Φαντάζομαι,εγώ πρώτη φορά παιζω το παιχνίδι και το εχω βαλει στο ποιο δύσκολο (οχι brutal) και μου σπάει τα νεύρα :D
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Το Crushing είναι το νορμάλ "δύσκολο" που συναντάς στα παιχνιδια. Ίσως και λίγο πιο δύσκολο απο επίπεδα δυσκολίας που βλέπεις σε παιχνίδια που βγαίνουν τώρα. Το Brutal είναι άλλη φάση εντελώς...
Αν δεν ήμουν τροπαιάκιας με ocd να κάνω 100% θα το είχα παρατήσει. Είναι μαζοχιστικό αρκετά θα έλεγα...
Το θεμα ειναι να διασκεδάζεις, αμα ειναι να σπασεις τα παντα δε λεει! εγω προς το παρον το παιζω στο κανονικο πρωτη φορα. (Σημερα το αγόρασα) δεν ειχα δει πως ηταν παλια αλλα ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι με ωραια γραφικά
Ξεκίνησα και γώ το uncharted: drake's fortune στο ps4
Το είχα παίξει και παλιά αλλά το παιχνίδι έχει βελτιωθεί πολύ στο remaster. Υπάρχουν περιοχές που και για τα σημερινά δεδομένα ειναι πολύ όμορφο. Το gameplay ειναι βέβαια αρκετά παλιό και δεν έχει τις ωραίες εναλαγες shooting/platforming/puzzle που έχουν τα επόμενα 2, ούτε τον τρομερό ρυθμό τους και λιγο κουράζει από τις επαναλαμβανόμενες μάχες.
Ανυπομονώ να το τελειώσω για να ξεκινήσω το 2 και μετα το 3, που με την πάροδο του χρόνου μου αρέσει περισσότερο.
Τυχεροί όσοι δεν τα έρχεται παίξει και θα τα βιώσετε για πρώτη φορά στην καλύτερη μορφή τους!
Χθες τερματισα το 3 και αυτο που εχω να πω ειναι οτι και τα τρια ειναι αριστουργηματα! Παιχνιδαρες με ολη την σημασια της λεξεις με φοβερους διαλογους! Τα εχω παιξει στο ps3 και τα καταευχαριστηθηκα παλι!
Spoiler!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Αφού δεν έσπασα τηλεόραση και στα καπάκια χειριστήριο στο 14 Chapter του 3, όλα καλά.
Δε μπορώ να φανταστώ πως είναι στο Brutal. Οι τύποι που το έκαναν έτσι είναι άρρωστοι.
Τα εχω τερματίσει-πλατίναρει και τα 3 στο PS3 και την crushing δυσκολία θα την χαρακτήριζα αρκετα εύκολη .
Νομιζω χρειαζόταν το brutal difficulty.
Αν παίζατε τα παιχνιδια στην προηγούμενη γενια πιθανότατα δεν θα σας φαινόταν τοςο δυσκολα,δυστυχως τα video games γίνονται ολο και πιο ευκολα και user friendly κ αυτο ειναι κακο.
Παράδειγμα τελείωσα το halo 5 στο heroic και μετα παίζοντας heroic στο mcc έτρωγα τρελο θανατο μεχρι να καταφέρω να προσαρμοστώ ξανα στα παλια δεδομένα,και μιλαμε για παιχνιδια που τα ειχα τερματίσει ολα μονος μου στο legendary στην 360 εποχή(οσοι εχουν παίξει halo στο legendary solo ξέρουν για τι παλούκι μιλαω).
Κάπου ολο αυτο πρεπει να σταματήσει λοιπον.
Καθίστε και φάτε θάνατο μεχρι να μάθετε να παίζετε σωστα.
Οι μεγάλες δυσκολίες πρεπει να ξεκαθαρίζουν τους καλούς-pro παίκτες απο αυτούς που μπαίνουν απλα για να πάρουν το trophy η την πλατίνα κ απο οταν αρχίσει το παιχνιδι παρακαλάνε να τελειωσει,και δεν γινεται να ειναι για ολους.
Δεν γινεται να ειναι ολοι το ιδιο.
Αν παίζεις αποκλειστικά για να παίρνεις τα Trophies, κάπου χάνεις το νόημα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Εμενα ουτε που με ενδιαφέρουν τα trophies.. Σκοπός ειναι να μου αρεσει το παιχνιδι που παιζω!
Εφτασα στο 20% απο το 2... Φοβερά γραφικά απίστευτο παιχνιδι χαλάλι τα 70€ για το collection. απο τη μια θελω να προχωρήσω γρήγορα να δω το 3 κι απο την αλλη δε θελω να τελειωσει [emoji2] φοβερός ήχος!! Αξιζει να εχεις καλα ηχεία η ακουστικά!
Επειδή δεν έχω δει καθόλου τα 1 και 2 και τα μόνα gameplay που βλέπω είναι από το 3, και στα άλλα δύο έχει γίνει το ίδιο καλή δουλειά στα γραφικά?
