^^ Λογικα θα εννοει copy - paste διαδικασια οχι buckup - restore
Printable View
^^ Λογικα θα εννοει copy - paste διαδικασια οχι buckup - restore
fistikis μην επιμένεις με το backup/restore ΔΕΝ μεταφέρονται όλα τα saves.
Φιλε μου criter δεν εχεις καταλαβει τι θελω να κανω νομιζω. το ειδα το edit σου αλλα σου ξαναλεω το ποστ που μου εχει βαλει στο λινκ δεν αναφερεται σε αυτο που εγω θελω να κανω. Και ο Καζουνορης αναφερεται λογικα στην δυνατοτητα copy/paste, απλα δηλαδη θα γυρισει το save στο να ειναι συνδεδεμενο με βαση το PSN ID και οχι το serial number της κονσολας.
Ακομα δεν ξερουμε εαν το GT5 μπορει να μεταφερθει απο παλιο HDD σε νεο HDD στο ΙΔΙΟ PS3 χωρις προβλημα.
Και εγω εχω μεινει με ενα δισκο στο χερι σαν κοπανος επειδη καποιοι εκει στην Polyphony ειναι εμφανεστατα καθυστερημενοι!
Κοιτα δεν ξερω για το gt5 αλλα copy protected save files αντιγραφονται σιγουρα, το ξερω γιατι το εχω κανει, δεν θυμαμαι για ποιο παιχνιδι συγκεκριμενα αλλα μπορω να σου πω οταν παω σπιτι.
Καποια ναι αντιγραφονται οντως, και καποια αλλα παρολο που υποτιθεται οτι αντιγραφονται τελικα δεν λειτουργουν, οπως ειπε και ο Νικον πιο πανω 2 παραδειγματα ειναι τα KZ2 και LBP.
Και απλα αναρωτιομαστε αν το GT5 συγκαταλεγεται σε αυτα που δεν λειτουργουν... καλα μιλαμε εχω φαει απιστευτη ξενερα ομως...
Έχει σημασία Δημήτρη γιατί τα saves που δεν γίνονται copy/paste είναι και αυτά που δεν μεταφέρονται με backup/restore αν δεν κάνω λάθος.
Iσχυει αυτο που λεει ο nikon για τον συσχετισμο αλλα διαφωνω στον τροπο που ειναι "protected"
Valkyre εχω καταλαβει τι θες να κανεις φιλε. Στο λινκ που εδωσα γινεται μια κουβεντα για αυτο το προβλημα και επιβεβαιωνεται οτι δεν μεταφερεται το save του GT5 οχι μονο με copy paste, αλλα ουτε και με full backup και restore. Μονο με File Transfer γινεται απο ενα PS3 σε αλλο. To θεμα εχει παρει διαστασεις και στο PS blog και ο καζουνορι επιβεβαιωσε οτι στο τελος του μηνα θα γινει update με patch στο παιχνιδι και θα δινει την δυνατοτητα να μπορει το save του GT5 να γινετε backup και restored.
Μεχρι στιγμης δεν γινεται οποτε μην το επιχηρησεις ακομη.
^^ Mα ακομα κι ετσι, ας το κλειδωνανε με το PSN ID. Δηλαδη να μπορεις να κανεις copy το save αλλα για να λειτουργησει να πρεπει απαραιτητα να εισαι στον λογαριασμο τον δικο σου (PSN ID). Αυτο το κανουν πολλα παιχνιδια, οπως το Brotherhood. Γινεται κανονικα copy/paste, αλλα αν παω να το βαλω στο δικο σου PS3 δεν θα δουλεψει. Ετσι το save δεν διαμοιραζεται στο νετ για να κανουν ευκολα την δουλεια καποιοι, ουτε και παιρνουν τσαμπα trophies. Δηλαδη σε καλυπτει απο ολες τις μεριες.
Αυτο που συμβαινει με τα LBP, KZ2 και αλλα games που δεν μπορεις με τιποτα να τα μεταφερεις ουτε σε δικο σου λογαριασμο, ουτε καν στο ιδιο το PS3 σου μετα απο αναβαθμιση σκληρου, ε ειναι ΓΤΠ κατασταση...
