πηρε το ματι μου, οτι κυκλοφορουν κατι αρχεια m2ts στα 4gb ειδικα για αναπαραγωγη στο ps3, μηπως υπαρχει καποιος γρηγορος τροπος για να περασουμε υποτιτλους σε αυτα?
υποψιαζομαι πως οχι, αλλα ειπα να ρωτησω...
Printable View
πηρε το ματι μου, οτι κυκλοφορουν κατι αρχεια m2ts στα 4gb ειδικα για αναπαραγωγη στο ps3, μηπως υπαρχει καποιος γρηγορος τροπος για να περασουμε υποτιτλους σε αυτα?
υποψιαζομαι πως οχι, αλλα ειπα να ρωτησω...
γιατι δεν αγοραζετε ενα media center με 120 ευρω να βλεπεται ο,τι θελετε οποτε θελετε και καθεστε και σπατε τα κεφαλια σας με το PS3???
Εγώ πήρα τις egreat το media tank και είμαι κατα ευχαριστημένος !!!
Εχω τα WINDOWS 7,και εγκατεστησα πριν λιγο καιρο το mkv2vob 2.4.7
Ενω δουλευε κανονικα στην αρχη,τωρα οταν ξεκιναει την διαδικασια μετατροπης,ειτε δεν ενσωματωνει τους υποτιτλους παροτι ειναι τσεκαρισμενο
στις επιλογες για να το κανει,και πλεον δεν κανει transconding,(πολλες φορες κανει κατευθειαν muxing)η και αν κανει καμμια φορα το αρχειο καταληγει να ειναι απο 4.25GB το αρχικο,σε 120mb στο
τελος.Αυτο συμβαινει ειτε στις επιλογες VIDEO TRANSCODING ειναι automatic,
ειτε ειναι always transconding.
Μηπως υπαρχει προβλημα με τα windows 7? Aλλα και παλι γιατι δουλεψε στην αρχη και οχι τωρα?
Επισης αν υπαρχει καποιο screen με τις ρυθμισεις του mkv2vob 2.4.7 να δω μηπως κατι εχει πειραχτει.Ευχαριστω.
γεια σας παιδια!
οσο και αν διαβασα,εψαξα,κατεβασα προγραμματα,δεν μπορεσα να μετατρεψω μια ταινια που εχω σε μορφη 720p.BluRay.x264 συν τους υποτιτλους που ειναι σε αρχειο srt,σε format για να παιξει στο ps3.
το βασικο προβλημα μου μου ειναι οτι επειδη η ταινια ειναι 7 giga και εχω τον εξωτερικο μου σκληρο σε fat32(για να τον διαβαζει το ps3) δεν μπορω καν να αντιγραψω την ταινια στον σκληρο για να την δω στο ps3.
αρα αυτο που θελω να μαθω ειναι:
1)γιατι καταρχην οταν παω βαλω την ταινια στα προγραμματα mkv2vob,tsMuxeR,AVCHD μου βγαζει error ή γενικα δεν μπορει να γινει κατι;(πχ συγκεκριμενα στο tsmuxer μου βγαζει:matroska parse error:invalid H264 NAL unit size. NAL unit truncated)
2)αφου καταφερω να το μετατρεψω πως θα το περασω στον σκληρο μου ο οποιος απο την στιγμη που εγινε σε fat32 δεν μπορω να του μεταφερω αρχεια μεγαλυτερα των 4giga?
3)μηπως η λυση για τετοια μεγαλα αρχεια σε fat32 ειναι "καψιμο" σε dvd(single ή dual layer)???
ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!
Φιλε μου αυτο που κανω εγω ειναι αφου τα κανω .vob τα περναω κατευθειαν στο ps3 απο το pc μεσω media server και δεν υπαρχει προβλημα οσα gb και να ειναι το αρχειο, το μεγαλυτερο που εχω περασει ειναι 11gb νομιζω.
