χαιρετώ σας φίλοι και σύντροφοι playstation3 owners!!!
από σήμερα είμαι και εγώ περήφανο μέλος της κοινότητας.
Hail ps3 \\m//
Printable View
χαιρετώ σας φίλοι και σύντροφοι playstation3 owners!!!
από σήμερα είμαι και εγώ περήφανο μέλος της κοινότητας.
Hail ps3 \\m//
:welcome: to ps3forums.gr:cheers:
καλοριζικο φιλε , ευχομαι να περασες ατελειωτες ωρες gaming και διασκεδασης! ;)
kalispera se oli tin parea.Eimai merikes meres edo kai apo ta post pou exw dei katalavenw genika oti to ps3 exei probs,telika na to paro i mipos kati trexei me to logismiko.Episis ti lete gia tin kenourgia ekdosi tou ps3 me ta 80 GB?
Καλωσήρθες στο φόρουμ. Ελπίζω να περάσεις καλά εδώ.
Για όποια όμως απορία έχεις για το PS3, καλύτερα να την κάνεις εκτενώς εδώ πέρα http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=2336
Προβληματα πολλα δεν εχει το PS3, το οτι μπορει να σου προκυψει καποιο θεμα, αυτο ναι, για οτιδηποτε ισχυει αυτο, δεν σημαινει πως ειναι προβληματικο σαν μηχανημα. Εγω σου προτεινω ανεπιφυλακτα να το παρεις και αμα συγκρινεις το failure rate του Xbox360 με το PS3, το PS3 ειναι τελειο.:D
Η νεα εκδοση των 80 GB δεν εχει τιποτα διαφορετικο απο τα υπαρχοντα 40GB, μονο 40 GB σκληρου δισκου περισσοτερα.:p
Nα προσθεσω οτι η νεα εκδοση περα απο τον δισκο εχει και το Dual Shock 3 αντι του SixAxis.
Γεια σε ολους..
Εχω γραφτει στο forum εδω και καμποσο καιρο και σημερα σκεφτηκα να γραψω κιολας!
Εχω το ps3 40gb και τα games που εχω παρει μεχρι τωρα ειναι Juiced 2(μαζι με την κονσολα), metal gear solid 4 και GRID.. Περιμενω πως και πως το Gran Turismo 5 ενω συντομα σκεφτομαι να αγορασω και την G25..
Αυτα απο μενα :D
Καλως ορισες λοιπον, πως και δεν πηρες το prologue? δειχνεις για fan γιαυτο στο λεω.