Παιδιά δε μπορώ να βγάλω άκρη το ερώτημα είναι απλό αν χάνεις τα save σε αλλαγή σκληρού στο gran turismo 5 η απάντηση είναι ναι η όχι μη το κοιτάζουμε οποίος είναι σίγουρος το γράφει. Με ένα αλπο ναι ι όχι.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Εγω εκανα την ερωτηση και στο gtplanet... οποτε οτι μαθω θα σας πω... κι εγω περιμενω μια απλη και σιγουρη απαντηση.
http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=137176
Προς το παρον επουδενι δεν βαζω τον καινουργιο δισκο γιατι δεν εχω την διαθεση να χασω 15 ωρες απο την ζωη μου για να φτασω εδω που ειμαι επειδη καποιοι ηλιθιοι εκει στην polyphony (και οχι μονο) δεν ξερουν τι τους γινεται...
πραγμα που φυσικα μου σπαει τα νευρα γιατι εγω πληρωσα 55 ευρω για κατι το οποιο επι της ουσιας μου ειναι παντελως αχρηστο!
Tελικα γι'αυτο που ελεγα πιο πανω το save file του assassin's creed 2 και του godfather 2 ειναι copy protected αλλα με το buck up και restore οταν εκανα την αναβαθμιση του δισκου μου δεν τα εχασα, τωρα μαλλον το gt5 ειναι μια κατηγορια απο μονο του σε ολα απο οτι φαινεται.
Φιλε Valkyre,
εχθες άλλαξα το σκληρο στο PS3 40GB που εχω με εναν 500gb. Eιχα μεσα γυρω στις 5 ωρες GT5. Oλα πηγαν μια χαρα με τη διαδικασια που περιγραφει ο φιλος στην αρχη του Thread. Δεν εχασα τιποτα ουτε απο το GT5, ουτε απο το AC2 ουτε απο το Killzone 2.Το μονο προβλημα που ειχα ηταν με τα trophies αλλα μολις εκανα sychronization ηταν ολα οκ.
Eλπιζω να βοηθησα,
Bασιλης
Foberh douleia....Se shmeio pou k entelws asxetos me to thema mporei na ton allaksei pleon....
ο οδηγός είναι super.
έχω μια ερώτηση πριν το επιχειρήσω κι εγώ.
μετά από τόσα update που έχει κάνει η sony για psjailbreak κτλ, ισχύει ακόμα ο οδηγός ή θα μου απορρίψει τον σκληρό δίσκο που θα βάλω;
και κάτι άλλο...ο εξωτερικός που θα κάνω το backup σε τι format πρέπει να είναι;
Λοιπόν ήμουν lvl15 a spec kqi 6lvl b spec. Μετά την αλλαγή δίσκου ναι μεν είχα τα saves του gt5 και εμπενε κανονικά αλλά κάποια αυτοκίνητα στο γαραζ στην μικρογραφία δεν εμφανίζονταν ενώ έλεγε δίπλα στοιχεία απλός δεν έβγαζε την φωτογραφία του όταν το παταγα όμως το έβλεπα κανικα. Ε λέω εντάξει δεν τρέχει μια, ελα όμως που δεν ήταν μόνο αυτό... Ότι αγώνα και να επαιζα αυτό έμενε κολιμενο στο 15lvl. Σήμερα έκανα delete και το ξανα άρχισα από την αρχή... Η εγω ήμουν θεο γκαντεμης ή παίζει bug. Αυτά.
Τώρα είμαι 6lvl και ανεβαίνει κανονικά.
Παιδιά δε μπορώ να βγάλω άκρη το ερώτημα είναι απλό αν χάνεις τα save σε αλλαγή σκληρού στο gran turismo 5 η απάντηση είναι ναι η όχι μη το κουράζουμε το θεμα οποίος είναι σίγουρος το γράφει. Με ένα απλο ναι ι όχι.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :a023: