πως ψάχνεις καθαρή πίστα για να γράψεις το χρόνο σου... Σκέφτομαι δηλαδή, πως αν βρω ξαφνικά κάποιον μπροστά μου στην αρχή της ευθείας, μάλλον περισσότερο θα με κόψει παρά θα κερδίσω από τον αέρα του... Εκτός αν είμαστε σε όλο το γύρο μαζί, οπότε υπάρχουν κι άλλα σημεία στην πίστα που μπορεί να υπάρξει slipstream...
Λέω εγώ τώρα...
Αν πάλι, εσείς που το έχετε κάνει και πέντε-δέκα-χίλιες φορές, νομίζετε πως θα υπάρξει μπέρδεμα, τότε κανένα πρόβλημα για όποια απόφαση παρθεί..
καλησπέρα ......τότε Νίκο να μαζευτούμε ένα τέταρτο νωρίτερα ......να μπούμε για πέντε γύρους οι μισοί και μετά οι άλλοι μισοί για άλλους πέντε γύρους ............ενώ αυτοί που μπήκαν πρώτοι θα περιμένουν στα πιτ ..(.όχι έξω )....από την πιστά για διατηρηθούν οι χρόνοι τους ......................... είναι και στην συνείδηση :a025dfg: του καθενός απεναντη στους συναθλητές του να αποφεύγη το (slipstream ) του προπορευόμενου
Κι ομως, απο οτι εχουμε δει το οφελος ειναι αρκετα μεγαλο σε περιπτωση που παρεις αερα απο καποιον. Ειδικα αν τον βρεις στην αρχη της ευθειας, θα σου δωσει πλεονεκτημα τοσο για τον γυρο που τελειωνεις, οσο και για τον επομενο. Βεβαια αν τον εχεις πετυχει απο πριν μπορει να σε κοψει οπως λες αλλα αυτο εχει να κανει με τη συγκυρια.
Σωστο, δεδομενου οτι θα εχουμε λιγοτερες πιθανοτητες να πετυχουμε ο ενας τον αλλον. Μια αλλη λυση ειναι, να μπουμε με συγκεκριμενη σειρα (π.χ. αυτη που εχουμε στο δωματιο) και κρατωντας ο ενας απο τον αλλον, αποσταση 5-10 δευτερολεπτων (χονδρικα μετρωντας). Βεβαια αν καποιος ειναι πολυ πιο γρηγορος σε σχεση με τον μπροστα ή κανει λαθος, μπερδευονται τα πραγματα.
Το ιδανικο για μενα, θα ηταν να μπουμε ενας ενας και να κανουμε γυρο (με το που αρχιζει ο γρηγορος χρονομετρημενος του ενος, ο επομενος βγαινει για τον οut lap του για να μη χασουμε χρονο ) αλλα θα ειναι ιδιαιτερα χρονοβορο κατι τετοιο δυστυχως.
Το βραδάκι θα το παλέψω να μπω και εγώ για λίγο, να απολαύσω την ωραία παρέα σας.
Καλημερα σε ολους.RACING DAY :drive:
Καλημέρα,
για τους κατατακτήριους - θα μπορούσαμε να μπούμε και όλοι μαζί, για να κερδίσουμε χρόνο.
Θα ήταν όμως σωστό να υπάρξει μια σειρά εκκίνησης βασισμένη στη εξής λογική:
Πρώτος φεύγει ο ποιο γρήγορος, δεύτερος με διαφορά 5 δευτερολέπτων ο αμέσως ποιο γρήγορος, μετά από 5" ο τρίτος ποιο γρήγορος κτλ. έτσι ώστε να είναι δύσκολο ο δεύτερος να προλάβει τον πρώτο και ο τρίτος τον δεύτερο. Τώρα το ποιος είναι ποιο γρήγορος και ποιος ποιο αργός... θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τις θέσεις τερματισμών από προηγούμενους αγώνες.
Νομίζω ότι στα πλαίσια εξοικονόμησης χρόνου είναι η ποιο δίκαια λύση, θέλει όμως καλή οργάνωση.
Αν θέλετε πραγματικό ενδιαφέρον και αδρεναλίνη στα ύψη
εφαρμόστε την αντίστροφη σειρά εκκίνησης από την κατάταξη
του τελευταίου αγώνα.
Θα εξιτάρει του αργότερους οδηγούς για καλύτερη επίδοση
και θα δώσει επιπλέον κίνητρο στους ήδη γρήγορους να πιέσουν
το επίπεδο τους σε ανώτερη βαθμίδα.
Μια πρόταση με όλη την αγάπη μου, χωρίς διάθεση να φέρω αντιθέσεις.
Αν τηρηθούν οι κανόνες προσπέρασης και δεν παίξει σπροξίδι από τους γρήγορους τότε συμφωνώ ότι θα ήταν πολύ ποιο ενδιαφέροντες αγώνες (από το να τριγυρνάς σαν την καλαμιά στον κάμπο)!
Λογικά δεν θα αλλάξουν και πολλά πράγματα αφού κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, τα πράγματα θα πάρουν την κανονική ροή τους. Παρ' όλα αυτά θα προσθέσει δυσκολία στους γρήγορους και συγκινήσεις στους αργούς! Εκεί που μπορεί να υπάρχουν ανατροπές θα είναι στους παραπλήσιους οδηγούς.
Εμενα οτιδηποτε αφυσικο δεν μου καθεται καλα! :Ρ
- Καλημέρα Νίκο. Ημέρα αγώνα σήμερα. Είναι η πρώτη σου συμμετοχή, έχοντας όμως μια πρώτη ιδέα για το επίπεδο της διοργάνωσης. Θα ήθελες να μας πεις δυο λόγια;;
- Καλημέρα.! Ναι, ευχαριστώ. Είναι η πρώτη μου συμμετοχή, αυτό είναι αλήθεια, υπάρχει ένα τρακ, αλλά είμαι ενθουσιασμένος από το όλο κλίμα κι έτσι δεν με επηρεάζει.
Είχαμε ένα καλό διήμερο δοκιμών, η ομάδα μου δούλεψε σκληρά κι έκανε νομίζω καλή δουλειά με το αυτοκίνητο. Νοιώθω εμπιστοσύνη, έχουμε καλό ρυθμό. Είχαμε κάποια προβληματάκια πάνω στα οποία δουλέψαμε, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο και δεν νομίζω να μας επηρεάσουν στον αγώνα. Το επίπεδο είναι αλήθεια υψηλό, αλλά εμείς κοιτάμε πρώτα τη δική μας απόδοση. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος και να δώσω το 100%, στόχος μας είναι ο τερματισμός πρώτα, κι αν το αυτοκίνητο και οι συνθήκες το επιτρέψουν μια θέση στους βαθμούς. Θα είναι οι πρώτοι μας. Νομίζω θα το χαρεί όλη η ομάδα μου!
- Υπάρχει μία συζήτηση αυτές τις μέρες, σχετικά με τις κατατακτήριες δοκιμές. Ποια είναι η θέση η δική σου και της ομάδας σου;
- Δε έχω κάτι να πω. Είναι θέματα διοργάνωσης, κι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους διοργανωτές για την ομαλή έκβαση. Εμείς είπαμε την άποψή μας στους υπεύθυνους, αλλά από κει και πέρα κοιτάμε μόνο το να δώσουμε το 100% και να έχουμε έναν καλό αγώνα.
- Ευχαριστούμε Νίκο. Καλό επιτυχία στον αγώνα.
- Ευχαριστώ.
Μακαρι να έπαιρναν μερος και ο κωστας με τον παναγιωτη.