Ρε παιδιά μήπως ξέρετε πως παίρνουμε το τρόπαιο του ps home,δεν μου κάθεται με τίποτα...
Printable View
Ρε παιδιά μήπως ξέρετε πως παίρνουμε το τρόπαιο του ps home,δεν μου κάθεται με τίποτα...
απο το μαγαζι δεν το πολυψαξανε. παντως ψαχνοντας στο ιντερνετ ειδα οτι σε καποιες χωρες (Δανια, Πορτογαλια κλπ) ειχαν το ιδιο προβλημα σε μεγαλο βαθμο μαλιστα, για αυτο βγηκε και τ0 1.02 patch.
τι να πω εαν απο ολη την Ελλαδα ειμαι εγω ο γκαντεμης...
Παντως σε εμενα το παιχνιδι κολλαει συνεχεια δεν εχω φτασει ενα παιχνιδι μεχρι τελους
Παιδια εχω μερικες ερωτησεις σχετικα με το online και το PS Eye. Για να μιλησεις στο αλλον στο Online πρεπει να εχει και αυτος μικροφωνο; χρειαζεται να πατας καποιο κουμπι ή αμα το εχεις ενεργοποιημένο ακουει ο αλλος τα παντα; επισης βγαζει φωτογραφιες το PS Eye στο Online και αν ναι που τις βρισκεις γιατι το δοκιμασα και δεν τις ειχε στα options του παιχνιδιου αλλα μου εδωσε το αντιστοιχο trophy, καπου διαβασα οτι τις φωτογραφιες τις στελνει το παιχνιδι στους αλλους παιχτες αληθευει αυτο;
Τελος οποιος θελει ας με κανει add για κανενα παιχνιδι, το psn id μου ειναι JerryMoore.
Βγαζει φωτογραφιες στο Online οταν νικας νομιζω αλλα δεν τις στελνει.
Για να τις δεις θα πας απο εκει που πηγες για το μικροφωνο, θα δεις θα εχει διαφορες φωτο τραβηγμενες. Θα τις κανεις copy για να τις περασει και στο ps3 και εισαι οκ.
βασικα δεν λεει να σε ακουνε...ειναι κουραστικο για τους αλλους.εγω οποτε πεφτω σε ατομο με μικροφωνο κανω πισω στα καπακια.εκτος και ειναι φιλος!
το παιχνιδι ειναι κολλημα !ειδικα στο οnline!!!! απλα απιστευτο:a094:
δοκιμασε να σβησεις οτι εχει να κανει με το παιχνιδι,game/save data κλπ να τα ξανασωσει μπας και ξεκολησει.ψαξε μεσα στο ps3 να δεις οτιδηποτε εχει εγκαταστησει το game και σβηστο.δοκιμασε και πες μας
πιο πιθανό είναι να αρχίζει να τα παίζει το drive μου φαίνεται....
στο 1ο μου ps3 και μενα 60αρι μου είχε κάνει κάτι νερά κάποιες φορές , δλδ έλεγε άλλα ο παρουσιαστής και άλλη ερώτηση έγραφε !
η αργούσε να το διαβάσει κτλ.
αφού λές ότι το ίδιο δισκάκι σε άλλη κονσόλα παίζει κανονικά και κυρίως έχεις σβήσει όλα τα data από το ps3 σου , μάλλον (σίγουρα δλδ) είναι hardware πρόβλημα ....
sto aggliko ps store vgike to buzz quiz player i kati tetio, kserete an exi kikloforisi kati antistixo sto elliniko ps store? an exi vgi, ine sta ellinika i agglika ?
ώχχχ άσχημα νέα ,
κοίτα μάλλον ήτανε να το πάθει , αλλά το buzz επειδή έχει και τόσες ερωτήσεις και γενικά διαβάζει random κάθε φορά , προφανώς και δουλέυει περοσσότερο το drive , οπότε θεωριτκά είναι σαν να το "επιβαρύνει" και καλά .
που να δεις το scene it , εκεί ακόμα πιο πολύ !
με την κονσόλα τι θα κάνεις ? θα το πας για αλλαγή BD ?
a ok eyxaristo! pantos to katevasa ke exi ke kapies erotisis pu erxonte me to pexnidi xoris na agorasis tipota extra