[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Oe3St1GgoHQ"]YouTube - Walk on water (Liquid Mountaineering)[/ame]
Printable View
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Oe3St1GgoHQ"]YouTube - Walk on water (Liquid Mountaineering)[/ame]
^^ Eιμαι δουλεια....να το ανοιξω ή θα γινω ρεζιλι?? :D
Είναι πολύ μπροστά οι άνθρωποι,τι να πω! Θέλω να δοκιμάσω κι εγώ!
Μου αρέσει που το φιλοσοφούνε και από πάνω!
ειναι δυνατον?δεν γινεται αυτο ρε παιδια.μεγαλο respect στους τρελους τυπαδες.Dragonpaul +rep.
EDIT : καποιος στα σχολια στο youtube που το πατησα λεει τα παρακατω
"They themselves revealed that this is a fake. Its a styrofoam platform".
οκ μπορει να λεει και βλακειες αλλα αυτο το "styrofoam platform" τι ειναι ακριβως?
Υ.Γ. : Dragonpaul αν οντως τελικα ειναι μουφα η κατασταση θελω το rep μου πισω! LOL !!!!!!!!
ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ και ωχαδερφιστές του AKI SADEXI
ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ
1 Γνήσιο Έλληνα δεν θα βρείτε γύρω μας κανένα. Οι τελευταίοι σκοτώθηκαν ή χάθηκαν
από τον 6ο έως τον 8ο μ.Χ. αιώνα.
2 Όταν κάποιοι «ελληνάρες» λένε= ότι εμείς σαν φυλή-λαός έχουμε τη μεγαλύτερη κουλτούρα και
τα λαμπρότερα πνευματικά χαρίσματα…….
Υπάρχει η εξής απάντηση= η ανθρωπότητα πάντα κρίνει σε τέτοιες περιπτώσεις την εσωτερική
αξία του δέντρου, από τους καρπούς που παράγει.
3 Πιστεύουμε εμείς( οι νεοέλληνες) ότι είμαστε καλύτεροι από όλους τους άλλους και γιΆ αυτό οι άλλοι μας χρωστάνε…..πολλά και για πάντα.
4 Τι ντοπάρει τον νεοέλληνα? Γκρίνια, μουρμούρα, διαμαρτυρία, μανούρα.
5 Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τζάκια με την πραγματική έννοια της λέξης.
Τις πλούσιες οικογένειες - από προπολεμικά - λέγαμε «είναι από τζάκι».
Στην εποχή μας, που γεμίσαμε νεόπλουτους κανείς δεν μάτωσε, ούτε έβαλε προσάναμμα σε «τζάκι».
6 Υπάρχουν Έλληνες που αγαπούν την πατρίδα, δακρύζουν όταν ακούν τον εθνικό ύμνο,συγκινούνται όταν βλέπουν παρελάσεις, κρεμάνε σημαίες στο μπαλκόνι τους, είναι έτοιμοι να πάρουν τα όπλα και την Αγιά Σοφιά.
Αλλά παράλληλα κατακλέβουν την εφορία ( τους συμπολίτες τους), μπαζώνουν τα ρέματα, χτίζουν αυθαίρετα, βάζουν μέσο για να μπουν στο δημόσιο, δεν πληρώνουν τις κλήσεις κ.α.
7 Είμαστε ρατσιστές, αλλά για κανένα μερεμετάκι θα φωνάξουμε Αλβανό.
8 Τα σκουπίδια είναι (και φαίνεται) «πολιτισμός».
Πήγαινε π.χ. στην Αιθιοπία. Δεν υπάρχουν κάδοι εκεί.
Τι να πετάξουνε στον δρόμο? Τα άδεια στομάχια τους?
Εμείς οι «πολιτισμένοι λαοί» που έχουμε να φάμε, άρα έχουμε να πετάμε.
9 Δεν υπάρχουν πιο ανόμοιοι άνθρωποι από τους Έλληνες και τους Σκανδιναυούς.
Ιδίως τους Σουηδούς.
