Αγορασα τα expansion που εχει πακετο μεσα απο το παιχνιδι (12.99 ευρω) αλλα δεν ειδα να κανει κανενα download. Πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο?
Printable View
Αγορασα τα expansion που εχει πακετο μεσα απο το παιχνιδι (12.99 ευρω) αλλα δεν ειδα να κανει κανενα download. Πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο?
Όχι απλος τώρα ΜΠΟΡΕΙΣ να παίζεις survival & tournoua επεισεις κσεκλιδωσες και ΑΛΛΕΣ ττρειΣ καινουργιεσ πισττες
παιδια εχει παρει κανεις τα expansion packs?αν τα εχει παρει καπιος μπορει να μου δωσει το account toυ?το χριαζομαι για να παρω tournament ...αν θελει καπιοσ και μπορι να με βοιθισει παρακαλω να μου στιλει σε π.μ. το game id και password.!
Υ.Γ. το χριαζομαι πριν την πεμτη το απογευμα με βραδυ!
Ευχαριστω εκ το προτερον.!
Παιδια γιατι καθε φορα που παω να συνδεθω με το MGO μου λεει Unable to connect to game server...!To server status στο site δειχνει online!Τι γινεται;; Ευχαριστω
Δε γνωριζει καποιος να απαντησει; Ψαχνω τι γινεται με το METAL GEAR ONLINE και δε βρισκω τπτ πουθενα!!!
οριστε τα τελευταια νεα ... http://game20.gr/news/metal-gear-onl...own-june-1293/ :(
το ειδα και σε ανακοινωση απο την ομαδα του facebook
εκμεταλευτειτε οτι θα βγει στο τζαμπα...
^^Κλεινει; Δεν ξερω εαν εχει κοσμο,αλλα αν εχει κοσμο και το κλεινουν ετσι απλα,τοτε ειναι γτπ.
Μηπως για να επικεντρωθουν στην αναπτυξη του εκτρωματος; Ναι το rising εννοω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dioti an den kano lathos einai paixnidi tou 08-09 kai exoyme 12
edo i EA kleinei to fifa 10 prin to 12
το παιχνιδι ειναι φοβερο και το κλεινουν λογω οτι ειπαρχουν glitchers & DDOSers και αυτοι οι DDosers μ@μ@ν3 τον server :(
Εγω τώρα κατεβαζω το patch 1.36 κ θα ξεκινήσω να παίζω απο σήμερα!3 μήνες μεινανε μιας κ 12 Ιουνίου κλείνουν οι servers...Ολα για ολα αφου δινουν κ τα expansions Τζαμπα.. Οι πιο έμπειροι ας μας πουν πρόκειται για καλο multiplayer?άντε συνδεθείτε οσο εμεινε να το χαρούμε κ μετα rising...
Τι ταλαιπωρια ειναι αυτη με το Game ID;Δεν μπορω να δημιουργησω με τπτ... μιας κ οτι γραφω το αναγνωριζει σαν λαθος!Ειπα να χαρω λιγο το MGO πριν κλεισει μα μ εχει αγανακτησει!Οι πιο παλιοι δωστε τα φωτα σας... τι να κανω;
Αν δεν κανω λαθος επειδη οπως ειπες τον Ιουνιο κλεινουν οι servers εχει αφαιρεθει η δυνατοτητα νεου ID. Ειχαν πει πως καποια στιγμη θα γινοταν μαλλον εγινε ηδη.
Μετα απο πολυ παιδεμα (για πολυ παιδεμα ομως) τα κατάφερα!!Παιζει κανεις απο σας παιδια ακόμα;Υπάρχει clan; Επισης δε μπόρεσα να καταλάβω πως ανεβαίνω level...?
ΑΝΤΙΟ και ας μην σε χορτασα ..
http://www.konami.jp/mgo/en/hd/event/information.html
Κρίμα για εμάς τους freshmen που μάθαμε το MGS αργά. :thumbsdown:
Εντάξει ρε παιδιά.. Το Metal Gear δεν είναι ένα κατα κύριο λόγο online παιχνίδι.. Εδώ άλλα παιχνίδια που βασίζονται στο online τους κλείνουν τους servers..
Νομίζω τα 4 χρόνια που μείνανε ανοιχτοί ήταν μια χαρά..
Και για τον φίλο που λέει οτι έμαθε το Metal Gear αργά..
Αδερφέ ξεκίνα απο το Metal Gear στο PS1 και όταν με το καλό φτάσεις στο MGS4 δεν θα χρειαστείς καν το online..
ποιο online τωρα σε metal gear...ουτε καν το ακουμπησα
Ούτε εγώ.. :P
Εγώ μόνο για 1-2 ωρίτσες το έπαιξα. ΟΚ ήταν, τίποτα το φανταστικό.