^ Ναι!!
Για να δούμε..
το update που μου εβγαλε τωρα τι εχει;
Uncharted: The Nathan Drake Collection 1.02 Update Is Live
Quote:
- Adjusted trophy requirements
- Adjusted forward movement sensitivity
- Improvements to package installation
- Various visual improvements
- Stability improvements
- Updated credits
The patch wasn’t a small one as it came in over 1GB in download size for these fixes. So if you own the game download the update right now, and see if you can notice the new fixes made to Uncharted: The Nathan Drake Collection.
Παίζω το 3 το οποίο -σε αντίθεσημε τα 2 πρώτα- δεν είχα παίξει όταν είχε βγει πριν 4 χρόνια. Οπότε τώρα το πρωτοπαίζω. Είμαι κάπου στα μισά, αλλά...
Το σύστημα μάχης είναι λίγο περίεργο..! Μου φαίνεται αρκετά "ψεύτικο"...
- Εχω τον εχθρό στα 10 μέτρα, του αδειάζω πάνω του το καλασνικοφ και αυτός πάει κρύβεται και συνεχίζει τη μάχη...
- Πυροβολώ και ξαναπυροβολώ τον εχθρό στο κεφάλι με το πιστόλι σε απόσταση 2 μέτρων χωρίς να με έχει δει και αυτός έχοντας φάει τις σφαίρες γυρίζει και παίζουμε μπουνιές...
- Εχω αδειάσει το αυτόματο σε εχθρό που μισοκαλύπτεται πίσω από τοίχο με το κεφάλι εντελώς ακάλυπτο, του το έχω κάνει σουρωτήρι και αυτός σαν να μην τρέχει τίποτα συνεχίζει...
Εχει κανείς άποψη περί αυτού γιατί δεν γίνεται να είμαι τόσο περίεργος..! Στα 2 πρώτα κανένα πρόβλημα όλα εξαιρετικά και ευχαριστήθηκα πιστολίδι. Ιδίως στο 1.
Φταίει ο βαθμός δυσκολίας μήπως? στο normal το έχω.
Τώρα όμως μου στραβώνει λίγο το θέμα..
Δεν αντιμετωπισα ποτε κατι τετοιο σαν αυτο που αναφερεις και το τερματισα στο hard πριν λιγες μερες!!![emoji6]
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Τελείωσα το 3 εδώ και λίγο καιρό. Πολύ καλό αλλά δεν είχε για μένα τόσο το στοιχείο του εντυπωσιασμού που είχε το 2 (ή το 1 στο σημείο με το υποβρύχιο)
Οσον αφορά αυτά που έλεγα για το σύστημα μάχης, συνέχισαν και ισχύουν. Εντελώς ψεύτικο, ένιωθα ότι δεν είχα κανέναν έλεγχο της μάχης.
Ηταν στην διακριτική ευχέρεια των εχθρών να πεθάνουν ή όχι..! Πυροβολούσα με σκοπευτικό τον αντίπαλο στο κούτελο και αυτός συνέχιζε να με καταδεικνύει και να με πυροβολεί.
Αντε πάω να δοκιμάσω λίγο το 4...
αξιζει η collectors του 4?
Για ενα απο τα κορυφαια IP του Playstation (για 'μενα) αξιζει και με το παραπανω..
Απο χθες εχω λιώσει τη συλλογή και δη το αγαπημένο μου (και κατα τη γνωμη μου καλυτερο όλων)drakes fortune!
Ενταξει η δουλεια που εχει κανει η bluepoint ειναι εξαιρετική.
Πολλα νεα textures ,σταθερό 60αρι frame rate και 1080p ανάλυση σε συνδυασμό με το πληρως αναβαθμισμένο shooting μεταμορφώνουν πληρως την εμπειρια και πραγματικα χαιρεσαι να παίζεις το παιχνιδι.
Αν εξαιρέσουμε τα GTA V ,HALO 2,και το Gears of war ultimate edition που ειναι remaked παιχνιδια πανω σε συστήματά νέας γενιάς νομιζω ευκολα μιλαμε για το πιο άριστο remaster που εχουμε δει μεχρι τωρα.
Παντως απο χθες εχω μια απορία κ δε βρισκω λογική εξηγηση.
Αν γνωρίζει κάποιος ας πει.
Πως γινεται το uncharted 3 να ηταν σχεδον 50GB στο PS3,το U2 σχεδον 30 και καμμια 20Ρια αν θυμαμαι καλα το πρωτο,και να χώρεσαν ολα αυτα σε ενα bluray disk και μαλιςτα remastered και με πολλα νεα textures και 1080-60 για το ps4?
Ενταξει λείπει το multiplayer αλλα και παλι..
Τα νούμερα δε μου βγαινουν!:)
Sent from my iPhone using Tapatalk