Για να το επαναφέρω για λίγο η μόνη εύκολη λύση είναι το πιστολάκι και αν ναι για πόση ώρα πρέπει να το "στεγνώνω";;;;;
Printable View
Για να το επαναφέρω για λίγο η μόνη εύκολη λύση είναι το πιστολάκι και αν ναι για πόση ώρα πρέπει να το "στεγνώνω";;;;;
Ωχ, ωχ... Παθών? Κρίμα. Όσον αφορά την ερώτηση σου, ας σου απαντήσει κάποιος που το έχει κάνει. Πάντως είναι πολύ προσωρινή λύση, ίσα ίσα για να σώσεις ότι έχει απομείνει μέσα. Καλύτερα άνοιξε το ρε συ πάντως. Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Αν δεις ένα βιντεάκι για οδηγίες είναι πολύ εύκολο.
εαν το πας σε καταστημα που φτιαχνουν YLOD δεν θα στο φτιαξουν γιατι ειχα βρει ελληνικο καταστημα στο ιντερνετ που φτιαχνει YLOD
το slim παθαινει YLOD. εχει ακουστει τιποτα?
Απο κατι ψιλα που εχει παρει το ματι μου (κυριως) σε ξενα φορα υπαρχουν και καποιες περιπτωσεις YLOD σε slim αλλα ειναι ελαχιστες.
Νikon, στο βιντεο φαινεται "καπως" αλλα η διαδικασια ειναι σχετικα απλη. Και πλεον εδω μεσα εχουμε μαζευτει πολλοι που το εχουν επαναφερει οποτε η συγκεκριμενη μεθοδος μπορω να πω οτι ως επι των πλειστων δουλευει.
Ενδιαφερον θα ειχε να μαθουμε αν καποιος εχει ακολουθησει τον οδηγο και δεν καταφερε τιποτα, αν υπαρχει κανεις ας μιλησει please για να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη αποψη.
Καλο θα ηταν παντως να βοηθουσαμε λιγο παραπανω οσοι γνωριζουμε το προβλημα και εχουμε κανει revivals. Εγω τουλαχιστον προσφερομαι αν μπορω να βοηθησω και καποιον απο κοντα (Πατρα ειμαι).
To ότι είναι προσωρινή λύση και ότι η κονσόλα έχει και χαλασμένο drive με κάνει να το σκέφτομαι αν ήξερα έστω ότι θα κρατήσει για πολύ θα το έκανα.
Κατι λιγο ασχετο αλλα, θα το ρωτησω.
Μεχρι σημερα εχει παθει κανεις YLOD η κατι παρομοιο στο Slim?
Bost7 απανταει ο Hakoo σε αυτο που ρωτας 2 ποστς πιο πανω.. ;)
σημερα το επανεφερα και εγω. δουλευει κανονικα, αλλα απο σεπτεμβρη και μετα θα αφησω τα παιδια μου να παιξουν που θα δροσηση λιγο?
βλεπεις με τον καυσωνα απο το πρωι μεχρι 3-4 το μεσημερι δεν το εκλειναν καθολου, τη θα σου κανει και αυτο.
μετά από τα μηνύματα σας εδώ, αποφάσισα να κάνω και εγώ ένα προληπτικό καθαρισμό και μια αλλαγή στην πάστα μιας και το μηχάνημα είναι από τα πρώτα πρώτα και για την ακρίβεια στις 00:00 am που άνοιξε ο Kωτσόβολος δίπλα στον ANT1 (περίμενα απέξω) δεν θυμάμαι ημερομηνία επίσημης παρουσιάσεις του PS3
νομίζω καλά έκανα και το άνοιξα γιατί ήτανε στα όρια του μάλλον. Ανεβάζω και 2 -3 photo να δείτε
αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι για την πάστα έβαλα αυτή
http://www.overclockers.co.uk/showpr...tid=57&subcat=
να την αφήσω η να πάρω και να βάλω μια
http://www.plaisio.gr/Computers/Tuni...RCTIC512US.htm
σίγουρα από αυτή που είχε θα είναι καλύτερη πιστεύω
πάντως αυτό που παρατήρησα είναι ότι πρέπει να έχει καλύτερη απαγωγή και
αυτό το συμπέρασμα το έβγαλα λόγο ότι στο πίσω μέρος που βγαίνει ο ζεστός αέρας έχω βάλει ένα sensor από ένα ηλεκτρονικό θερμόμετρο και παρατηρώ ότι ο ζεστός αέρας που βγάζει τώρα η θερμοκρασίες είναι μεγαλύτερες οπότε η θερμότητα διοχετεύεται πιο γρήγορα στην ψύχτρα και ο ανεμιστήρας το βγάζει έχω, όταν η θερμοκρασία φτάσει 48-49c τότε ο ανεμιστήρας μπαίνει στην δεύτερη σκάλα και ρίχνει το θερμόμετρο στους 45-46 ανάλογα και το game οπότε και ξανά πέφτουνε η στροφές του μέχρι να ξανά φτάσει στους 48-49
- αυτό είναι και το κριτήριο μου για να κλείσω το PS3 μετά από ένα game όταν πέσουν η στροφές του ανεμιστήρα και γίνει σχεδόν αθόρυβο το κλείνω
Παιδια γεια :a055: σας και καλως σας βρηκα! Μετα απο 3 χρονια επαθα και εγω αυτο το ρημαδοYLOD! Πηρα την μεγαλη αποφαση να ανοιξω το ps3 βλεπωντας τα vid και περνωντας θαρος απο τα υπολοιπα παιδια του forum. Και εννοω μεγαλη αποφαση και θαρρος, γιατι τα χερια μου ΔΕΝ πιανουν.