1) για το mkv2vob (που έχω χρησιμοποιήσει) , σου βγάζει κάποιο error όταν πατάς add file και επιλέγεις το αρχείο ? Δοκίμασες και κάποιο άλλο αρχείο μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το συγκεκριμένο ?
2) όπως είπες και εσύ ολοι οι δίσκοι fat32 δεν αναγνωρίζουν αρχείο πάνω από 4gb , οπότε με το mkv2vob έχεις επιλογή από το Configuration\File Splitting\FAT32(4GB) άρα θα "κόψει" το αρχείο από μόνο του σε όσα μέρη χρειαστεί έτσι ώστε να βγαίνει το κάθε αρχείο max 4GB .
3) τσάμπα κόπος , εκτός και αν εσένα σε βολέυει , με τα βήματα 1&2 παραπάνω θα έχεις την ταινία σε μέρη και από έναν εξωτερικό δίσκο FAT32 θα παίζουν μια χαρα.
εχω μια ερωτηση για το mkv2vob που το χρησιμοποιω τον τελευταιο καιρο πολυ...εχω μερικα αρχεια ''ετοιμα'' για το ps3 (πχ. m2ts) και θα ηθελα απλα να προσθεσω τους υποτιτλους σ'αυτα μεσω του mkv2vob...γινεται αυτο?να μην κανει convert το αρχειο δλδ?
Καλησπερα θα ηθελα να μαθω κανω ολη την δουλεια μετατρεπω ενα mkv σε vob και split το βαζω σε σκληρo(fat32) το βαζω στο ps3 αλλα οταν αρχιζω την ταινια και τελειωνει το 1 Part δν αρχιζει αυτοματα το 2 γιατι?τα κομματια ειναι 6 και θα ηθελα να παιζουν το ενα πισω απο το αλλο!
Καλησπέρα και απο εμένα.
Πηγαίνεις στην δεύτερη "κολόνα" στο περιβάλλον (Cross Media Bar ή εν συντομία ΧΜΒ) του PS3, είναι η δεύτερη από αριστερά και λέγεται Settings.
Κατεβαίνοντας προς τα κάτω, θα συναντήσεις την επιλογή Video Settings, πάτα το κουμπί X (στο joypad) ώστε να ανοίξουν περαιτέρω επιλογές, κατέβα όλο το κατεβατό των νέων επιλογών και η προ-τελευταία είναι η Sequential Playback. Πατάς πάνω της το κουμπί X και επιλέγεις on.
Έτσι όλα τα βίντεο θα παίζουν το ένα μετά το άλλο.
Σε ευχαριστω πολυ ηξερα οτι θα υπαρχει καπου καποια επιλογη....!τωρα με τις ρυθμισεις της τελευταιας εκδοσης του mkv2vob(2.4.9)βαζω preferred
audio lanquage:english
file splittins:fat32
video transoding:automatic
output file extension:vob
output type:file
preferred subtitle lanquage:greek modern
transoding codec:x264 high bitrate
και απο τις δεξια επιλογες τσεκαρω
load subtitles from file
overscan compensation
και always transode dts η ερωτηση μου ειναι καλες οι επιλογες?στο transcoding codec εχει και απλο χ264 και το always transcode Να το εχω τσεκαρισμενο?γτ μια φορα που δν το ειχα δν ειχα ηχο στο βιντο στο ps3
Σε ευχαριστω πολυ ηξερα οτι θα υπαρχει καπου καποια επιλογη....!τωρα με τις ρυθμισεις της τελευταιας εκδοσης του mkv2vob(2.4.9)βαζω preferred
audio lanquage:english
file splittins:fat32
video transoding:automatic
output file extension:vob - όχι σου συνιστώ να βάλεις mpeg.