Ότι αποτελεί ΑΡΕΤΗ για τον Σουηδό, για τον Έλληνα είναι άγνωστο ή ελλάτωμα.
Και ότι αποτελεί αρετή για τον Έλληνα, για τον Σουηδό είναι ελλάτωμα
10 Κύριε εθνικιστή ακόμα και αν κατακτούσες την περιοχή της Σλαβικής Μακεδονίας
και την προσάρτησεις στην επικράτεια σου, θα ήσουν καταδικασμένος να προσθέσεις απλά μια ακόμα μειονότητα στον πληθυσμό σου, που δεν θα ξέρεις τι να την κάνεις.
Όπως δεν ξέρεις χρόνια τώρα τι να κάνεις με τους μουσουλμάνους που σου έμειναν αμανάτι από την ανταλλαγή πληθυσμών.
Αλήθεια γιατί τους λέμε Σκοπιανούς? Εμάς τα άλλα κράτη πρέπει να μας λένε Αθηναίους?
11 Σαν νεοέλληνες αποκτήσαμε κιΆ άλλες πρωτιές.
Σε τηλεφωνικές κλήσεις, χρονική απασχόληση στο τηλέφωνο, παιδάκια με κινητό, σε μηνύσεις (Δικομανία – Δικοβλακεία) , σε εκτρώσεις, διαφθορά στο Δημόσιο, σε ακρίβεια, στις πυρκαγιές.
Σε λαθραία εισερχόμενους «μετανάστες», με τα πιο «τρύπια» σύνορα του κόσμου!!
Σε κατασχέσεις σπιτιών, αυτοκινήτων, περιουσιών.
12 Εμείς οι νεοελληναράδες, αυτό το περίεργο μείγμα φύλων και φυλών, ποτέ δεν κάναμε ειρήνη μεταξύ μας.
13 Τι θα γινόταν άραγε αν έπαιρνες μερικές χιλιάδες Έλληνες και τους μεταστέγαζες στη Φλωρεντία,στη Βιέννη, στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στη Βουδαπέστη, στη Πράγα?
Την ίδια κιόλας μέρα, από αυτές τις πόλεις – μουσεία, με τα έργα τέχνης στους δρόμους και τις πλατείες, θα γέμιζαν συνθήματα με σπρέι
14 Όπως κάθε ηττημένος και κακοποιημένος λαός, κατασκευάσαμε μια ολόκληρη μυθολογία,που κεντρικό της θέμα έχει το πόσο σπουδαίοι και αδικημένοι είμαστε,
το πόσο κακοί είναι όλοι οι άλλοι και το ότι χωρίς εμάς δεν θα υπήρχε ο κόσμος
.
15 Ο κάθε λαός έχει τους πολιτικούς, τους κυβερνήτες, τη δημόσια διοίκηση, τους παπάδες,τους δασκάλους, την αστυνομία, που ΘΕΛΕΙ να έχει.
Έχουμε αυτά, που ΘΕΛΟΥΜΕ να έχουμε.
Όχι «αυτά που μας αξίζουν», όπως συνηθίζουμε να λέμε.
Αν θέλαμε τα σωστά, θα μας άξιζαν τα σωστά.
Δεν τα έχουμε, όχι επειδή δεν θα μπορούσαμε να τα είχαμε αλλά επειδή ΔΕΝ θέλουμε.
Δεν μας αρέσει το ΣΩΣΤΟ.
16 Οι Νεοέλληνες και οι Νεότουρκοι, πιστεύουν σε ξένο Θεό. Οι 1οι πιστεύουν σε Εβραίο και οι 2οι σε ¶ραβα.
17 Επειδή μας τα έχουν ζαλίσει οι . . . original –ελληνάρες των καναλιών που πουλάνε βιβλία προτείνω,αντί να τυπώνουν βιβλία, να φτιάξουν μια χρυσή πινακίδα ( για να την πουλούν) που να γράφει :
...
Τα πάντα έγιναν πρώτα από εμάς.
