Και εμένα το ίδιο παραμύθι μου είπαν....
Δεν έχει στείλει λένε,η εταιρεία απο το Βέλγιο....
Απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν γίνεται να μου κόψουν ένα πιστωτικό μιας και μιλάμε για ολοκαίνουργιο μηχάνημα.....
Printable View
γιατι απλα δε θα σου δωσουν καινουργιο.. (ανακατασκευη με 3μηνη εγγυηση θα παρεις)
Πήρα και 'γω σήμερα στην cometron για να συνενοηθώ ώστε να στείλω την κονσόλα από Δευτέρα. Για έξτρα εγγύηση δεν μου είπαν τίποτα. Παραμένει αυτή που έχω έως τον Ιούλιο. Δηλαδή αν πάρεις ένα PS3 σήμερα, 19-2-2011, μέχρι στις 19-2-2012 μπορείς να το στέλνεις (αν χαλάσει βέβαια) και να σου δίνουν άλλο. Που σημαίνει ότι αν το στείλεις στις 18-2-2012, θα σου στείλουν άλλο με 1 μέρα εγγύηση!!! Να τραβάς τα μαλλιά σου!
guys! Επείγουσα βοήθεια!!!
Έπαιζα ένα παιχνίδι και πάτησα Select->και κλείσιμο συστήματος χωρίς να κάνω Quit Game πρώτα αν και υποτίθεται ότι κάνει μόνο του. Όταν το ξανα-άνοιξα δεν διάβασε CD καθόλου. Ούτε παιχνίδια,ούτε ταινίες τίποτα. Έψαξα στο internet βρήκα διάφορα και το άνοιξα σε Recovery mode έκανα Restore file system,rebuild database,restore σε default settings, τίποτα δείχνει πάνω δεξιά το κυκλάκι να γυρίζει και δεν δείχνει το CD. Το PS3 μου είναι το 40άρι το FAT. Εγγύηση και τέτοια δεν έχω το πήρα πριν 2 χρόνια μεταχειρισμένο από φίλο. Άνοιξα το PS3 και έλυσα και ξανασυναρμολόγησα το Blu ray Drive μπας και δουλέψει...τίποτα όμως... Στο Deck γράφει μοντέλο KEM-400AAA ενώ εκεί που είναι το laser στο πλάι KES-400A.
Χρειάζομαι κάτι τέτοιο για να το αντικαταστήσω σωστά?
http://cgi.ebay.com/Laser-Lens-KEM-4...#ht_500wt_1156
Ξέρετε αν κρατάνε όμως επειδή είναι από Κίνα κτλπ? ή μήπως μου προτείνετε άλλη λύση να το πάω κάπου να το φτιάξουν ή να μου δώσουν άλλο με κάποια extra χρήματα. Γενικότερα συμφέρει σαν κίνηση να αγοράσω το παραπάνω από το Ebay?
εμενα η κομετρον μου ειχε δωσει τρεις μηνες για την ανακατασκευασμενη αφου το πρωτο ps3 χαλασε πανω στο χρονο ακριβως.
τωρα για τους κωτσοβολους δεν ξερω αν θα σου δωσουν καινουργιο σαν ερθει εκεινη η ωρα.. αλλα οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι λεει η παροιμια..
Ο Φίλος smarnel μίλησε για επέκταση 3-4 χρόνια γι αυτό ρώτησα. Αν είναι να δίνουν καινούργιο επί 3 χρόνια όσες φορές κι αν χαλάσει, να το ξέρουμε για να τους προτιμήσουμε. Αν δίνουν κι αυτοί ανακατασκευασμένο, ποιος ο λόγος να τα σκάσω στην επέκταση; Αλήθεια, πόσο κοστίζει η επέκταση, ας πούμε ενός επιπλέον έτους;
δεν γνωρίζω αν σου δίνουν καινούργιο ή ανακατασκευασμένο...
αλλά όταν δίνεις 30 (ολογράφως "τριάντα") ευρώ παραπάνω από την τιμή του PS3 και ότι πάθει στο παίρνουν και στο φέρνουν με κούριερ,σου δίνουν backup κονσόλα για όσο καιρό κρατήσουν την δική σου στο σέρβις,και αυτό γίνεται για συνολικά 3 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς,ε τότε μάλλον αξίζει να τα σκάσεις...
τα παραπάνω ισχύουν για το Public...κάτι παρόμοιο ισχύει και στον Κωτσόβολο αλλά για 4 χρόνια συνολικά και με κόστος 73 ευρώ...
και τώρα κάνετε την σύγκριση με την "Χρυσή εγγύηση" της Sony Ελλάς...
ψαχτείτε λίγο πριν αγοράσετε και δεν θα χάσετε..! :a055:
Αν είναι 73 ευρώ για 4 χρόνια δεν το συζητάμε!
