ok απλα δεν θελω να θεωρηθω απων.περιμενω πως και πως το πρωταθλημα οπως πολλοι ακομα.
ok απλα δεν θελω να θεωρηθω απων.περιμενω πως και πως το πρωταθλημα οπως πολλοι ακομα.
k ego to pira simera mages.ade kali arxi na exoume
pedia to pes2009 id ine
mad-than21
to egrapsa k eki pou grafoume ta on line id apla ta ixa me kefalea
elpizo na min mperdepsa tin katastasi
pes id
mast0ras
mesa kai egw!
vasika ego leo na mou todosete apo tora to protathlima!
??? ??? ???? lak100
________
Ship Sale
Λοιπόν, έχει μείνει μια εβδομάδα ακόμα για να κλείσουν οι συμμετοχές. Έχουμε μαζευτεί αισίως 52, αριθμός πολύ μικρός βέβαια γιατί ο πολύς κόσμος παίζει Fifa :rofl::rofl:( Συγνώμη, αλλά είχα την ανάγκη να την πω την καφρίλα μου). Βέβαια δε ζω με αυταπάτες και ξέρω πως αν από αυτούς τους 52 παίξουν τελικά 36-40 πάλι πολύ ευτυχισμένοι θα είμαστε. Αν με ρωτούσατε προσωπικά να πω γνώμη πόσοι θα μείνουν, θα έλεγα μέχρι 25 αλλά ας σκεφτόμαστε θετικά :p.
Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, η δομή του Πρωταθλήματος θα έχει ως εξής :
3 κατηγορίες Α', Β' και Γ' Εθνική με 12-14 ομάδες στην κάθε κατηγορία. 4 θα ανεβαίνουν και 4 θα πέφτουν κάθε σεζόν.Αυτό θα κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον για τις περισσότερες ομάδες της κάθε κατηγορίας. Άρα
Αυτά μπορεί φυσικά να αλλάξουν αναλόγως σε ποιά κατηγορία θα πάει ο καθένας από τους υπευθύνους με την λήξη των προκριματικών. Αν δηλαδή πάω εγώ στη Γ' θα αναλάβω αυτήν και αν ο jorge βρεθεί στην Α' θα αναλάβει την Α'.
- Mpafoun League A (Υπεύθυνος ProEvo)
- Mpafoun League B (Υπεύθυνος Donald)
- Mpafoun League C (Υπεύθυνος jorgedept)
Τα προκριματικά θα γίνουν με ομίλους των 6 ομάδων. Οι 2 πρώτοι από κάθε όμιλο θα πάνε στην Α', ο 3ος και 4ος στη Β' και οι 2 τελευταίοι στη Γ'.
Ελπίζω να ήταν κατανοητά. Να υπενθυμίσω ότι πάντα πληροφορίες, συμμετοχές, κανόνες κτλ μπορείτε να βλέπετε στο 1ο post.
Τελειώνοντας να ενημερώσω ότι θα επανέλθει και ο θεσμός του Κυπέλλου για όλους τους συμμετέχοντες, που θα γίνει με knock out αγώνες. Περισσότερες πληροφορίες όταν έρθει η ώρα από τον Μάνο (manos_ps3) που θα αναλάβει την οργανωσή του.
Ευχαριστώ
ΜΠΡΑΒΟ καλα μου ακουγοντε ολα και περιμενω να αρχισουμε:1appl:και να γνωριστουμε φυσικα γιατι λογο του περσινου ΤΣΟΥΦ στο οnline καταλιξαμε στο φιφα .:badpc:
Ετοιμος!
Game Id: Hakoo_13
To kalo to pro thelei kai kalo kanape
ORANIE 1980
Να υπενθυμίσω πως μέχρι το Σάββατο είναι οι δηλώσεις συμμετοχών. Κυριακή η κλήρωση των ομίλων και από Δευτέρα ξεκινάμε με τους αγώνες.
PROEVO επειδη οσοι το πηραν το παιχνιδι σιγουρα δοκιμασαν και το online μηπως θα ηταν καλυτερα να ενημερωναν απο τωρα αν θα συμμετεχουν στο πρωταθλημα η οχι,γιατι ειναι κριμα να χαλασει το πρωταθλημα μετα αλλα και να αναψουν τα αιματα γιατι καποιοι θα postaroun και θα λενε οτι ειχε lag και ηταν αδικο και ολα τα γνωστα.πΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ
βαλτε με μεσα
και εγω μεσα bredinio
Μεσα και εγω!
Game Id : otakon61078
Profile name: Kyriakos
kainourgios sto forum, alla oxi "neos" sto pro...gi auto, vale me mesa filarako!!!!!
Profile name: bouns77