18 Ευρωπαϊκή μέρα χωρίς αυτοκίνητο 9 / 2006 . Συμμετέχουν :
1η Η Ολλανδία με 323 πόλεις
2η η Ισπανία με 222 πόλεις και οι τέσσερεις τελευταίες
η Ρουμανία με 67 πόλεις
η Βουλγαρία με 60 πόλεις
η Αλβανία με 9 πόλεις
η Ελλάδα με 3 πόλεις !!! ( Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίπολη).
19 Όταν ακούς να λένε : «πόσο περήφανος είμαι που ανήκω στην ελληνική φυλή».
¶ραγε . . . η ελληνική φυλή είναι περήφανη για σένα ?
20 Παιδεία δεν έχουμε, υγεία δεν έχουμε, δρόμους δεν έχουμε.
Τι έχουμε σαν χώρα? Μόνο ήλιο και θάλασσα.
21 Αράχοβα-Δελφοί…11χλμ vs Αράχοβα-Παρνασσός…28χλμ (χιονοδρομικό κέντρο)
Οι περισσότεροι νεόπλουτοι αμφιβάλλω εάν γνωρίζουν ότι πιο κοντά είναι το Μαντείο των Δελφών(για να το επισκεφτούν)…από το στέκι των αδελφών.
22 Δεν κάνουμε παιδιά, λιγοστεύουν οι γεννήσεις. Καλύτερα.
Στις πολιτισμένες χώρες θα μπορούν να ζήσουν πιο άνετα και καλύτερα οι επόμενες γενιές, γιατί λιγοστεύει το νερό.
Και στην Αφρική, που κάνουν, πεθαίνουν και απΆ το νερό.
23 Κάθε Καθαρά Δευτέρα, τα ίδια και τα ίδια, η πιο μεγάλη λαγάνα, ο πιο μεγάλος χαρταετός, ταραμάς,φαλλός. Τα φρύδια, μας τα κάνουν πιο μεγάλα.
24 Όταν καλοκαιριάζει κάθομαι στο μπαλκόνι και διαβάζω.
Απέναντι, στο καφενείο της γειτονιάς, λιάζονται, πίνουν, βρίζουν, φωνάζουν, αερολογούν.
Εμένα δεν με λείπει ο καφές ή ο χυμός. Αυτούς τους λείπει όμως το βιβλίο.
Πόσο δίκιο είχε ο Καζαντζάκης όταν είχε περάσει έξω από ένα καφενέ, και βλέποντας τους αραχτούς τους είπε : δώστε με λίγο απΆ το χαμένο χρόνο σας.
25 Αντρίκιες κουβέντες: στρατός, τσίπουρα, μπύρες, γκόμενες, μπάλα, πολιτική, μπινελίκια, αυτοκίνητα,
Πως θα μαζέψει εύκολα χρήματα.
Γυναικείες κουβέντες: μόδα. καλλυντικά, δίαιτες, τσιγάρο, ισότητα, τεκνά, οδήγηση, κατινιές, πονηριά.
Πως και που θα φάει πιο γρήγορα το χρήμα.
26 Αρκετοί πατριώτες πιο Έλληνες από μένα αντιπροσωπεύουν το: φωτιά και τσεκούρι.
Ενώ εγώ στηρίζω το : περισσότερα χρήματα για την παιδεία, την υγεία, το περιβάλλον.
Ούτε δραχμή για εξοπλισμούς.
27 ΣΆ όλη την Ελλάδα έρχονται το χρόνο 13.000.000 τουρίστες.
Είναι άραγε τόσοι ? Αφαίρεσε τους ομογενείς, τα εισιτήρια κοινωνικού, τον αγροτουρισμό, η πλειοψηφία της χώρας που προτιμά μόνο Ελλάδα.
Μόνο στο Λούβρο πάνε 16.000.000.
Η διαφορά του λιγουροτουρίστα, απΆ τον άνθρωπο που θέλει να μαθαίνει.
Ευτυχώς που ο γνήσιος ξένος, ξέρει περισσότερα από μας, για τον αρχαίο πολιτισμό, και σαμποτάρει τον νεοελληνισμό.
