σου εχω στειλει και μνμ στο ps3. μετα τις 10:30 μπορει και πιο νωρις δε ξερω θα ειμαι μεσα.
Printable View
σου εχω στειλει και μνμ στο ps3. μετα τις 10:30 μπορει και πιο νωρις δε ξερω θα ειμαι μεσα.
ok avrio 1030 thame mesa
κάντε και τον τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης ρε παιδιά να αρχίσω και εγώ τελικά επειδή δεν υπάρχει η Κύπρος διάλεξα την Τουρκία
Εγινε μια αλλαγή στην ομάδα του klepida, γιατι η Κύπρος δέν είναι μέσα στις ομάδες του Fifa08 :rant:, τη θέση της θα πάρει η Τουρκία, η αντικατάσταση ήταν επιλογή του Κlepida και εφόσων δέν έχει παίξει κανένα ματς ακόμη δέν αλλάζει καθόλου τη μορφή του κυπέλου. Άντε και καλή συνέχεια.:wave:
βασικά ξέρεις κάτι παλιά έπαιζα φοβερά χώρις να φανώ ψώνιο αν παίζαμε τότε το κύπελλο θα το είχα πάρει αλλά με είχε κολήσει δύο μηνες τώρα το 2κ8 και άσε το ξέχασα το παιχνίδι αλλά βάλτε τα δυνατά σας γιατί σας έρχομαι:D
"The return of the KLEPIDAS" Καλό ακούγεται...:rofl:
ηρεμιστε ψονια:frog:
marko εχω φτιαξει Ps3forum room και σε περιμενω εκει. 1210 ο κωδικος
ante paidia na sintomevoume!!!!!!!!!!
kalo vradi
Ελπίζω να έγινε ο αγώνας γιατι αλιώς αύριο θα έχουμε κλήρωση για το αποτέλεσμά του.
οχι δεν εγινε. ημουν μεσα απο τις 10 αλλα δεν μπηκε ο μαρκος69
Το απόγευμα στις 5:30 που θα είμαι στο γραφείο μου, θα γίνει κλήρωση για το αποτέλεσμα του 2ου αγώνα μεταξύ του markos69 και του LEONEGR,θα ρίξω απο 2 φορές το ζάρι και ότι κάτσει. Οπότε αύριο το απόγευμα στις 8 θα έχουμε τη κλήρωση της επόμενης φάσης, θα γίνει πάλι με τον ίδιο τρόπο live στο shoutbox, αφού προτείτερα θα έχει λάβει ο καθένας με pm το κωδικό του, ελπίζω να είστε εξκει για να κάνει κάποιος τη κλήρωση.
επειδη το εχουμε καθιστερησει πολυ και επειδη δεν μπηκα και σας εβαλα σε μπελαδες,
μπορω να αποχωρησω και να περασει ο μαρκος στη επομενη φαση που ετσι και αλλιως το αξιζει...... δε με πειραζει, εχουμε να παιξουμε στη συνεχεια τοσα ματς μαζι........ εγω εξαλου παιζω για τον χαβαλε που κανουμε εδω μεσα........ εγω θα ειμαι παλι μεσα για να παιξω το βραδυ, γιατι εχω μαθημα μεχρι της 10 σημερα.
Χιλια συγνωμη σε ολους και σε εσενα μαρκο!
leone ise mesa?
τι να πω μπαις τωρα γρηγορα γτ θα πρεπει να φυγω
ok mpeno kane room
1-2 o markos69. καλο ματσακι :p
καλη συνεχεια !!!!!
Μπράβο ρε παιδιά, και με βγάλατε και απο τη δύσκολη θέση εύγε....