στο site του Κωτσόβολου θα δεις και τις λεπτομέρειες της επέκτασης εγγύησης...στο site του Public δεν γράφει τίποτα και πρέπει να πας σε ένα κατάστημα για να μάθεις λεπτομέρειες...ανάλογες παροχές έχουν και άλλες αλυσίδες όπως η Mediamarkt,Saturn,Κολομβούνης κτλ...αλλά όχι σε όλα τα προϊόντα,π.χ. η Mediamarkt δεν έχει επέκταση εγγύησης στο PS3..!
Λογικά καινούριο θα σου δίνουνε, εκτός αν έχουν καμιά "πηγή" και παίρνουν ανακατασκευασμένα.
guys anyone?
Εγω το ειχα παρει day 1 απο πλαισιο και μου χαλασε(YLOD) λιγο πριν τα Χριστουγεννα.Μου το εφτιαξε ενας φιλος που κανει αυτη τη δουλεια.Μεχρι που μου χαλασε δεν επαιζα και παρα πολυ.Περσυ μονο που ειχα λιωσει στο MAG.
Επιτέλους,μετά απο 3 εβδομάδες έχω ολοκαίνουργια κονσόλα στα χέρια μου!
Η εξυπηρέτηση απο την cometron ήταν αρκετά χαλαρή.
Τους έπαιρνα τηλέφωνο και όλο έλεγαν οτι περιμένουν νέα παραλαβή απο την Σόνυ.Την Πέμπτη 17/2 πήρα τηλέφωνο στην Σόνυ,τους εξήγησα οτι πληρώνω δόσεις και κονσόλα δεν έχω.
Μίλησα με μία ευγενικότατη υπάλληλο,η οποία όντως διευθέτησε το θέμα μου.Μου είπε οτι επειδή δεν έχουν στόκ σε κονσόλες (ήμαρτον),θα έπαιρνα μια νέα απο το κατάστημα οπου αγόρασα την προηγούμενη (multirama).
Όντως εχθές επικοινώνησα με τα κεντρικά της multirama και μου είπαν να πάω στο κατάστημα που είχα πάρει την κονσόλα.
Πήγα σήμερα,αρκετά υποψιασμένος και φοβισμένος οτι δεν πρόκειται να πάρω καμιά καινούργια παρα τις διαβεβαιώσεις τους.
Αφού ο υπάλληλος μίλησε με τον υπεύθυνο καταστήματος,πήρε μια συσκευασία,έβγαλε την ολοκαίνουργια κονσόλα,μου έδωσε ένα παραστατικό οπου αναφερόταν οτι έγινε αντικατάσταση σήμερα ώστε να ισχύει εκ νέου η εγγύηση και Τελος!
3 βδομάδες καθυστέρηση αλλά τελικά πήρα καινούργιο μηχανάκι....
Καλορίζικο!
μπραβο φιλε χαιρομαι, εισαι τυχερος..
Γενικά είχα ακούσει μια φήμη οτι τα 320,τα αντικαθιστούν με καινούργια γιατί είναι σχετικά πρόσφατα στην παραγωγή και δεν έχουν βγάλει τόσα προβλήματα όπως άλλα...
Τέσπα,ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν γιατί μου σπάσαν τα νεύρα 3 βδομάδες.
Δεν λιώνω καθημερινά απλά είναι άσχημο να πληρώνεις για κάτι που δεν έχεις στα χέρια σου....
καλο μηνα.
απο εχθες και το δικο μου ps3 60gb "δεν μου τα λεει καλα".
αγορασμενο τον αυγουστο του 2007 και με πολλες ωρες λειτουργιας, εως τωρα με κανενα προβλημα..
αλλα απο εχθες ξεκινησε να "παγωνει" το παιχνιδι (pes11).
κλεινοντας την κονσολα απο το πισω κουμπι "on-off" (που κακως εκανα τελικα,διαβαζοντας μερικα ποστς απο εδω μεσα)
μετα απο κανα 10λεπτο ξεκινησε κανονικα.....και ξαναπαγωσε λιγο αργοτερα.
καποιες φορες δεν διαβαζει καθολου το cd (δοκιμασα και αλλο game)..
δεν εκανε καποιο θορυβο πριν γινει το παραπανω περιστατικο..
τι θα με συμβουλευατε να κανω?
αν τελικα δεν φτιαχνεται ή δεν αξιζει να φτιαχτει,
διαβασα οτι καποια παιδια εδωσαν για ανταλαγη το παλιο τους με καινουργιο slim.
ειναι σιγουρα καινουργιο αυτο που παιρνεις ή υπαρχει περιπτωση να παρω ανακατασκευασμενο?
και αν αλλαξω κονσολα τα αρχεια που εχω αποθηκευμενα στην παλια, μπορω να τα "περασω" στην καινουργια?
ευχαριστω εκ των προτερων.
Το πιο πιθανό κάποια στιγμή το drive να σταματήσει να διαβάζει.....πάρε backup και μια και έχεις το 60αρι οπότε το YLOD είναι και αυτό στο πρόγραμμα καλύτερα να το δώσεις για ανταλλαγή με slim.