28 Χωρίς τη φύση, θέλει τουλάχιστον 10 χρόνια να δημιουργηθεί ένα καμμένο δάσος.
Δύσκολα ξαναγίνεται όπως ήταν. Χωρίς τον άνθρωπο ή τα σπίτια σε λίγο καιρό ξαναδημιουργούνται.
29 Όταν κλέβεις το κράτος μη φουσκώνεις σα παγώνι . . . προκαλείς.
30 Όποιος – μια ζωή κλαίγεται – ότι πεινάει έχει πιο πολλά χρήματα απΆ αυτόν που τα λέει.
31 Κάποιες ενέργειες σε άλλους μας ενοχλούν, αλλά οι ίδιες σε άτομα που γλύφουμε μας ευχαριστούν.
32 Ακούς νεόνυμφοι. Για πόσο καιρό ? Ένα μήνα, δύο, ή ένα χρόνο ?
Μετά γίνονται παλιόνυμφοι ή γερόνυμφοι ?
...33 Ακούω : Δραχμή δεν δίνω στους Τούρκους.
Τα περισσότερα ζαρζαβατικά, ψάρια, αυτοκίνητα, μπαχαρικά, ξηροί καρποί κ.α.. από Άκει έρχονται.
¶ρα ? κοιμήσου αγγελούδι μου.
34 Τα καλοκαιρινά μπάνια, τα γουστάρουν οι γυναίκες και τα παιδιά. Οι άντρες θέλουν σκιά και βουνό.
Εκτός και αν είσαι νέος ή ελεύθερος, και έχεις τον σκοπό σου.
Όσοι θέλουν θάλασσα, το κάνουν για τις γοργόνες.
35 ΝαΆ χεις δική σου, προσωπικότητα. Να μην είσαι, μια ζωή, ουρά αλλουνού. Διαφώνησε μαζί του.
36 Ο κεμπάρης, μια ζωή, είναι κεμπάρης. Ποτέ του, δεν γίνεται τσιγγούνης.
37 Ο νεοέλληνας, ο ξερόλας : άσε, εσύ τι με λες, εγώ τι σε λέω.
Πότε θα πει το αντίθετο ? ¶σε εγώ τι σε λέω. Με ενδιαφέρει, εσύ τι θα με πεις.
38 Ακούς να λένε : οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.
Και που ξέρεις ότι είσαι πρόγονος των αρχαίων (Ελλήνων) ?
Κι οι Σλάβοι τι κάνανε εδώ στα ενδιάμεσα χρόνια ? οι Βυζαντινοί ? οι Οθωμανοί ?
Αυτοί όλοι σε ρήμαξαν.
39 Παράδοση : πάρε + δώσε.
Από ποιους τα πήραμε ( με μαστίγιο ?) και που να τα δώσουμε ?
Όπως κάναμε με όοοοολα τα αρχαιοελληνικά μνημεία ?
Που Άναι το 80 % ? Και τι να δώσουμε, στις επόμενες γενιές ? Το βρήκα !!
Καμένη γη, χωματερές, τρύπα του όζοντος, βρώμικες παραλίες κ.α.
Τα κατορθώματα των προγόνων της νέας γενιάς
40 Ακούω : Η Ελλάδα έχει πολλές ομορφιές. Πρέπει να γυρίσουμε απΆ άκρη σΆ άκρη.
Αυτή είναι πρόταση ενάντια στον τουρισμό. Φαντάσου να το εφάρμοζαν όλες οι χώρες.
Να κλείσουμε τα σύνορα. Και να κάναμε εσωτερικό τουρισμό.
Και οι εκατομμύρια ξένοι που θέλουν να Άρθουν για τα αρχαία μας ?
Που για αυτά είμαστε περήφανοι, και οι ξένοι τα μαθαίνουν στα σχολεία τους, καλύτερα από μας ?
41 Οι νεοέλληνες όταν βρέχει, δεν παίρνουν μαζί τους ομπρέλα, αλλά τα αυτοκίνητα τους.
42 Κρητικοί : ποτό , μαντινάδες, μπαλωθιές.