output type:file
preferred subtitle lanquage:greek modern
transoding codec:x264 high bitrate - όχι σκέτο x264 αν θες να κάνει πολύ ώρα την μετατροπή και ίδιο σχεδόν μεγεθος αρχείου ή βάζεις σε MPEG2 για γρηγορότερα αλλά μεγαλύτερο τελικό μέγεθος
και απο τις δεξια επιλογες τσεκαρω
load subtitles from file
overscan compensation - ούτε αυτό το βάζεις (μόνο αν φτιάξεις ένα βίντεο και σου "τρώει" τις άκρες η τηλεόρασή σου το βάζεις)
και always transode dts (αυτό πρέπει να το έχεις τσκεαρισμένο, αν έχεις τηλεόραση, αν έχεις όμως ηχοσυστημα με DTS καθαρόαιμο με HDMI ή οπτική ίνα, τότε άστο χωρίς να το τσεκάρεις)
η ερωτηση μου ειναι καλες οι επιλογες?στο transcoding codec εχει και απλο χ264 και το always transcode Να το εχω τσεκαρισμενο?γτ μια φορα που δν το ειχα δν ειχα ηχο στο βιντο στο ps3
transoding codec:x264 high bitrate - όχι σκέτο x264 αν θες να κάνει πολύ ώρα την μετατροπή και ίδιο σχεδόν μεγεθος αρχείου ή βάζεις σε MPEG2 για γρηγορότερα αλλά μεγαλύτερο τελικό μέγεθος
αυτο δν το καταλαβα...εγω εβαλα μια ταινια 1080p 11gb και με χ264 high bitrate εκανε καμια 3 ωρες χωρις να ξερω ακριβως ποσο εκανε....μπορει 4..και με το βγαλε 21gb
θα το πω όσο πιο απλά μπορώ (για το τελευταίο) και ξέχνα ότι είπαμε πιο πριν γιατί θα μπερδευτούμε.
βάζεις ή x264 (σκέτο, χωρίς high bit rate) ή MPEG2.
x264: σχεδόν ίδιο μέγεθος τελικού αρχείου, αρκετή ώρα στην μετατροπή θέλει ο υπολογιστής.
MPEG2: μεγαλύτερο μέγεθος, λιγότερη ώρα.
Αυτά.
Και για την απορία σου, γιατί η ταινία 1080p x264 high bit rate απο 11GB βγήκε 21GB και πήρε 3 ώρες, στην απάντησα ήδη: γιατί είχες βάλει high bit rate ενώ πρέπει να βάζεις σκέτο x264 (ή MPEG2 όπως εξήγησα πιο πάνω, μην τα λέω πάλι!).
Αν έχεις και άλλη απορία πάνω στα ίδια, ε, τότε απέτυχα, δεν ξέρω να εξηγώ, τι να πω πλέον; σηκώνω τα χέρια!
χεχε οχι φιλε πολυ μπροστα σε βρισκω τωρα το καταλαβα...ευχαριστω πολυ να σαι καλα!
να σαι καλά κι εσύ Μιχάλη, χαίρομαι που είμαι ο υπεύθυνος να λιώσεις στην ταινία στο PS3 σου.
Πιές και κανά ποτηράκι (ή κανά "χλωρό" :D) έξτρα για πάρτη μου, τσάμπα τα έγραφα όλα αυτά; :D
ευχαριστω ολα τα παιδια που μας βοηθανε με τα δυσκολα θεματα(για μενα) της μετατροπης.κατεβασα το προγραμμα και εφιαξα το πρωτο μου anime απο mkv σε vob και ενθουσιαστηκα!να στε καλα παιδια που ξοδευετε τον χρονο σας για να μας "ανοιξετε τα ματια"!thanx
Ρε παιδια και εγω μιας και καινουργιος στο θεμα,εχω ταινια mkv στα 720p και θελω να μου πειτε τον ποιο γρηγορο τροπο για να το παιξω σε ps3(οχι sharing απο pc,κανονικα αρχειο για να το περασω στο ps3).Exω το mkv2vob με τις ρυθμισεις mpeg2 κτλ αλλα κανει αρκετουτσικη ωρα παιζει κατι ποιο γρηγορο?
ναι να το κανεις να μην ενσωματονη υποτιτλους !!!