proevo σημερα το απογευμα φευγω ξανα και επιστρεφω την δευτερα.αρα τα παιχνιδια θα τα παιξω την ερχομενη εβδομαδα.καλημερα
Printable View
proevo σημερα το απογευμα φευγω ξανα και επιστρεφω την δευτερα.αρα τα παιχνιδια θα τα παιξω την ερχομενη εβδομαδα.καλημερα
ΛΑΜΕ 7MM kosmios
αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
δεν το ειχα δει ρεςεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
κοιτα την ωρα που double postarame
απο 6ο ομιλο?????????απο τωρα εως 23 30 περιμενω αν δεν εχετε κανει το update ενοειτε
ΛΑΜΕ 7ΜΜ plakas
gepe13 ΛΑΜΕ ΙΡΜΓΠ
Εγω ειμαι υπερ της αποψης, να συνεχισεις Pro Evo. Επισης αν μπορει ενας moderator να σβηνει τα ασχετα ποστς, ωστε να μενει καθαρο αυτο το thread.
Μη το βαζεις κατω, ολα θα στρωσουν. Και επιτελους να καταλαβουν ολοι, οτι δεν φταινε ο ενας η ο αλλος παιχτης, αλλα το online. Και εγω επαιξα με εναν φιλο κυπριο ranking match και με κερδισε το lag. Τι να κανω? Να μαλωσω μαζι του ή με την εταιρια του, ή με ολους. Το δεχτηκα το καταπια και συνεχιζω.
Παντως εφοσον ο λογος ειναι το lag δεν νομιζω οτι με το να γυρισουμε στο PSE2008 ειναι λυση. Να συνεχισουμε τους αγωνες μας και να οριστει ενας κανονας οπως περσι, που να ξαναγινεται το ματς σε περιπτωση λαγκ οπως και επισης να απαγορευτει το ποσταρισμα σχετικα με παραπονα απο λαγκ και να ποσταρονται μονο τα αποτελεσματα.
Δεν γίνεται αυτό που λές criter γιατι όποιος χάνει θα επικαλείται lag και άντε πάλι απο την αρχή.
Εδώ έχουν lag και επειδή είναι 0-0 στο 20' δέν το διακόπτουν και λένε αντε παίξε να δούμε και μολις τελειώσει και χάσουν φωνάζουν για το lag, τι να λέμε τώρα.
E αυτο λεω, υπαρχουν μερικοι που εχουν λαγκ, αλλα αμα νικησουν το παιζουνε παλαβη. Αμα χασουνε αρχιζουνε την γκρινια. Γι'αυτο λεω να ξαναγινεται το ματς και 2 κ 3 φορες αν χρειαστει, χωρις αυτο να γινεται θεμα στο φορουμ και να προκαλει την συγχηση των διοργανωτων. Να ποσταρονται μονο αποτελεσματα.
paides egw lew na teloiwsoume tous omilous kai na pame stis katigories mhpws kai alaksei kati.egw pantws apo pleura mou,tha summetexw se oles tis diorganwseis tou pro giati mou aresei h olh fash kai den prokeitai na me ksenerwsei to lag.
O ProEvo αποφάσισε να παραιτηθεί από διοργανωτής του πρωταθλήματος, αυτή την στιγμή ο μόνος που έχω μείνει είμαι εγώ. Εφόσον θέλει κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ να στείλει PM στον ProEvo για να συνεννοηθεί μαζί του.
Υ.Γ Όσοι θέλουν να φύγουν από το πρωτάθλημα να γράψουν τα ονόματα τους ώστε να τους βγάλουμε από τους ομίλους ώστε να ξεκαθαρίσει λίγο η κατάσταση.
Ευχαριστω.
tora diavasa to post tou EVO.Pragmatika ntrapika giati ki ego eime enas apo aytous pou katigorisan to game se merika post.isos giati exo agapisei poli ton sigkekrimeno titlo ki aisthanome dipla prodomenos meta ki to persino kazo.thelo na xekathariso ston EVO oti kanena sxolio toulaxiston diko mou de eixe oute ena elaxisto stigma momfis kata tou.ki an vgika ligo parapano deiktikos einai gia tous logous pou anafero poio pano.file esi apo ti meria sou ekanes ta panta opos ki persi ki kanenas den sou prosaptei tpt!pisteuo opos ki ego .................etsi ki ta alla paidia sto anagnorisoun ki exoume ektimisi tin olli sou prospatheia!
filika giannis (enas akomi disarestimenos):tiphat:
Καλα αντε να βρεις αλλον ProEvo τωρα. Αν μπορει ο plakas να ασχοληθει με τα αποτελεσματα θα μπορουσα και εγω να σε βοηθησω με την συνταξη, ενημερωση η κατι αλλο. Αλλα θα πρεπει οι συμμετεχοντες να κατανοησουν οτι το παιχνιδι ειναι προβληματικο να συνεργαστουν και να συνεχισουν μεχρι το τελος ή αλλιως να αποχωρισουν που δεν νομιζω να θελει κανενας. Mpafoun league ειναι αυτο δεν θα κρατησει και για παντα
gergeo-nikopan0 5-1 katholou lag
nikopan0-gergeo 2-0 katholou lag
opws vlepete milisan oi edres:)
kali synexeia nikopan0:)
Εγώ πιστέυω φταίνει οι συνδέσεις και λιγότερο η konami.Όποιος έχει αντίθετη άποψη ας μου εξηγήσει γιατί μερικοί παίχτες πάιζουν τέλεια μεταξύ τους