Προσωπικά, τους θεωρώ ΤΣΑΜΠΑ μάγκες, και δεν θα τους άντεχα να έμενα εκεί ή να πάω διακοπές.
Γιατί δεν πίνω, τις μαντινάδες τις θεωρώ κρύα στιχάκια της στιγμής και επειδή όλοι οπλοφορούν,
είναι λέει, θέμα τιμής !!
Όσοι δεν οπλοφορούμε τι είμαστε άτιμοι !! Μήπως οι «τίμιοι – κουμπουροφόροι» είναι κότες ?
Οι μεγάλοι και σπουδαίοι άντρες του νησιού ( για μένα) δεν είχαν όπλα «πολεμούσαν» με τη λογική.
43 Όποιος έχει μεγαλοϊδεατισμό, είναι ισχυρογνώμων και «παντογνώστης».
Στο τέλος μένει μόνος και όλοι τον βρίζουν.
44 Το παρακάτω δεν είναι μήνυμα της GREENPEACE. Αλλά, μπορούσε και να ήταν.
Σαν συμβουλή σε όσους, διαβάσουν το βιβλίο, έστω μέχρι εδώ.
Και γω που τα γράφω, δεν είμαι άγιος. Τα μισά μόνο τηρώ.
Κάνεις ανακύκλωση ? όχι.
Αγαπάς τα παιδιά σου ή τα παιδιά ΟΛΟΥ του κόσμου ? ναι. Είπες : ναι !!
Και πως θα ζήσουν, αφού εσύ τα σκοτώνεις ?
Με την παραμικρή ζέστη καβαλάς το ΙΧ σου, να πας παραλία και να ξανάρχεσαι.
Πηγαίνεις με το τζιπ σου, στο βουνό.
Ή κάθεσαι σπίτι και ανάβεις το κλιματιστικό, με κλειστά παράθυρα.
Γεμίζεις καυσαέρια παντού. Ακόμα και χτίζεις. Παράνομα ή νόμιμα.
Κάθε 1 τόνο μπετόν ξέρεις, πόσο διοξείδιο του άνθρακα διοχετεύεται στον αέρα ?
Σπαταλάς νερό. Αφού το ξέρεις ότι σε λίγα χρόνια θα γίνει πόλεμος για το νερό.
Τρώτε κάθε μέρα κρέας. Ξέρεις πόσο διοξείδιο του άνθρακα, αποβάλλει το ζώο, όταν σφάζεται ?
Καπνίζεις μπροστά του. Μέχρι τα 5 του χρόνια, θα έχει κάνει 102 πακέτα τσιγάρα.
Ακόμα χειρότερα εάν κάπνιζε η μητέρα του σε όλη την εγκυμοσύνη.
Ανάβεις όλα τα φώτα, σπίτι. Τα αγοράζεις, απΆ το δημοτικό, κινητό.
Εάν έπρεπε να γράψω λίγα λόγια για τους νεοέλληνες:
* θα σημείωνα ότι όλοι βρίζουμε το δημόσιο (και όλοι θέλουμε να μπούμε)
* λέμε...και αύριο μέρα είναι
* όταν είμαστε στο φανάρι κορνάρουμε
... * έχουμε τους χειρότερους δρόμους και οδηγούς, η μούντζα πάει σύννεφο
* οδηγούμε την μοτοσικλέτα με θράσος πάνω στο πεζοδρόμιο
* προτεραιότητα έχουν τα αυτοκίνητα και όχι οι πεζοί
* δεν διαβάζουμε ( ούτε αγγελίες)
* έχουμε τις πιο βρωμερότερες παραλίες
* νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα
* όταν βαριόμαστε τα σκυλιά μας, τα αμολάμε στο δρόμο ως αδέσποτα
* πιστεύουμε ότι είμαστε (απευθείας) απόγονοι του Περικλεούς
* πόσοι Αθηναίοι ανέβηκαν να δουν τον Παρθενώνα? (βρίσκονται δίπλα-και το παίζουν Έλληνες)
* λέμε ειρωνικά : όταν οι άλλοι ανακάλυπταν το κρέας εμείς είχαμε ήδη χοληστερίνη
* οι Έλληνες μαθητές πατώνουν διεθνώς
* βλέπουμε τα χαζοσώου της Τ.V.