Τελικα, ακολουθωντας τις οδηγιες, οντως ειναι απλο και ευκολο και για τον ποιο ασχετο, οπως εγω!
Παστα εβαλα μια akasa, για server και τρελες θερμοκρασιες.
Θερμοπιστολο δεν ειχα και χρησιμοποιησα το πιστολακι της γυναικας, αλλα το ζεστανα για κανα 10λεπτο σε καθε σημειο. Και δουλεψε...
Οταν εβαλα σε λειτουργεια το ps3, ηταν εντελως αθορυβο σε σχεση με πριν, σε σημειο που νομιζα πως ειχα κανει λαθος και δεν ειχα συνδεσει τον ανεμιστηρα.
Οσο αντεξει! Μετα παμε για slim...
Υ.Γ. Μου περισεψε μια βιδα
του εβαλα και εγω ενα ηλεκτρονικό θερμόμετρο και παρατηρησα οτι μεσα σε 5 λεπτα εφτασε 46 βαθμους και μετα απο αλλα 5 λεπτα πηγε 49 στασιμο. καποια στιγμη πηγε 50 για λιγο και μετα παλι 49c για περιπου 1ωρα παιζοντας cod-2.
οταν το σταματησα το αφησα 5 λεπτα στο xmb και επεσε στους 46c και μετα το εσβησα.
Ανάσταση και για το δικό μου δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσει αλλά αν πάρω για παράδειγμα το πως έκανε ο ανεμιστήρας με το που το άνοιγα και τώρα βλέπω ότι δεν κάνει κιχ μάλλον θα κρατήσει αρκετά και αυτό με 6 ευρώ για την πάστα.:a049::a049::a049:
EDIT: Πολύ προσωρινή λύση στην περίπτωση μου......το βράδυ ανάσταση και το πρωί ξανά τα ίδια χωρίς καν να έχω παίξει μόνο να το ανοίξω 2 φορές πρόλαβα.:doh:
'Οπως έγραψα με edit από πάνω κράτησε πολύ λίγο η χαρά και θέλω να ρωτήσω αφού έχω βάλει την πάστα υπάρχει λόγος να το ξανανοίξω ή να το πλακώσω στο πιστολάκι μπας και κάνω κάτι;;;;
Δεν νομιζω οτι το πιστολακι εξωτερικα θα σε βοηθησει.
Βασικα απο οσο εχω διαβασει το ποσο θα κρατησει εχει να κανει και με τη δουλεια που εχεις κανει. Πχ χρησιμοποιησες πιστολακι απλο η θερμοπιστολο με θερμοκρασια? Ζεστανες οσο επρεπε ολες τις περιοχες?
Αποψη μου ειναι οτι αφου πηρες την κρυαδα μπορεις να επαναλαβεις την διαδικασια, και πιο ευκολο θα ειναι και δεν εχεις κατι να χασεις.
To έκανα με πιστολάκι 2000W και με 2 σκάλες ζεστού δεν είναι απλό αλλά ούτε θερμοπίστολο.......φοβάμαι ότι ήθελε και άλλο και μάλλον θα το ξανακάνω αλλά με την πάστα που είναι πάνω τι θα κάνω.