eimai mesa gia 6/8 h 7/8. alex exw kiales idies sxetika me to epomeno tha sou tis katatheso an se brw sto gt5 na ta poume apo to mic.
Printable View
eimai mesa gia 6/8 h 7/8. alex exw kiales idies sxetika me to epomeno tha sou tis katatheso an se brw sto gt5 na ta poume apo to mic.
Και εγώ μέσα για 6/8 ή 7/8
και εγω μεσα για Δευτερα - Τριτη
Ωραια βρε παιδια! Τρεχουμε τη Δευτερα λοιπον (21:00)! :yes:
Παιδια μολις γυρσα απο διακοπες και δυστυχως καθυστερησα πολυ λογω καποιων εργων που γινοντουσαν σε εναν επαρχιακο δρομο. Τι να γινει. Συγνωμη απο μενα! Τρεξατε εσεις; Για αυριο ειστε μεσα;
γεια Αλεξανδρε ...εγω και ο red ημασταν οποτε δεν..για σημερα εγω μπορω
Εγώ μπήκα στις 21:00 και περίμενα μέχρι τις 21:30 μήπως εμφανιστεί κανένας αλλά μόνο ο red ήταν και έτσι αποχώρησα άπρακτος.
Ε ρε γμτ... Παμε δυναμικα σημερα! 21.30 θα ειμαι μεσα!
egw mesa gia 9 me 9 kai misi. pame na to teliosoume to GAM.......
Ήταν ωραία εχθές το βράδυ:c055gfe: και τα παιδιά εξαιρετικά.
Χάρηκα για την γνωριμία Αλέξανδρε, Μανώλη.
Με τον Στράτο έχουμε προϊστορία...:c055gfe:
Πως κάνουμε επιδιόρθωση κειμένου στην δημοσίευση μας βρε παιδιά;
Έβαλα κατά λάθος ένα smiley και θέλω να το αφαιρέσω.
Και εγω χαρηκα και ελπιζω να εισαι μαζι μας στο νεο πρωταθλημα! Για επιδιορθωση, πατας edit (διπλα απο τα "quote", "multi guote"), απλα εχεις καποιο χρονικο περιθωριο που μπορεις να το κανεις αυτο! ;)
χθές ούτε καν στο φόρουμ δε μπήκα και τον έχασα τον αγώνα γμτ !
Αλέξανδρε, μια και είστε πολύ πιο έμπειροι στις διοργανώσεις από εμένα.
Κανονίστε τις προδιαγραφές, ανοίξτε το θέμα και λογικά θα είμαι και εγώ εκεί.
Οι υπόλοιποι αγώνες θα γίνουν και αν ναι, πότε;
Λέω αν υπάρχει χώρος να συμμετέχω και εγώ στους υπόλοιπους,
εφόσον δεν υπάρχουν ενστάσεις, φυσικά.
Μικρη σημασια εχει μαλλον μιας και οι περισσοτεροι ειναι εξαφανισμενοι. Ελπιζω να ειναι καλα τα παιδια! Εγω θα λειπω μεχρι τις 22 Αυγουστου. Αν θελουν τα τα εναπομειναντα παιδια τρεξτε τους ή αν ειναι τους τρεχουμε οταν γυρισω ετσι για να τελειωσει το πρωταθληματακι μας.