* κανένα πανεπιστήμιο μας δεν βρίσκεται στα 100 πρώτα της Ευρώπης
* είμαστε πρωταθλητές στη διαφθορά και τη διαπλοκή
* πετάμε τα περισσότερα σκουπίδια
* όταν συζητάμε για δίαιτα είμαστε πάντα στο τραπέζι και τρώμε
* είμαστε η πιο φτωχή χώρα με τους πιο πλουσίους κατοίκους *
* οι Κρητικοί οπλοφορούν (λες κιΆ ναι επαρχία του Σικάγο)
* βασιλεύει ο ωχαδερφισμός
* είμαστε πρώτοι .......στα τροχαία *
* στη παχυσαρκία * στο βρίσιμο * στα τσιγάρα
* στα κινητά * στη σκόνη * στα ποτά (νοθευμένα)
* στο ξενύχτι * στη φιγούρα * στην ανοργανωσιά
* στα αυθαίρετα * να κοροϊδεύουμε * να μην τα δηλώσουμε όλα στην εφορία
*καφετερίες * μπαράκια * στάσεις εργασίας
* βιαζόμαστε, τα κάνουμε γρήγορα, πρόχειρα, αρπακολαντζιδικα
* έχουμε τις περισσότερες αργίες
* απεργίες * καταλήψεις * εφημερίδες
* κανάλια * δημοσιογράφους * προέδρους
* στις πυρκαγιές * βασιλεύει ο ωχαδερφισμός
*ανεκμετάλλευτα τα αρχαία (και οι αρχαιολογικοί χώροι)
* στο τζόγο * σε τηλεφωνικές κλήσεις
* παιδάκια με κινητό * σε μηνήσεις
* χρονική απασχόληση στο τηλέφωνο
* σε εκτρώσεις * διαφθορά Δημοσίου
* σε λαθραία εισερχομένους «μετανάστες»
* τα πιο «τρύπια» σύνορα * σε ακρίβεια
* σε κατασχέσεις σπιτιών * αυτοκινήτων * περιουσιών
* δίνουμε τα λιγότερα απ΄τον προϋπολογισμό για - τα κυριώτερα – υγεία, παιδεία.
και αρκετά ξέχασα . . .
Δειτε αυτο το site. Νομιζω πως εχει πολυ γελιο!!!!
"Aκουστε" σκηνικο σε γνωστη πλατεια της Αθηνας, πριν απο λιγο.
Παρκαρουν δυο κοπελιες εξω απο γνωστο μπαρακι και η οδηγος ανοιγει αποτομα την πορτα, με αποτελεσμα ενα διερχομενο μηχανακι, που σημειωτεον επεβαινε ενα ζευγαρι ασιατικης καταγωγης, να χτυπησει επανω στην πορτα. Ο οδηγος του διτροχου χτυπησε στο χερι, ευτυχως οχι πολυ. Αφου γινεται το ατυχημα, βγαινει η οδηγος και του λεει: "Ε, συγγνωμη....". Δεν το εννοουσε, ομως. Δεν ρωτησε, καν, το παιδι αν χτυπησε. Ουτε ενδιαφερθηκε. Βγαινει μετα η αλλη εξυπνη απο τη θεση του συνοδηγου και του λεει: "Ε, ωραια, φυσηξε αερας και ανοιξε την πορτα (!!!!!!!). Φορα και συ το κρανος σου μη χτυπησεις." Το παιδι, οντως, δε φορουσε κρανος, αλλα δειτε τι βρηκε να του πει. Τι του ειπε...
Ηταν φανερο, και αυτο φαινοταν στο βλεμμα που εριξαν και οι δυο στο ζευγαρι, πως επειδη χτυπησαν αλλοδαπους, δεν ετρεχε και τιποτα. Αυτο το υποτιμητικο βλεμμα που ριχνουν μερικοι οταν εχουν απεναντι τους καποιον/καποιους που θεωρουν κατωτερο/ους. Αλλα ετσι ειναι. Καποιοι εχουν ιεραρχησει τους ανθρωπους συμφωνα με τη φυλη και εχουν αυτοϊεραρχηθει στην κορυφη, επειδη εχουν αρια χαρακτηριστικα. Οι αλλοι επονται....
Φτύσιμο στη μούρη χρειαζόταν το τσόκαρο, αν γίνεται από άρρωστο κιόλας να έχει χρωματάκι :D Τι να πεις, αυτά τα φαινόμενα δείχνουν το περιβάλλον που μεγάλωσε κάποιος. Και δυστυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό εκεί έξω είναι έτσι, αμόρφωτοι και απολίτιστοι. Και το εισπράττουμε καθημερινά. Τουλάχιστον δεν χτύπησαν τα παιδιά στο μηχανάκι. Για να κάνουν καμιά δήλωση στην ασφάλεια τα κορίτσια ούτε λόγος να φανταστώ, θα ήταν και ανασφάλιστος ο ασιάτης δεν θα απαίτησε και πολλά, όπου φύγει φύγει.
Ασε, Βλαδιμηρε... Εκνευριστηκα αφάνταστα εκείνη την ώρα. Αλλα τι να ασχολείσαι με υπανθρωπους... Θα μάθουν νομίζεις;
Σημεία των καιρών...εγώ (πριν 2 ή 3 χρόνια) ήμουν ακόμα ανάσκελα και τσεκάριζα την αρτιμέλεια μου όταν καρφώθηκα στην πόρτα μιας Γιαννιώτητας με παπάκι και αυτή στάθηκε από πάνω μου και μου λέει "επειδή βιάζομαι,να καλέσουμε την αστυνομία για να τελειώνουμε;" Ούτε να δει αν χτύπησα,αν πονάω,πως είμαι κτλ.
Μπορείτε να μαντέψετε ποια κοσμητικά επίθετα χρησιμοποίησα τα επόμενα 2-3 λεπτά;
Ένας από τους εφιάλτες όσων οδηγούν μηχανή είναι το απότομο άνοιγμα πόρτας αυτοκινήτου την ώρα που περνάς από δίπλα τουλάχιστον δεν χτύπησαν οι άνθρωποι.
Προσωπικά εύχομαι να πάθουν οι τύπισσες το ίδιο (επειδη ειμαι κ καλος ανθρωπος δεν λέω χειρότερα) σε μια επίσκεψή τους στο εξωτερικό.ϊσως τότε καταλάβουν! Γιατι όταν ο άλλος είναι 'γκιόζης έτσι μόνο "συντονίζει".Με σφαλιάρα.
Kι "εγω" αγωνιω αν θα παρω το ταδε παιχνιδι day one.
Δειτε το. Αξιζει τα 10' που θα αφιερωσετε.
Σε αυτό το post http://www.ps3forums.gr/vb/showpost....&postcount=509 είχα αναφερθεί στην marinaleda.
Στις 4 Νοε, το κουτί της πανδώρας ήταν αφιερωμένο σε αυτήν την κοινότητα.
Το ντοκυμοντέρ μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ:
http://www.koutipandoras.gr/?p=533
52Ε το 2μηνο για 2mb πολλά δεν είναι ρε γμτ; και σύνολο τηλεφώνου στα 120Ε;
Μήπως ήρθε η ώρα να βάλω cyta;
Όντως, πολύ ακριβά. Εγώ forthnet έχω και καλά 24mbps, με απεριόριστα αστικά, υπεραστικά, ορισμένα διεθνή και 60' κινητά. 40Ε το μήνα. Οπότε μάλλον πρέπει να αλλάξεις πάροχο επιτέλους... Cyta εγώ προσωπικά δεν θα τολμούσα. Ή forthnet ή Ηol. Αλήθεια πως προφέρεται αυτό το πράγμα? Σαϊτα? :D :D
Εγω με τη Forthnet πιάνω 10, το πολυ 11.